Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Elnöki beiktatások: madármészárlás és lasszózás

24.hu
-
 Ma 20:24Külföld

Egyesek sértettségből kihagyták utóduk avatását, volt, akit saját apja esketett fel, akadt olyan, akit egy repülőgépen kentek fel elnökké.

A Sybill című operettet közvetíti az M5

Január 30-án 21 óra 5 perctől Jacobi Viktor 1914-ben íródott Sybill című operettjét közvetíti az M5 csatorna. Mindenki féltékeny mindenkire, és mindenki szerelmes valakibe. Jacobi nagyoperettje a váratlan és kiszámíthatatlan szerelemről szól, amit teljes felfordulás és zűrzavar kísér. A szerző sikereinek csúcspontját a Király Színházban 1911-ben…

Nervosa – Under Ruins – klippremier

Fémforgács
-
 Ma 19:49Zene

Január 22-én Perpetual Chaos címmel érkezik az új felállású brazil thrasher csajbanda, a Nervosa negyedik album. Lemezük újabb előzeteseként Under Ruins videójukat láthatjátok.

Madáretetés télen

TelePaks
-
 Ma 16:39Belföld

A napokban beköszöntött az igazi tél, ilyenkor a madarakra is fokozott figyelem irányul. Nem mindegy, mivel etetjük őket, és fontos az is, hogy az etetőkben folyamatosan legyen eledel. Az állatszeretetéről ismert Sáfrány család udvarába látogattunk, ahol azt is megtudhattuk, hogyan készítsünk téli madáritatót.

Ragály, járvány, madárinfluenza

2020 végén még úgy tűnt, az állatok zártan tartásának elrendelésével sikerül megakadályozni hazánkban a madárinfluenza-járvány kitörését. Sajnos mára már nem így van, Magyarország több területén tízezres baromfiállományokat kellett leölni.

The Crown – Motordeath – klippremier

Fémforgács
-
 Ma 14:00Zene

Royal Destroyer címmel március 12-én fog megjelenni a svéd death/thrasher The Crown új albuma, amiről elsőként Motordeath videójukat nézhetitek meg. “A lemezen ott van az eddigi legintenzívebb cuccaink közül jó néhány, csak példa: a nyitónóta nagyjából egy perc hosszú, és született egy balladánk is!“ The Crown – Royal Destroyer (Metal…

Sorozatgyártás előtt az okos madáretető

A célul kitűzött 50 ezer euró helyett 4,19 millió euró (1,5 milliárd forint) gyűlt össze egy szlovén fejlesztésű okos-madáretetőre a Kickstarteren. Lássunk csodát!

Kormányhivatal: sérti a fogyasztók jogait a Meseország mindenkié című könyv

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

Tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című könyvet a Budapest Főváros Kormá…

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel. A hatóság fogyasztóvédelmi eljárásban állapította meg, hogy a kiadó tisztességtelen gyakorlatot végez – áll a közleményben. A közérdekű bejelentésre indult…

A budapesti kormányhivatal szerint tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című k…

Mert a borítón nincs feltüntetve, hogy a mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg.

Nekiment a Kormányhivatal a Meseország mindenkié című könyvnek

A hatóság attól tart, hogy a könyv tudtukon kívül megbuzítja a gyanútlan vásárlókat.

A fővárosi kormányhivatal elmeszelte a Meseország mindenkié című könyv kiadóját

A kormányhivatal szerint a könyvön nincs feltüntetve, hogy a mesék "a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat" jelenítenek meg, és ezzel megtévesztik a fogyasztókat.