Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Megkezdődött a 174. balatoni hajózási szezon

Transpack
-
  Tegnap 15:51 Cégvilág

A Bahart a korábbi kedvezményeket továbbra is nyújtja, s az idei hajózási szezonban néhány újdonság is várja az utasokat.

Szavazás: a kupagyőztesről szavaztak a szurkolók

NB1
-
  Tegnap 15:12 Foci

Szoros volt a verseny.

Ellenzéki képviselők: A klímatörvényekről tartott szavazások eredménye a Fidesz szégyene

A klímavédelemről kedden elfogadott törvényben szereplőknél szigorúbb klímacélok kitűzését sürgették szerdai közös sajtótájékoztatójukon ellenzéki országgyűlési képviselők. Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese a Fidesz szégyenének nevezte a szavazás eredményét, amellyel a klímavészhelyzetről szóló ellenzéki javaslat tartalmát…

Ellenzék: A klímatörvényekről tartott szavazások eredménye a Fidesz szégyene

Index
-
  Tegnap 11:55 Belföld

Minden érdemi intézkedést törölt a Fidesz a klímatörvényekből, az ellenzék szerint a köztársasági elnök most vizsgázik, valóban fontos-e neki az ügy.

„A bűnösök felelősségre vonása már megkezdődött” – Így emlékezett meg az Usa magyarországi nagykövete George…

Blikk
-
  Tegnap 11:25 Külföld

Közleményt adott ki az Egyesült Államok magyarországi nagykövete George Floyd mára már mozgalomindítót halála miatt. David B. Cornstein a Facebook-oldalán tette közé a gondolatait.

Megkezdődött a tárgyalások kitűzése

Győr Plusz
-
  20.06.02 12:48 Megyei

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszában, 2020. június 1. napjától a Győri Törvényszék és a törvényszék illetékessége alá tartozó járásbíróságok épületeibe ügyfeleknek belépni csak indokolt esetben, eljárási cselekményen való részvétel vagy kezelőirodai ügyintézés céljából lehet – olvasható a törvényszék ma megjelent…

Szavazást indított az MSZP – Orbán legnagyobb hazugságáról rántják le a leplet

BalraMagyar
-
  20.06.02 10:13 Vélemény

Saját oldalán indított szavazász az MSZP méghozzá Orbánék legnagyobb átveréséről. Hiába a propaganda, az embereknek látniuk kell, miről is van szó valójában, ugyanis Orbánék egyik legnagyobb politikai hazugságát könnyebb utolérni mint az a bizonyos kutyát, amley ortopéd kezelésre szorul. Az MSZP arról kérdezi meg az embereket, hogy:…

Megkezdődött az útfelújítási munkálatok második szakasza Érsekújvárban

Parameter
-
  20.06.01 20:54 Határtalan

Már lezárták a Cirill-Metód utca azon szakaszát, amely az M. R. Štefánik utca kereszteződésétől a T. G. Masaryk utca kereszteződéséig húzódik. Dél körül megkezdték az aszfaltburkolat felmarását. Ahol szükség lesz rá, helyreállítják a szegélyköveket, kicserélik a csatornafedeleket is. A felújítási munkálatok miatt a buszpályaudvarra csak az…

Itt a szavazás eredménye: így vélekednek a Blikk olvasói a vásárlási idősávokról

Blikk
-
  20.06.01 20:30 Belföld

Megszokták és betartják, de túlzás, hogy szeretnék az eladók és a vevők az időseknek kijelölt 9–12 óra közt érvényes vásárlási idősávot.

Nagy vitát váltott ki a BKK szavazása: maradjon-e a gyerekek hangosbemondása a villamoson?

Szeretlek Magyarország
-
  20.06.01 15:40 Belföld

Egész júniusban meghagynák, de a kommentelők közül sokan felháborodtak az ötleten.

Megkezdődött a hajózási szezon a Balatonon

Veol
-
  20.06.01 15:00 Megyei

Megkezdődött a 174. hajózási szezon a Balatonon, és ezúttal a járványhelyzet miatt húsvét helyett május 30-án, szombaton futottak ki ez első hajók a kikötőkből.

Szavazás: ki legyen a következő két F1-legenda az M4 Sporton?

M4 Sport
-
  20.06.01 14:46 Forma1

Újra az olvasóinkon a sor, hogy eldöntsék, mely két versenyző történetét szeretnék látni az M4 Sporton a Forma–1 legendák című dokumentumsorozatban.

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka – elindult a szavazás!

Bor és Piac
-
  20.06.01 10:47 Utazás

A Bor és Piac szerkesztősége idén is kiírta a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatot. Június elsején megnyílt a szavazás lehetősége.    A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka versenyt...

Megkezdődött a tatabányai Tulipános Ház műszaki átadása

Kemma
-
  20.05.31 06:15 Belföld

A napokban már nemcsak az épület kivitelezésén dolgozók végezték munkájukat, az utolsó simításokat, hanem az épület műszaki átadása is elkezdődött.