Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 246 hír

A kínai dominancia megalapozójának harangozták be, mégis gyengére sikerült a világ legnagyobb gazdasági paktuma

G7
-
 Ma 17:19Külföld

A világ lakosságának és GDP-jének 30 százalékára terjed ki az új ázsiai gazdasági övezet. Egyesek szerint ez megágyaz a kínai dominanciának, mások szerint semmin nem változtat.

Ami eddig volt az semmi, most jöhet az igazi robbanás a Teslánál

Az optimista célárfolyamot az támogatja, hogy a Tesla 2023-ra elérheti az egymillió leszállított járműre vonatkozó céljait, de még az sem kizárható, hogy ez már egy évvel korábban megtörténik. Ez azt jelenti, hogy ha minden összejönne az elektromosautó-gyártónak a következő időszakban, akkor a részvények árfolyama elérheti akár az 1000…

Húsz százalékos visszaesés jöhet a hazai lízingpiacon

A Magyar Lízingszövetség 20 százalékos piaci visszaesésre számít idén, ami nem számít egyedülállónak, mivel egész Európában zsugorodnak a lízingpiacok.

Kóbor János: Olyan mintha a tragikus történelem most megismételte volna önmagát

A zenész még mindig nem tért magához Benkő László és Mihály Tamás halálhíre után.

Így lehet biztonságosan, mégis bosszúságok nélkül kódolni

Élő webes előadás keretében magyarázta el a Checkmarx szakértője, hogyan lehet összebékíteni a programozók és a biztonságért felelős szakemberek közötti ősi ellentétet úgy, hogy az egyik félnek se fájjon, és a végeredményben se maradjanak kockázatok és sérülékenységek.

Ezekre az iPhone-okra jöhet az iOS 15

A The Verifier belsős forrásokra hivatkozva arról ír, hogy az iOS 15 megjelenésével az Apple jövőre szoftveresen már nem támogatná az iPhone SE.

A Fidesz megígérte, mégis Baranyiék tesztelik le a szociális dolgozókat

Csak a szokásos történet: A köztársaságpárti önkormányzatok végzik el azt a feladatot, amit a Fidesz-kormánynak kellene.

Nem lett jó a Surface Duo, mégis jön a globális piacra

PCWorld
-
 Ma 14:55Infotech

Minőségi problémák vannak a Microsoft összehajtható mobiljával, ennek ellenére az Amerikán kívül is elérhető lesz 2021-ben.

Koronavírus - 2021 elején jöhet a harmadik hullám, ha helytelenül viselkedünk

Nabarro a svájci Solothurner Zeitung című lapnak adott interjújában beszélt arról, hogy egyes európai országok a nyár folyamán nem törekedtek a megfelelő infrastruktúra kiépítésére azt követően, hogy az első hullámot leküzdötték. "Most a második hullámot éljük, de ha nem kerül sor továbbra sem az infrastruktúra kiépítésére, akkor 2021…

Az imolai fiaskó után változások jöhetnek a biztonsági autós fázisokban

Motorsport
-
 Ma 12:40Forma1

Hat versenyző indulhatott el visszavenni a körét a biztonsági autó mögül, miközben Imolában még pályabírók takarították el George Russell balesetének nyomait. Egyikük, Sebastian Vettel szerint „nagyon veszélyes” közelségbe kerültek.A RaceFansnek nyilatkozó Michael Masi szerint a csapatokat és a pilótákat is új eljárásokról értesítették…

Újra jöhet a vásárlási idősáv – kicsit másképp

A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai, de a tavaszitól eltérő gyakorlattal - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Üres kézzel jöhettek haza

Boon
-
 Ma 11:30Sport

Meglepetés nem történt, a jobb csapat nyert, az esélytelennek nem volt sansza a bravúrra.

Ismét jöhet külön vásárlási sáv az idősek számára? Erről beszélt a miniszter

Erről beszélt Novák Katalin. A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai, de a tavaszitól eltérő gyakorlattal – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn, a tanácskozás után a közmédiával. Novák Katalin azt mondta, hogy a javaslat szerint az idősek vásárlási idősávja háromról egy-két órára csökkenne,…

Jim Ryan szerint kell pár év, míg igazán ütős játékok jöhetnek PS5-re

Bár az Xbox Series X-hez mérten így is jobban áll a PS5, azonban Jim Ryan egy interjúban nemrég kijelentette, hogy azért el kell telnie pár évnek ahhoz, hogy konzoljukra igazán ütős játékok jelenhessenek meg. Bár ott a Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls és a Sackboy: A Big Adventure is, azonban #kover#az igazi újgen...