Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Tanulás a tankönyveken túl – Így tökéletesítsétek a nyelvtudásotokat!

Vous
-
  Ma 07:00 Színes

Mostanában még a csapból is az folyik, hogy érdemes minél több idegen nyelvet elsajátítani, mert a hasznunkra válik mind a munkában, mind pedig a mindennapi életben. Na, de mi van azokkal, akik nem szeretnek a tankönyvek felett ülni, vagy épp magolni? Szerencsére ha a nyelvekről van szó, nem (csak) erre lesz szükségetek!

Ezt is megértük: megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését

 Megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését, amely 450 millió forint kockázati tőkebefektetéshez juttatja a Floor99 PropTech Fejlesztő Kft.-t. A társaság a Tablog nevű digitális irodai beléptetőrendszerrel nyerte el a támogatást. A társaság elsősorban munkahelyteremtésre, digitalizációs fejlesztésre és növekedési tervei megvalósítá

A mustáros-sörös karaj egy adag egyszerű snidlinges burgonyasaláta mellett is tökéletes

Dívány
-
  Ma 06:00 Életmód

A karaj a sertéshúsfélék legnépszerűbbike: készülhet belőle rántott hús, tölthető kolbásszal és akár le is darálható. Elég sovány hús, ami emiatt viszonylag könnyen kiszáradhat sütés közben – erre érdemes vigyázni. Ezen a héten 5 egyszerű, karajjal készült receptet mutatunk.

A gyömbér egészséges, és tökéletesen illik ebbe a házi narancslekvárba

Dívány
-
  Ma 06:00 Életmód

Ez a dzsem van annyira univerzális, hogy a pácolt húsok mellett a pohárkrémekbe is jól illik. Nincs más dolgod, csak összedobni és kigondolni, hogy salátaöntetbe, vajas kekszek mellé vagy egy szelet piskóta tetejére kanalazod.

Megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését

Kedden Budapesten megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését, amely 450 millió forint kockázati tőkebefektetéshez juttatja a Floor99 PropTech Fejlesztő Kft.-t.

Ez a fitneszblogger megmutatta, hogy még az ő teste sem tökéletes

Nosalty
-
  Tegnap 19:28 Életmód

A fitneszedző zseniális fotókat közöl arról, milyen is valójában a teste, ha nem nyúl bele Photoshop-pal, vagy nem feszíti be az izmait. Meglepő!  

Jó szélben, szólóban a 2020-as tókerülőn

Porthole
-
  Tegnap 19:27 Vitorlás

Ébredezik a világ a koronavírus után és ébredezik a Balaton is, egyre többen vannak az éttermekben, kikötőkben és a vízen is. Május utolsó hetében tókerülő egykezes túrára indultunk a Balatonmáriafürdő Túravitorlás SE-t képviselve Joó Tamás – Nimfa/Jouet 760, Simó Béci - Jackpot/Dynamic 35) és jómagam ViNo-Bá 3.0 FPC30.

Jelentős tőkebefektetést kapott a hazai proptech vállalat

A dolgozói és vendég érkeztetést digitalizáló és az otthoni munkavégzést támogató TabLog a mai napon 450 millió forintos befektetést kapott a Solus II. Kockázati Tőkealaptól,  mely alap befektetési politikájának alapvető célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program stratégiai céljainak megvalósulását. A megoldás egy mobil eszközökön futó,…

Megkötötték a Digitális jólét tőkeprogram első szerződését

A szerződés 450 millió forint kockázati tőkebefektetéshez juttatja a Floor99 PropTech Fejlesztő Kft.-t.

Nem sikerül a pizza? Ezeket a hibákat kerüljük el és tökéletes lesz

Blikk
-
  Tegnap 16:38 Bulvár

A pizzát mindenki szereti, tökéletesen elkészíteni annál kevesebben tudják. A pizzatészta előállítása nem bonyolult, csupán egy kis odafigyelést igényel.

A magyar családi cégekben egyre meghatározóbbak a testvéri kapcsolatok

Forbes
-
  Tegnap 15:30 Gazdaság

Családi jellegű cég viszont több mint 200 ezer van.

Így állíthatód tökéletesen a képernyőd közepére a célkeresztet Fortnite-ban

Leet
-
  Tegnap 15:00 Gaming

Sokan hozzá vannak szokva ahhoz, hogy a különböző lövöldékben a célkeresztjük pontosan a képernyőjük közepén található. Elvárható lenne a Fortnite-tól, hogy ezt gond nélkül produkálja, ám valami megmagyarázhatatlan oknál fogva bizonyos esetekben a crosshair el van csúszva. Sokaknak pedig ez rányomhatja a pecsétjét a teljesítményére.…

Tökéletes videó a horrorkaravánok királyáról

Totalcar
-
  Tegnap 14:07 Autó-motor

Ha penge vagy súlytáblákból, összeadhatod a Mercedes, a Tiguan a Smart és a Voyager tömegét. Ezeket mind egy teherautóval vitték.

Tökéletes stílust ígér a legújabb Porsche

A 911 Targa 4S alapjaira épül a Heritage Design változat, amely elsősorban az igényes részletekről szól.