Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Megjelent a Genesis Selen 400 vezeték nélküli fejhallgató

A Selen 400 a Genesis legújabb vezeték nélküli Gamer fejhallgatója, ami prémium szintű hanggal és anyagminőséggel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel biztosít zavartalan játékélményt felhasználóinak.

Biden beiktatása: a Jobbik a közösen vallott értékeket hangsúlyozza

A világnézeti különbségeknél is fontosabb közös értékeket hangsúlyozza a Jobbik szerdai, Joe Biden elnöki beiktatását üdvözlő közleménye.

Újabb közös edzés játékkal

Szon
-
 Ma 19:18Sport

Ezúttal a Gesztely látogatott az örökösföldi műfűre.

Megjelent a Samsung oldalán a még be nem jelentett Phantom Green Galaxy S21+

A Samsung weboldalán feltűnt a Galaxy S21+ egy olyan színű változata amit még hivatalosan be sem jelentettek. A múlt héten a Samsung hivatalosan is bemutatta a Galaxy S21 szériát. Ahogy váruk összesen három telefont kaptunk, ezek a Galaxy S21, Galaxy S21+ és Galaxy S21 Ultra modellek lettek. Az elmúlt évek tendenciája alapján biztosan…

Mi legyen a közös kedvenccel, ha szakítotok? Kinél lesz jó neki?

Bien
-
 Ma 18:31Életmód

Hazánkban sajnos még sok szempontból gyerekcipőben jár az állattartás, de talán idővel végre többen lesznek azok, akik felelősségteljesen döntenek a házi kedvencek életéről.

Már legalább 60 országban megjelent a brit vírusmutáció

Az elmúlt egy héten tíz újabb országban tűnt fel az új törzs, ami akár 70 százalékkal is fertőzőbb lehet a korábbi változatnál.

Célkeresztben a buszsávot jogosulatlanul használók – Folytatódik a Brfk és a Bkk közös ellenőrzés-sorozata

Balesetveszélyes helyzeteket teremtenek, akadályozzák a közösségi közlekedést, míg a szabályos autósokat joggal bosszantják azok a járművezetők, akik szabálytalanul haladnak, vagy…

Pekingben is megjelent az új variáns, részleges lezárásokat hirdettek ki

Liner
-
 Ma 17:34Külföld

Szerdától 1,6 millió pekingi lakosnak tilos elhagynia a várost, miután két koronavírusos esetnél is a Nagy-Britanniából indult variánst fedezték fel.

Simicskó: A nemzet a közös nevező

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van – mondta Simicskó István.

A turizmus közös népszerűsítése és helyreállítása

Tatjana Matić kereskedelmi, idegenforgalmi és távközlési miniszter Pintér Attilával, Magyarország belgrádi nagykövetével találkozott. 

Premier: a dányi romatelep tinilányaival készítettek közös dalt ismert magyar zenészek

SzMo
-
 Ma 16:53Zene

Bemutatkozik a Pacekos Banda! Interjú az AZVLM és a Bagázs Egyesület közös projektjéről, aminek keretében hamarosan egy kislemez is megjelenik majd.

Megjelentek a Stellantis részvényei a világ tőzsdéin

A mai nap fémjelzi a Stellantis NV [STLA] létrejöttét, amely az új korszak fenntartható mobilitásának világszintű vezetője kíván lenni, elkötelezetten szolgálva a mozgásszabadságot jól elkülöníthető, megfizethető és hatékony szállítási módszerekkel.

Csengődön közös fiókot nyitott a Magyar Posta és a Takarékbank

Kalohírek
-
 Ma 16:31Megyei

A szolgáltatás összevonásának célja a költségek csökkentése a gazdaságos működtetés érdekében, továbbá, hogy a kistelepüléseken élők számára hosszú távon biztosítsák az alapvető postai és pénzügyi szolgáltatások elérését.

Dread Sovereign – Megjelent az új lemezük

Fémforgács
-
 Ma 16:00Zene

Alchemical Warfare címmel január 15-én jelent meg a Primordial énekese, Nemtheanga által működtetett ír, doom metalos Dread Sovereign harmadik nagylemeze, melynek She Wolves Of The Savage Season dalához egy új videó is készült. “Több éve készül az új  Dread Sovereign  lemez, mely egy kicsit vakmerőbb és gyorsabb…