Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

38 millió éves baktériumokat találtak a bécsi tudósok

A most megtalált baktérium a kutatók szerint a cápák fogaiból táplálkozott.

Végtelenül ciki lesz a Szájer-ügy után Orbán mellé állni Brüsszelben

„Kártyavárként omlik össze az az egyharmadnyi néppárti támogatás, amit Orbán köré tudtak kovácsolni eddig. A Deutsch-botrány után a kereszténydemokrata eszménykép naturális megsemmisülése ugyanis még a maradék tekintélyétől is megfosztja Orbánt és a Fideszt. Végtelenül ciki lesz Orbán mellé állni a jövőben ezekben a vitákban. Azaz…

Verstappen magyarázza, amit a baleset után mondott

Félreértettek – mondta Max Verstappen bahreini megjegyzése kapcsán. Ő csak azt akarta illusztrálni, hogy egy versenyzőnek tisztában kell lennie a veszélyekkel: a 60-as években sem lépett vissza senki.

Mégis fotózhatók az intézkedő rendőrök

Teljesen átdolgozzák a nagy vitát kiváltó francia törvényjavaslatot, amely szerint a rendőri intézkedésről nem lehet tudósítani és a rendőrök képmását nem lehet azonosítható módon közzétenni. A törvényjavaslattal szembeni tiltakozásokat egy fekete férfit ért rendőri bántalmazás váltotta ki.

Kötelező drogteszt jöhet a parlamenti képviselőknek a Szájer-ügy után

A parlament és a kormányzat tagjainak kötelező és rendszeres drogtesztelését kezdeményezik jobbikos képviselők.

A Jobbik rendszeres drogtesztre kötelezné a képviselőket Szájer botránya után

Bízik a Jobbik abban, hogy a drogesztekre vonatkozó javaslatát támogatják a kormánypártok, nem bújnak „az álkereszténység árnyékába”.

Az EU nagyon erőlteti, hogy Biden megválasztása után Amerika béküljön ki velük

Az Európai Uniónak és az Egyesült Államoknak meg kell oldalnia a kereskedelmi nézeteltéréseit, miután Joe Biden január 20-án átveszi a hatalmat Amerikában, és ezzel egy új transzatlanti megközelítést hoz majd.

Beomlott az Arecibo Obszervatórium, 57 év után végleg befejezhetik megfigyeléseket a csillagászok

Az elmúlt években már rengeteg alkalommal fennállt az omlásveszély a Puerto Ricóban található Arecibo Obszervatóriumban, kedden azonban megtörtént a katasztrófa, melynek következtében örökre bezárhat az egyik leghosszabb ideje működő csillagvizsgáló.

Emberbőrbe bújt szörnyeteg: másfél éves gyermekét is bántotta a pedofil fotókat gyűjtő férfi

Kiskorúakról készült pornográf felvételeket szerzett meg és tartott, valamint saját gyermekét is bántalmazta szexuálisan a gyanú szerint. A Fővárosi Főügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Este nyolc után ellenőriztek

Police
-
 Ma 14:53Belföld

Este nyolc után ellenőriztek Zsaru Magazin2020. 12. 02., sze - 14:53 Fokozott belvárosi közterület-ellenőrzést hajtott végre november 19-én 20 óra után a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársaival, valamint a Magyar Honvédség katonáival közösen.

Durva videó: az anyja után a tatabányai pláza biztonsági őreit is megverte a férfi

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfi letartóztatását tartsa fenn, illetve az elkövetőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Szem nem marad szárazon: 12 év után talált családra Édi és Soma

Már nem is emlékeznek a Csabai Állatvédők, mikor került gondozásukba a két utcán kóbórló kutya. Így ők voltak a legjobban meglepődve, amikor egy fiatal pár jelezte, örökbe akarják fogadni a két idős ebet.

A színésznőket egy bizonyos kor után leselejtezik

Az Equity nevű előadóművészeket tömörítő szakszervezet a koronavírus alatt szeretné megkönnyíteni a 70 fölötti tagjaik helyzetét.

Az ág is húzza a Barcelona sztárját, sérülése után pozitív lett a koronavírus-tesztje is

Megerősítette az FC Barcelona a klub hivatalos oldalán, hogy pozitív koronavírus-tesztet produkált a szűrések legújabb fordulójában a sérüléséből lábadozó Sergi Roberto,

Szívszorító: 47 évnyi szerelem után pár másodperc különbséggel halt meg a koronavírusos házaspár

Patricia és Leslie 1973-ban fogadtak egymásnak egymásnak örök hűséget, a halálba is együtt mentek.