Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 415 hír

Eddig nem látható elváltozásokat vettek észre a Covid-betegek tüdején

HVG
-
 Ma 11:43Infotech

Az Oxfordi Egyetem által használt módszer a hagyományos vizsgálatok által nem látható elváltozásokat is képes azonosítani.

Eddig nem látott képeket mutatott a terhességéről Gigi Hadid

Blikk
-
 Ma 11:31Bulvár

Gigi Hadid eddig nem látott képeket osztott meg arról az időszakról, amikor terhes volt a kislányával.

Azerbajdzsán az utolsó, eddig örmény kézen lévő járás fölött is átvette az ellenőrzést

Moszkva közvetítésével még november 9-én állapodtak meg a harcok lezárásáról.

Von der Leyen eddigi bizonyítványa szorgalomból jeles

Uniós források szerint Frans Timmermans befolyása továbbra is jelentős a biztosi testületben.

Kijöttek a számok arról, mit okozott eddig a koronavírus a gazdaságban

Alon
-
 Ma 11:02Megyei

A harmadik negyedévben valamit ledolgoztunk a hátrányból, de még messze lehet a vége.

Kassai Dániel: A Xviii. kerület eddig 500 millió forintot különített el a helyi járványügyi alapba

Az Egyesült Ellenzék Pestszentlőrinc - Pestszentimre politikusai mindent megtesznek, hogy a kormány nehezítései ellenére is segítsék a helyi lakosokat. De mit tesznek eközben a Xviii. kerületi fideszcsicskák? Sajnos semmit. 

Koronavírus: eddig tartott a totális lezárások hatása Izraelben

Másfél hónap után ismét rekordmértékű az új fertőzöttek száma Izraelben, október közepe óta először meghaladta az 1200-at az elmúlt 24 órában regisztrált új vírushordozók száma - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet kedden.

Megjelent a Honda CRF300L - Izmosabb, könnyebb, szebb

Kedvező árral és izmosabb, nagyobb erőforrással támad a Honda többcélú, nagy hasmagasságú endurója, a CRF300L. Úgy lett jóval izmosabb a modell, hogy közben jelentősen csökkent a súlya.

Továbbra is 3500 alatt az eddig regisztrált esetek száma

Kedd reggel is frissültek a hivatalos adatok, ezek szerint Tolnában pedig 59 új esetet derítettek fel az elmúlt huszonnégy órában.

Magyar gazdaság: megjelent a fény az alagút végén

Idén novemberben a beszerzési menedzserindex (bmi) szezonálisan kiigazított értéke 51,9 pont lett, azaz végre érdemben meghaladta a stagnálást jelző ötvenes értéket, míg októberbe csupán 50,2 pont volt.

Megjelentek a járvány haszonlesői: hamis COVID-oltást kínálnak eladásra- mutatjuk a részleteket

Átnyergeltek a járványra az unokázós csalók, ezúttal koronavírus elleni oltást kínálgatnak telefonon. A Ripostnak az áldozat mesélt a furcsa telefonhívásról. A gyömrői, Bagóczky Sándornét valaki azzal hívta fel, hogy soron kívül biztosítani tud neki koronavírus elleni vakcinát. „Az első gondolatom az volt, vajon honnan tudják a telefonszámomat” – k

Bécsben megnyílt az eddigi legnagyobb "tesztutca"

A koronavírus-tesztelésre kialakított, a sajtó által csak "tesztutcaként" emlegetett új létesítmény üzembe állításával napi 15 ezerre növelhető Bécsben a tesztelési kapacitás.

Megjelent Huszti Péter önéletrajzi trilógiájának harmadik kötete

Október végén került a boltokba a Köszönöm, Prospero!, Huszti Péter önéletrajzi trilógiájának harmadik kötete. A Srác a kakasülőn (2015) és a Férfikor hajnalán (2017) után idén októberben jelent meg Huszti Péter önéletrajzi trilógiájának zárókötete. A legendás szerepek sokaságát eljátszó színművész életműve – szerencsére – még korántsem…