Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

107 tanár követeli az őszi félév érvényességét az Szfe vezetésétől

107 tanár – óraadók és osztályfőnökök egyaránt – írta alá azt a közleményt, amelyben követeli az őszi félév elismerését, a teljesítéseket, illetve, hogy fizessék ki a munkájukért a járandóságukat – tudta meg a 444.

Látványos változás jön a közlekedési bérleteknél

Egy év múlva vezethetik be azt az egységes bérletrendszert, amelynek segítségével Budapest környékéről egyetlen bérlettel utaznak majd a fővárosba a vasutat, a Volán-buszokat és a HÉV-et igénybe vevők.

Parkolópályán az egész évre szóló és az éjszakai bérletek

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Továbbra is ingyenes a közterületi parkolás, de mi a teendő: vásároljunk parkolóbérletet, vagy ne?

2023 végéig meghosszabbították a kútamnesztiát

Bejelentésük újabb három évig szankciómentes.

2023 végéig meghosszabbították a kútamnesztiát

Bejelentésük újabb három évig szankciómentes.

Február 8-ig meghosszabbították az országos karantént Ausztriában

A döntés elsődleges célja, hogy megelőzzék a koronavírus brit mutációjának robbanásszerű terjedését. A sí- és korcsolyapályák viszont továbbra is nyitva tarthatnak.

Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló

Villanyautósok
-
 21.01.16 13:04Tudomány

Íme az előző év utolsó hónapjának legfontosabb történései a fenntartható energiatermelés világából. A teljes anyag Meredek számokat jelentettek Texasból – decemberi hírösszefoglaló címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Sol Invictus.

Ismét meghosszabbították Szilágyi István gyilkosának letartóztatását

A férfi 2020. május 3-án reggel egy kalapáccsal többször fejbe verte idős korú, elesett állapotú édesapját, akit azután is bántalmazott, hogy a földre került. Az idős férfi belehalt sérüléseibe.Bizonyítottság esetén "bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett…

Duplázott Bruno Fernandes – Övé a decemberi POTM díj

Egymás után kétszer is elhozta a Premier League hónap játékosának járó díjat Bruno Fernandes. Amit idén leművel a portugál, az valami elképesztő. Érkezett is az új SBC. Back-to-back @premierleague #POTM ???? Congratulations, Bruno Fernandes ???????????? #FIFA21 #FUT #PL pic.twitter.com/zx9OQX9btK — EA Sports FIFA…

Meghosszabbítják a bérleteket Békéscsabán

Beol
-
 21.01.15 13:13Belföld

Már tavaly év végén, a két ünnep között elkezdték a parkolóbérletek értékesítését Békéscsabán, igaz, a mostani, ingyenes közterületi parkolás miatt koránt sincs akkora érdeklődés, mint az előző években.

Máv: díjmentes a január 18-áig kezdeményezett helyközi diákbérletek visszaváltása

SzakmaPortál
-
 21.01.14 21:35Karrier

Január 18-ig érdemes kezdeményezni a januári tanulói bérletek visszaváltását, mert akkor a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz a teljes vételárat visszaadja kezelési költség felszámítása nélkül. A MÁV honlapján közzétett tájékoztatás szerint a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz visszaveszi a helyközi járatokra szóló, januári havi, félhavi, vagy a

Meghosszabbították Szilágyi István fiának letartóztatását

A bíróság szerint a kezelés alatt álló férfi veszélyes a társadalomra, kényszerintézkedés hiányában megszökne, és fennáll a bűnismétlés veszélye is.

További két hónappal meghosszabbították a járványhelyzetet Szlovéniában

Koronavírus - Szlovénia további két hónappal meghosszabbította a járványhelyzetet.

Több, mint százezerért vihető a LaLiga decemberi legjobbja

Esport 1
-
 21.01.14 14:55Gaming

Nem rég jelentették be, hogy Iago Aspas lett a spanyol élvonalban december legjobbja, és most már azt is tudni milyen lett az új lapja.