Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Lomnici Zoltán: Az Európai Bizottság kinyírta a közvetlen demokrácia eszközét

HírTV
-
 Ma 17:12Vélemény

Az Európai Uniónak nem szabadna Soros György foglyaként rabszolgaságba küldenie polgárait – jelentette ki a Civil Összefogás Fórum alapítója.

Jogi eszközöket vet be az AstraZenecával szemben az Európai Unió

Cívishír
-
 Ma 17:03Megyei

Ursula von der Leyen felszólította az oltóanyaggyártó vállalatot a szerződés teljesítésére.

Az Európai Unió jogi eszközöket vet be az AstraZenecával szemben

Ursula von der Leyen felszólította az oltóanyaggyártó vállalatot a szerződés teljesítésére.

Hátrányos helyzetű települések iskolái pályázhatnak a digitális oktatást segítő eszközökért

Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebookcsomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös pályázatán. 

Megjelent a vírus új változata egy újabb szomszédos országban

Szerbiában is megjelent a koronavírus decemberben Nagy-Britanniában azonosított új változata, Londonból érkező utasoknál regisztrálták először.

Pályázati forrásból létrehozott világszínvonalú fejlesztések a Szent István Egyetem Kaposvári Campusán

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben EU-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) hazánkban, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem campusai adnak otthont.

Bereményi Géza 75, komolyan gondolja politikai karrierjét Gődény György – megjelent a hétfői Pesti Hírlap!

A Pesti Hírlap hétfő délután megjelenő számát ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe. „Hőbörgőkre semmi szükség” – mondja lapunknak adott interjújában a ma 75 éves Bereményi Géza Kossuth- és József Attila-díjas író, Balázs Béla-díjas filmrendező, akivel egyebek mellett a jó önéletrajzíró ismérveiről, az ifjúkoron túli „másik életről” és Cseh…

950 millió forint a támogatási keretösszeg

MÉHÉSZEK – Átmeneti jelleggel

Új-Zélandon is megjelent a koronavírus dél-afrikai variánsa

Egyelőre nem tudni, az 56 éves nő hogy kapta el mégis a fertőzést.

Új-Zélandon is megjelent a vírus dél-afrikai variánsa - két hónapig egyetlen fertőzött sem volt az országban

A mostani eset az első regisztrált helyi fertőzés november közepe óta Új-Zélandon, a hatóságok pedig arra figyelmeztettek, hogy a vírus dél-afrikai variánsa fertőzőbb az eredeti változatnál.

Szerbiában is megjelent a vírus új változata

Szerbiában is megjelent a koronavírus decemberben Nagy-Britanniában azonosított új változata. Londonból érkező utasoknál regisztrálták először – közölte a szerb közszolgálati televízió (RTS) hétfőn, a köztársasági elnök bejelentésére hivatkozva. Az RTS hétfő reggeli híradójában az is elhangzott, hogy a hétmilliós Szerbiában eddig több…

Új-Zélandon is megjelent a vírus dél-afrikai variánsa - két hónapig egyetlen fertőzött sem volt az országban

Chris Hipkins új-zélandi egészségügyi miniszter szerint a fertőzött nő nemrég tért vissza Európából, ám az aucklandi karantént január 13-án a szükséges negatív teszteredményekkel hagyta el. A miniszter azt mondta, egyelőre nem biztosak abban, hogyan kapta el mégis a fertőzést, de hozzátette, vélhetően a karanténlétesítmény egy…

Szerbiában is megjelent a vírus új változata

Szerbiában is megjelent a koronavírus decemberben Nagy-Britanniában azonosított új változata,

Új-Zélandon is megjelent a vírus dél-afrikai variánsa

Több mint két hónapja először regisztráltak koronavírus-fertőzést Új-Zélandon, az ország egészségügyi hatóságainak hétfői bejelentése szerint az 56 éves nő vélhetően a karantén ideje alatt kapta el a vírus új, dél-afrikai variánsát.

Melyik támogatási forma lenne megfelelőbb egészségkárosodás miatt?

Férjemnek 2020.04.16-án stroke-ja volt, melytől jobb fele lebénult, azóta minimális javulást ért el. Idén áprilisban lejár az 1 éves táppénze, és intéznem kellene a továbbiakat. Melyik verzió lenne a legjobb választás anyagi szempontból? Fogyatékossági támogatás vagy rehabilitációs ellátás vagy rokkantsági ellátás?