Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy román miniszter különleges „járvány-divatot” teremtett

Sorin Cimpeanu egy speciális „oltóingben” jelent meg.

Sugallhat eleganciát egy cordon bleu papírdobozból? Megkóstoltuk a Párisi Passage házhoz szállítós ételeit

Egy szállodalánc luxusberuházása kapcsán ritkán adózik a helyi közönség meghatódottsággal, a Párisi Passage megnyitása mégis az elmúlt évek egyik leginkább üdvözlendő történése a budapesti városképben. 2019 óta a régi(-új) pompájában ragyog az épület és az általa közrefogott passzázs, amely sokáig sebhely volt a belváros arcán.…

Olyan súlyos a koronavírus-helyzet, hogy már egymást jelentik fel az emberek Angliában

Liner
-
 Ma 20:41Külföld

Dick Cressida londoni rendőrfőkapitány egy rádióinterjúban konkrétan azt javasolta a lakosoknak, amennyiben tudják, hogy a szomszédjuk megszegi a kijárási korlátozásokat, jelentsék fel őt.

Új POTUS és egy óriási Biblia - érdekességek Joe Biden elnökségének első pillanatairól

Nagy nap a mai, hiszen hivatalosan is új elnöke van az Egyesült Államoknak.

Minden elsős hallgatója után fát ültet a Soproni Egyetem

Jelképesen a tanulmányaikat megkezdő évfolyamok is saját fát fognak kapni az egyetem vagy Sopron város frekventált területén, melyet minden évben ünnepélyes keretek között ültetnek majd el az évfolyam, illetve a karok képviselőivel.

Mind egy szőlőtő hajtásai vagyunk

Vaol
-
 Ma 20:35Megyei

A három történelmi egyház püspökei és lelkipásztorai tartottak imaestet az ökumenikus imahét alkalmából szerdán a Sarlós Boldogasszony Székesegyházban.  

A miniszterelnök szerint megint háború dúl

444.hu
-
 Ma 20:34Kultúra

Orbán Viktor – milyen meglepő! – háborús metaforákat használ a járványhelyzet leírására. Ki van kutatva. Nem mintha nem harcolna, háborúzna, csatázna mindennel 2010 óta.

„Mióta gyerekeim vannak, folyton kapkodok!” Egy módszer, ami segít

Bien
-
 Ma 20:31Egészség

Nem szeretek kapkodni, de mióta gyerekeim vannak, folyton kapkodok. Állandóan sietünk, mindig valaki elfelejt valamit, és a végén mindig én vagyok az, akinek kimarad valami a reggeli rutinból. Még két fürdőszobával is sokszor késésben vagyunk reggel, ezért úgy döntöttem, egy órával korábban kelek a családom többi tagjánál. Íme, ez az az 5…

Táblagépeket adott át a Hétkrajcár Egyesület Békésen

Beol
-
 Ma 20:27Belföld

Tíz táblagépet adott át tehetséges, illetve rászoruló középiskolás diákoknak a békési Hétkrajcár Egyesület szerdán délután, a helyi polgármesteri hivatalban. Az egyesülettel azonos nevű Hétkrajcár Program éppen tízéves múltra tekint vissza a városban.

Egy nap alatt két új vakcinát is engedélyeztek a magyar hatóságok

Röviddel azt követően, hogy az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina is megkapta a zöld lámpát, a magyar hatóságok engedélyezték a brit Oxfordi Egyetem-AstraZeneca közös vakcináját is.

Kiadós ebéd: a város egyik legjobb fish & chipse egy pláza aljában

Kevés jobb dolog van egy kiadós és ropogós fish & chipsnél. Szerencsére meg is találtuk az egyik legjobbat, méghozzá egy szokatlan helyen. #sknation #fish&chips

Háromszor nyakon szúrta fiát egy konyhakéssel egy nő Jászapátin

Háromszor nyakon szúrta egy édesanya a 26 éves fiát Jászapátin, miután a fiú elkezdte összepakolni a házban található tárgyakat, hogy pénzzé tegye őket.

Pécsi virológusok: ha megvannak az engedélyek, egyértelműen beadatnánk a kínai vakcinát!

A Virológia Pécs Facebook-oldalán hosszú posztban foglalják össze, mit lehet tudni a Sinopharm vakcinájáról. Már az elején leszögezik, hogy több kínai fejlesztésű vakcina is létezik. A helyzetet ráadásul szerintük tovább bonyolítja, hogy a Sinopharm a BBIBP-CorV-val párhuzamosan egy másik vakcinán is dolgozott, melyet egy másik…

A gyarmati Palóc Múzeum emlékszobája ad majd otthont az egyedülálló Madách-gyűjteménynek

Nool
-
 Ma 20:00Kultúra

Nagyszabású felújításon esett át nemrég a Palóc múzeum Madách-emlékszobája, amely a jövőben egy egyedülálló Madách-gyűjteménynek ad majd otthont. A tervek szerint – ha a járványhelyzet engedi – májusban már a nagyközönség is megtekintheti a különleges ereklyéket.