Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Döbbenetes dolog derült ki Szilágyi István és fia múltjáról

A család egyik barátja a HOT! magazinnak arról mesélt: Sz. Péter gyermekkorát egy trauma árnyékolta be, melynek az emlékét Szilágyi István egy egész életen át cipelte, ezért engedett meg mindent egyetlen fiának.

Hiller István: ma nincs igazi összetartozás napja

Hírklikk
-
  Ma 19:58 Belföld

Ma, június 4-én tartjuk a nemzeti összetartozás napját, amelyről a Parlament is megemlékezik. Azonban a fideszes házelnökön és a köztársasági elnökön kívül, egyetlen ellenzéki, vagy civil sem mondhatja el a véleményét. Ezért Hiller István, az Országgyűlés szocialista alelnöke tegnap öt percben foglalta össze a Tisztelt ház előtt pártja…

Pásztor István: az európai hatalmak száz éve meg akarták ölni Magyarországot

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak, valamint a kormánynak Magyarország nemzet- és szomszédságpolitikájáért.

Pásztor István: az európai hatalmak száz éve meg akarták ölni Magyarországot

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak, valamint a kormánynak Magyarország nemzet- és szomszédságpolitikájáért.

Hosszú betegség után elhunyt a magyar olimpikon, Kausz István

Life
-
  Ma 16:14 Bulvár

Hosszú betegség után elhunyt a magyar olimpikon, Kausz István

Elhunyt az olimpiai bajnok Kausz István

Hosszan tartó betegség után 87 éves korában elhunyt Kausz István olimpiai bajnok párbajtőrvívó. A sportember szerda délután bekövetkezett haláláról a család nevében unokaöccse, a szintén orvos Tállay András tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottságot. Kausz István 1932. augusztus 18-án született Budapesten. A Vasas SC, a Bp. Haladás…

Kitálalt egy barát: ezt tette Szilágyi István a fiával

Kitálalt egy barát: ezt tette Szilágyi István a fiával

Elhunyt Kausz István olimpiai bajnok

NLC
-
  Ma 12:06 Sport

Elhunyt az olimpiai bajnok párbajtőröző, Kausz István, aki 1964-ben Tokióban nyert aranyérmet a válogatottal. 87 éves volt.

Kilencven éves lett a zalalövői Stankovics Istvánné Novák Erzsébet

Zaol
-
  Ma 12:00 Megyei

Szerda délután Gyarmati Antal polgármester, illetve az Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével ellátott oklevelet átadó Kovács Ildikó jegyző köszöntötte otthonában az éppen ezen a napon 90 éves Stankovics Istvánné Novák Erzsébetet.

Az m1 csütörtök reggeli műsorának vendége volt Grezsa István

Babacsomagokat vitt határontúli családoknak a Katolikus Karitasz, Trianon 100 éves évfordulóján az m1 reggeli műsorának vendége volt Grezsa István miniszteri biztos. Mutatjuk a műsort.

Grezsa István: Trianon tanulsága, hogy túlélő nemzet vagyunk

Promenad
-
  Ma 11:22 Színes

A trianoni békeszerződés okozta veszteség ellenére nem vesztette el a magyarság a hitét, és már nálunk nagyobb hatalmakat is túléltünk – jelentette ki Grezsa István csütörtökön a Rádió 7 Közös Nevezőjében. A vásárhelyi miniszteri biztos szerint most, a békediktátum után száz évvel felcsillan a remény arra, hogy ebben a században végre…

Grezsa István: Trianont lezárni, feldolgozni nem lehet, csak meghaladni

Vásárhely24
-
  Ma 11:21 Megyei

100 éve elveszítettük az erősforrásaink zömét, az a mérhetetlen szenvedés, ami felhalmozódott, bennünket többféle módón kell emlékeztetni a veszteségre, ugyanakkor a kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködést kell kialakítani. Ehhez a társadalom döntő többségének támogatása kell – hangsúlyozta Grezsa István…

Egy teljes élet – nekrológ Kausz Istvánról

NSO
-
  Ma 11:08 SportOlimpiaKína

Hosszan tartó betegség után, június 3-án délután, 87 éves korában elhunyt dr. Kausz István olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a magyar úszóválogatott keretorvosa – tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottságot a család.