Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 197 hír

A Richter eszközvásárlási szerződést kötött a Janssen fogamzásgátló tapaszára

A Richter Gedeon Nyrt. eszközvásárlási szerződést kötött a Johnson & Johnson kizárólagos tulajdonú leányvállalata, a Janssen Pharmaceutica fogamzásgátló tapaszának a megszerzésére az Egyesült Államokon kívüli piacokra.

Megjelent a rendelet a nyugdíjemelésről

VG
-
 Ma 08:27Pénzügy

A várakozásoknak megfelelő mértékben növekednek a nyugellátások 2021-ben.

Richter: eszközvásárlási szerződés a Janssennel

Eszközvásárlási szerződést kötöttek fogamzásgátló tapaszra.

Megjelent a rendelet a nyugdíjemelésről

A várakozásoknak megfelelő mértékben növekednek a nyugellátások 2021-ben.

Megjelent a közlönyben: ennyivel emelkedik a nyugdíj

Szerda este jelent meg a Magyar Közlönyben a 2021-es nyugdíjemelést rögzítő rendelet – a várakozásoknak megfelelően a jövőre várt inflációt követő emelés történik majd, melynek mértéke három százalék. A nyugdíjemelés január 1-én lép hatályba, ennyivel emelkedik többek között az öregségi nyugdíj, az özvegyi nyugdíj, a szülői nyugdíj, az…

Az Amazon teljes megfigyelést biztosító eszközt kínál a munkáltatóknak

Az Amazon egy olyan módszert tervez eladni vállalatoknak, amellyel megállapítható lenne, ha a dolgozók nem viselnek maszkot vagy nem tartják a kötelező távolságot egymástól. A járvány során a rendszer használható lenne arra is, hogy más munkahelyi szabályok betartását ellenőrizzék vagy éppen figyeljék egy adott boltban sorakozó…

Még mindig az elektronikai eszközök a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok

A karácsonyi ajándékokat a hazai internetező felnőtt lakosság 41 százaléka inkább online vásárolná meg, 47 százalékuk inkább a személyes vásárlás felé hajlik – derül ki egy friss kutatásából. Az elemzés szerint a válaszadók tíz százaléka szerezné be kizárólag interneten az ajándékokat. A járvány egyik pozitív hozadéka a digitalizáció felpörgése. A

Univerzális szállítóeszközök eszközök több feladatra

A hazai piacon már egyre szélesebb az univerzális szállítóeszközök kínálata, amelyek különböző adapterekkel kiegészítve, nem csak szállítási feladatra alkalmasak.

Mit kell tudni az orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabályokról?

Az orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabályokat tartalmazó MDR-rendelet 2021. május 26-tól válik teljes egészében alkalmazandóvá. Az OGYÉI tájékoztatása az új rendelettel kapcsolatos aktuális tudnivalókról.

Megjelent a Regnum Marianum Kalendárium 2021

A Pázmaneum Társulás immár 15. alkalommal adja ki a felvidéki magyar katolikusoknak készített naptárát, amelyet előszeretettel használnak az egész Kárpát-medencében. A Regnum Marianum Kalendárium több értékes teológiai, vallásos lelkületű, nemzeti érzelmű és egyéb hasznos olvasnivalót tartogat minden korosztály számára. A…

A néhai David Prowse szülővárosában egyszer csak megjelent Darth Vader "szobra"

IGN
-
 Tegnap 23:24Film

Az igazi tisztelgés. Sajnálattal adtuk hírül, hogy a Darth Vadernek testét adó színész, David Prowse 85 éves korában elhunyt. Természetesen a Star Wars alkotói és rajongói is lerótták előtte a tiszteletüket, sőt még egy "szobrot" is állítottak neki, illetve karakterének a szülővárosában.

Pirotechnikai eszközöket koboztak el a rendőrök Csíkszeredában

Székelyhon
-
 Tegnap 20:15Határtalan

Törvénytelen pirotechnikai eszközbirtoklás- és árusítás miatt tartottak rajtaütésszerű ellenőrzést a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Csíkszeredában. A művelet eredményeként több mint 300 pirotechnikai eszközt koboztak el két férfitól.

Megjelent a Regnum Marianum katolikus kalendárium

A Pázmaneum Társulás immár 15. alkalommal adja ki a felvidéki magyar katolikusoknak készített naptárát, amelyet előszeretettel használnak az egész Kárpát-medencében. A Regnum Marianum Kalendárium több értékes teológiai, vallásos lelkületű, nemzeti érzelmű és egyéb hasznos olvasnivalót tartogat minden korosztály számára.

Szükségünk van az európai uniós támogatásokra – Megjelent a Nyomtass Te is! legújabb száma

Majdnem minden második magyar arról számol be az Európai Parlament reprezentatív felmérésében részt vevők közül, hogy a járvány miatt csökken a bevétele. Ezzel listavezetők vagyunk az EU-ban – derül ki a Nyomtass Te is! legújabb számából.. Mindeközben Orbán Viktor úgy hadakozik az Unióval, hogy a magyarok több mint 80…

Rendőrségi feljelentést tettek Demeter Szilárd kormánybiztos az Origón megjelent gázkamrás írása miatt

A kormánybiztos elleni feljelentés készítője azt az írást kifogásolja, melyben Demeter azt írta, hogy „Európa Soros György gázkamrája”, a magyarokat és a lengyeleket pedig ezzel összefüggésben „új zsidóknak” nevezte, Sorost pedig Hitlerként mutatta be.