Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 391 hír

A Momentum is feliratkozott a közös ellenzéki listára

HírTV
-
 Ma 15:11Vélemény

Erre a párt küldöttgyűlése hatalmazta fel az elnökséget.

A közösségi oldalak mentális egészségre gyakorolt hatása

NLC
-
 Ma 15:00Életmód

Miért fontos téma a közösségi oldalak mentális egészségre gyakorolt hatása? Villányi Gergő pszichológiai tanácsadó szerint észrevétlenül szivárog be a mindennapjainkba, sokszor nem is tudatosan fogyasztunk, így a mellékhatásokat sem vesszük észre. És, hogy miért foglalkozunk ezzel a témával? Az első adásban elmondjuk.

Von der Leyen szerint a schengeni térség közös politikai irányítására van szükség

Ehhez az Európai Bizottság 2021 májusában stratégiát terjeszt elő. Fontos a külső határok védelme és a jó migrációs gyakorlatok.  Biztonságos és ellenőrzött külső határokra van szükség a schengeni térségben – hangsúlyozta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a hétfői Schengen Fórumon, amelynek keretében az EU-tagállamok…

A közös képviselő közel 18 millió forintot sikkasztott három fehérvári társasház vagyonából

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített sikkasztás bűntette és más bűncselekmény miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki közel 18 millió forintot tulajdonított el.

Eli Lake: Nem fogja szeretni a progresszív közösség Joe Biden külpolitikáját

A megválasztott amerikai elnök nemzetbiztonsági kabinetjének több célkitűzése is túlságosan centrista lehet számos baloldali szavazó szemében.

Nagymértékben korszerűsödik Kéty régi közösségi épülete

Teol
-
 Ma 14:00Megyei

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató üzem indul, bő 184 millió forintnyi fejlesztés kezdődik, és megjelent a községről szóló tanulmánykötet. Sok minden történt Kétyen.

Hoppá! Közös bikinis fotót posztolt dögös nővérével Liz Hurley

A népszerű színésznő, Liz Hurley az élő példa arra, hogy 50 fölött is lehet szuperszexi egy nő. Az angol szépség ezúttal ultra dögös nővérével együtt állt kamera elé, amivel teljes mértékben sokkolták a rajongókat.

Közös dallal jelentkezik Eric Clapton és Van Morrison az élőzene megmentéséért

Közös dallal jelentkezik december 4-én Eric Clapton és Van Morrison. A brit könnyűzene két legendája az élőzene megmentéséért készítette el a Stand and Deliver című felvételt. A bluesdalt Van Morrison írta és Eric Clapton adja elő. A szám Morrison Save Live Music kampánya keretében született, a dalból befolyó bevételek a karantén…

Megújuló és atomerőmű – Közösen a fentarthatóbb jövőért

Többször is megdőlt a megújuló energiát hasznosító erőművek által termelt villamos energia részarányának rekordja a hazai termelésben 2020 nyarán. A trend a még napos őszi időszakban is folytatódott: október 4-én, a déli csúcsidőszakban például az ország áramtermelésének minden korábbinál nagyobb részét, több mint negyedét biztosították…

Megjelentek az AKG/ÖKO program hosszabbításának részletei – Szigeti Tamás agrármérnök tájékoztat a részletekről

A számos Kalocsa környéki gazdálkodót is érintő program hosszabbítását a november 23-án induló héten tették közzé hivatalosan.

Érkezik Eric Clapton és Van Morrison közös dala az élő zenéért

Közös dallal jelentkezik december 4-én Eric Clapton és Van Morrison. A brit könnyűzene két legendája az élő zene megmentéséért készítette el a Stand and Deliver című felvételt.

Müller Cecília: most teremtjük meg a közös ünneplés lehetőségét

Hétvégén a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 683 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a hétfői online sajtótájékoztatón.

12 lépéses önsegítő közösségek - Az első lépés

Beismertük, hogy tehetetlenek vagyunk az alkohollal szemben, és életünk irányíthatatlanná vált. Ez az úgynevezett 12 lépéses programok, azon belül az Anonim Alkoholisták (AA) első lépése. Egy katartikus mondat.