Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Ezekkel a celebekkel találkoztunk a Gourmet fesztiválon

Nosalty
-
  Ma 18:37 Színes

A hétvége főszereplője minden kétséget kizáróan a Gourmet fesztivál volt, melyen számos magyar celebritás is részt vett, az eseményt pedig sokan dokumentálták is.

Soha nem voltak még ennyien a Gourmet Fesztiválon, mint idén

Roadster
-
  Ma 16:00 Recept

Az idei szombaton teltház is volt Millenáris Parkban, ahol az eddigi Gourmet-k legszínesebb felhozatalát élvezhették a vendégek.

Meghökkentő vallomás: Sophie Turner elárulta, hogy szakítottak Joe Jonasszal az esküvőjük előtt

Nagyon őszintén mesélt kapcsolatáról a Trónok harca sztárja, Sophie Turner, sőt, bevallott egy olyan titkot is, amit eddig senki sem tudott.

Debreceni ukulelés is a nyertesek közt van a Garázsband Fesztiválon

Budapest - A korábbi éveknél is több, mintegy hetven zenekar jelentkezett a Garázsband Fesztiválra, a Müpa rendhagyó tehetségkutatójára.

Rekorddal zárt a Gourmet Fesztivál

A régió legnagyobb gasztrorendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál.

30 ezres látogató rekorddal zárt a Gourmet

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál.

Rekordott döntött a Gourmet Fesztivál

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén a Gourmet Fesztivál: közel 30 ezer látogató volt kíváncsi a rendezvényre. Megvannak a szakmai zsűri és a közönség kedvenc ételei is.

30 ezer látogató a Gourmet Fesztiválon

Az idei Gourmet Díjat a legjobb kiállító kategóriában – a szakma döntése szerint – az Aum Étterem kapta meg, a közönség kedvence pedig ismét a gyöngyösi Bori Mami lett – adták hírül a szervezők.

Rekorddal zárt a Gourmet

Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta  hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A hazai gasztronómia legnagyobb ünnepére  közel 30 ezer látogató volt kíváncsi. Az idei Gourmet Díjat a legjobb kiállító  kategóriában – a szakma döntése szerint – az Aum Étterem kapta meg, a közönség  kedvence pedig ismét a gyöngyösi Bori Mami…

Újabb fesztiválon nyit ideiglenes üzletet az ALDI

Erre az évre kibővített koncepcióval és megújult dizájnnal készül az áruházlánc.

A kovászos kenyerek és a noszvaji lekvárok is sikert arattak a Gourmet Fesztiválon

Heol
-
  Tegnap 11:06 Belföld

Idén is megmutatta szűkebb hazánk kincseit a Slow Living Hungary közössége a csütörtökön kezdődött fővárosi Gourmet Fesztiválon.

Újabb fesztiválon nyit ideiglenes üzletet az ALDI

Az ALDI 2016-ban nyitott először zenei fesztiválon pop-up üzletet, az idei nyári szezonban pedig már öt nagyrendezvényen vesz részt. Erre az évre kibővített koncepcióval és megújult dizájnnal készül az áruházlánc,

Szerzői estek, felolvasások és koncertek a Margó Fesztiválon

Szerzői estekkel, felolvasásokkal és koncertekkel várja a közönséget idén a Margó Irodalmi Fesztivál, amelyet június 12. és 16. között rendeznek meg a Petőfi Irodalmi Múzeumban. MTI Idén a fesztiválon mások mellett fellép Bodor Ádám, Grecsó Krisztián, Háy János, Kötter Tamás, Lackfi János, Nádasdy Ádám, Pajor Tamás, Péterfy Gergely,…