Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Ferihegyen újranyílhat az 1. terminál, a 3. építése 2025-ben kezdődhet

AIRportal
-
 Tegnap 18:28Belföld

A változatos légitársasági kör és utazóközönség miatt a régió más reptereinél gyorsabb forgalomnövekedést vár Chris Dinsdale, a Budapest Airport új vezetője, aki a fejlesztésekről is beszélt az AIRportal.hu-nak.

Így áll most a Déli összekötő út építése

fmc
-
 Tegnap 10:03Megyei

Látványos felvételeken követhetjük végig ebben a frissen készült videóban a Déli összekötő út építését.

Szombaton hivatalosan is megkezdődik a versenyszezon a Balatonon

hírbalaton
-
 Tegnap 09:38Belföld

Tavaly a koronavírus járvány miatt elmaradt a Magyar Vitorlás Szövetség hagyományos Évadnyitó versenye, idén viszont a tervezett időben, 2021. 05. 15-én szombaton délben bontják a vitorlát a hajósok. Ugyanakkor számos járványügyi szabályt kell még betartaniuk a résztvevőknek és szervezőknek egyaránt.  Bár a koronavírus miatt még sok olyan…

Fűszerspirál építése

A fűszerspirált az utóbbi időben egyre divatosabb lett. Látványos konyhakerti elemként komoly díszítő erővel bír, ha jól van kialakítva. A legfontosabb ismérveket mutatjuk be, melyek a hosszútávon is jól működő fűszerspirálokhoz fontos tudnivaló.

Fűszerspirál építése

A fűszerspirált az utóbbi időben egyre divatosabb lett. Látványos konyhakerti elemként komoly díszítő erővel bír, ha jól van kialakítva. A legfontosabb ismérveket mutatjuk be, melyek a hosszútávon is jól működő fűszerspirálokhoz fontos tudnivaló.

Ötven éve kezdték meg a kék metró építését

PestBuda
-
 Tegnap 09:00Kultúra

A budapesti metróhálózat fejlesztése új szakaszba lépett 50 éve, amikor elkezdték a város harmadik metróvonalának építését. Bár a tervek sokat változtak és a 15 évre tervezett munka 20 évig tartott, de ma a 3-as metró az egyik legfontosabb közlekedési folyosó Budapesten.

Egyelőre elhalasztják a buszparkoló építését Budán

vg.hu
-
 Tegnap 08:08Gazdaság

Az I. kerület polgármestere szerint számos aggodalmat hallgattak meg és a bizonytalanság miatt jelenleg a projekt nem előkészíthető.

Jól halad az iváncsai bölcsőde építése

Feol
-
 Tegnap 07:45Megyei

Lassan elkészül a település minibölcsődéje, melyre még a tavalyi év folyamán nyert támogatást a település, összesen 64 millió forint értékben.

Az Y-híd építése újabb szakaszhoz érkezik, egy utcát megnyitnak, egy másikat fontosat lezárnak

Borsod24
-
 Tegnap 06:05Megyei

Vasárnaptól már egyáltalán ne számítsunk a felüljáróra. Az Y-híd kivitelezése miatt ettől a hétvégétől jelentősen változik a forgalmi rend Martinkertváros és a miskolci belváros között. A miskolci városháza kedd délelőtti közleményében azt írja, az érintett városrészben élőknek alapvetően két fontos dologra kell majd figyelnie. Május 15-én, azaz mo

Megkezdődik a regisztrált 16-18 évesek oltása

Igazolt lógási lehetőség a suliból.

Égető problémát orvosolnak a munkásszálló építésével Tamásiban

Munkásszálló épül Tamásiban. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával égető munkaerőpiaci problémát orvosolnak a városban.

Vers a jászberényi Szentkúti templom építéséről

MNL
-
 21.05.12 11:44Kultúra

Datálási kísérlet időjárási adatok segítségével

Elkezdődött a kerékpárút építése a Wesselényi utcán

A Wesselényi utcán kezdődött el a keleti városrészt érintő kerékpárút építése. A munkák egyszerre több helyszínen zajlanak majd a következő hónapokban, ha minden ütem elkészül, egy 8 km hosszú szakasz vezet majd a belvárostól egészen a Panoráma útig. Ennek kapcsán Papp László polgármester elmondta: a következő években több mint…

Senki nem jelentkezett a Postakert utcai bölcsőde építésére, de tervek már vannak

Haon
-
 21.05.12 09:00Belföld

A megadott határ­időig egyetlen ajánlat sem érkezett, így eredménytelennek nyilvánították azt a közbeszerzési eljárást, amelyben az önkormányzat kivitelezőt keresett a postakerti bölcsőde létesítésére.

Túl van a felén a multicsarnok építése

vg.hu
-
 21.05.11 17:30Sport

Az új népligeti aréna lesz az egyik helyszíne a 2022-es kézilabda-Európa-bajnokságnak.