Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 138 hír

Megjelent a diplomahonosítás-költségtérítési pályázat

A Magyar Nemzeti Tanács az idén is meghirdette az oklevelek és tudományos fokozatok honosítási vagy elismerési költségeinek támogatására kiírt pályázatot. Az alábbiakban ismertetjük a pályázat

Megjelent a rendelet: így fog kinézni az idősek vásárlási sávja

Néhány óra alatt kikerült az újonnan bevezetett szigorításról szóló rendelet.

Nyugdíjasok idősávja: megjelent a rendelet a részletekkel

Megjelent a Magyar Közlönyben a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló rendelet módosítása, amely az idősek vásárlási idősávját rögzíti.

Bolgár fordításban is megjelent Závada Pál Egy piaci nap című regénye

Papadopulosz Adriana műfordító elmondta, bár ez Závada Pál első könyve, amely bolgárul is elérhető, a szerző nem ismeretlen Bulgáriában. Számos művéből jelentek meg részletek bolgár kiadványokban, és az egyik legismertebb regényéből, a Jadviga párnájából készült filmet is láthatta a bolgár közönség. A mű a bolgár könyvpiacra a Riva…

Már kapható a Grinsect 100%-ban hazai tenyésztésű fekete katonalégyből készült prémium rovarlisztje

Agrotrend
-
 Tegnap 13:45Gazdaság

A fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével foglalkozó Grinsect néhány hónapja elkészült kisüzeme lett Magyarország első engedélyezett rovarfehérje előállító üzeme, így a mai naptól kezdve mindenki számára elérhetővő a 100%-ban itthon, steril…

Idősek vásárlási sávja: Orbán Viktor már alá is írta a rendeletet

A miniszterelnök ezúttal is videót készített arról, ahogy aláírta a járvány elleni védekezés újabb intézkedését hatályba léptető rendeletet.

Megjelent a Kéktúra III. turistakalauz

Turizmus.com
-
 Tegnap 12:58Utazás

A Cartographia Kft. országos turistatérkép- és turistakalauz-sorozatának keretében, aktualizált kiadással újra megjelentette a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonalát bemutató Kéktúra III. turistakalauzt.

Egy tatai szociális otthonban is megjelent a koronavírus

A Tatai Kistérségi Társulás által fenntartott Kocsi utcai Szociális Otthonban 2 dolgozó gyorstesztje lett pozitív.

Orbán Viktor már alá is írta a vásárlási idősávról szóló rendeletet

A miniszterelnök ezúttal is videót készített arról, ahogy aláírta a járvány elleni védekezés újabb intézkedését hatályba léptető rendeletet.

Orbán már alá is írta az idősek vásárlási idősávjáról szóló rendeletet

Az idősek bármikor vásárolhatnak, de van egy védett idősáv, amikor csak ők tartózkodhatnak a boltokban.

Ha prémium minőséget akarunk, akkor arany fokozatú terméket vásároljunk!

hirado.hu
-
 Tegnap 10:57Belföld

Az arany fokozat kiérdemléséhez a termékeknek meg kell felelniük a szigorú laborvizsgálatoknak, a minőségmustrának és a csomagolástesztnek.

Már a Galaxy Buds Live-ot is csomagolhatjuk prémium tokba

Mobilarena
-
 Tegnap 10:10Mobiltech

Egyelőre Dél-Koreában, de a Samsung piacra dobott egy tokot a Galaxy Buds Live-hoz. És egy új variációt a Z Fold2-höz. Valószínűleg nemsokára mindenhol elérhető lesz.

Szakmai életút a népművelés tükrében – Megjelent Papp Ferenc kiadványa

Zaol
-
 Tegnap 10:00Kultúra

A Nagykanizsai Városvédő Egyesület gondozásában jelent meg a közelmúltban a szervezet alelnöke, Papp Ferenc A közművelődés vonzásában című kiadványa.