Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Meghosszabbították több fővárosi éves engedély érvényességét

A legfontosabbnak a lakossági parkolási papírok számítanak, de több más területre is vonatkozik a döntés.

Egy évvel meghosszabbították három pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium - a várható átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította három pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Újra meghosszabbították a lejárt diákigazolványok érvényességét - de meddig?

Eduline
-
 Ma 10:06Karrier

Ugyanis a diákigazolványokra is vonatkozik a nemrég meghozott rendelet, miszerint a jelenlegi helyzetben tovább érvényesek a vészhelyzetben lejárt hivatalos iratok, igazolványok.

Koronavírus: meghosszabbították a rendkívüli szünetet a Bimbó utcai oviban

Meghosszabbította az Oktatási Hivatal a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai tagóvodájában elrendelt rendkívüli szünetet, így az intézmény két csoportja november 27-ig, péntekig biztosan nem fogad kisgyermekeket. 

Péntekig meghosszabbították a szünetet a Bimbó utcai oviban

Meghosszabbította az Oktatási Hivatal a Kertvárosi Óvoda Bimbó utcai tagóvodájában elrendelt rendkívüli szünetet, így az intézmény két csoportja november 27-ig, péntekig biztosan nem fogad kisgyermekeket. A rendkívüli szünetet múlt héten rendelték el, mivel a koronavírus-fertőzéssel táppénzre került munkatársak miatt a dolgozók létszáma…

Mit érdemes tudni a meghosszabbított hitelmoratóriumról?

banknavigator.hu
-
 20.11.22 15:19Gazdaság

A koronavírus hatalmas nyomással nehezedik a mindennapi életünkre, az egészségünkre és a gazdaságra egyaránt, ezért 2020 márciusában a magyar kormány bevezette az úgynevezett hitelmoratóriumot a lakossági kölcsönökre, amely 2020. december 31.-ig tart, és 2021. január 1.-vel minden visszatér a normális kerékvágásba, vagyis a…

Szlovénia meghosszabbította a járvány elleni intézkedéseket

A szlovén kormány szombaton egy héttel meghosszabbította a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló intézkedéseket - jelentette a közszolgálati televízió.

Oroszország meghosszabbította az EU-val szembeni élelmiszerembargót

Oroszország 2021 végéig meghosszabbította a nyugati élelmiszerek behozatalára vonatkozó tilalmat.

Oroszország meghosszabbította az EU-val szembeni élelmiszerembargót

Oroszország 2021 végéig meghosszabbította a nyugati élelmiszerek behozatalára vonatkozó tilalmat.

Törökország november végéig meghosszabbította a földgázkutatási munkákat a Földközi-tenger keleti medencéjében

Törökország szombaton bejelentette, hogy a tervezettnél tovább, november 29-ig végez kutatásokat földgázkincs feltárására az Oruc Reis török kutatóhajó a Földközi-tenger keleti medencéjében, a görögországi Rodosz szigetétől délre eső területeken.

Facsemetékkel pótolták az öreg fákat Bácsalmáson

Baon
-
 20.11.21 18:31Belföld

A közelmúltban fakivágási munkálatokat végeztek a Mártírok útján. Több tucatnyi fát emeltek ki a gépek és a munkások, a helyükre fiatal facsemeték kerültek.

Koronavírus: Szlovénia meghosszabbította a járvány megfékezését célzó intézkedéseket

A szlovén kormány szombaton egy héttel meghosszabbította a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló intézkedéseket - jelentette a közszolgálati televízió.

Szlovénia meghosszabbította a járvány megfékezését célzó intézkedéseket

A szlovén kormány szombaton egy héttel meghosszabbította a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló intézkedéseket – jelentette a közszolgálati televízió. Az országban szinte teljesen leállt az élet. Minden összejövetel tilos. Éjszakai kijárási és napközbeni lakhelyelhagyási tilalom van érvényben, és továbbra is kötelező a maszk viselése…

Putyin meghosszabbította az EU-val szemberni élelmiszerstoppot

Az embargót, amely az Európai Unió tagállamait sújtja a leginkább, a Krím félsziget megszállása után Oroszország ellen bevezetett EU-szankciókra válaszul rendelte el Moszkva még 2014-ben. Az EU nem ismeri el a Krím félsziget Oroszország általi annektálását, egyszersmind a nemzetközi jog megsértéseként értékeli, és elítéli, hogy Moszkva…