Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Óriási csavar jön az időjárásban: durván letarolja a tél az országot a jövő héten

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (Omsz) országos, középtávú előrejelzéséből.

A jövő héten ismét bekeményít a tél

NLC
-
 Ma 17:01Időjárás

Néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, sőt többször várható havazás is.

Íme a jövő: Japánban már robotok keringenek az utcán

Leet
-
 Ma 17:00Gaming

A Panasonic Corp. nemrégiben közölte, hogy februárban megkezdik az önvezető házhoz szállító robotok kipróbálásának második körét, a Kanagawa prefektúra lakóövezetében.   A koronavírus-járvány megnövelte az igényeket az olyan szolgáltatások iránt, amelyeknél az emberek közötti kapcsolat korlátozott vagy abszolút nincs is. Egyre többen…

Eső, hó, hideg – télies lesz a jövő hét

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Hétfőn napközben átmenetileg szakadozik a felhőzet, de az északkeleti, keleti megyékben tartósabban borult maradhat az i

Kamatdöntés és kereseti adatok érkeznek a jövőhéten

A statisztikai tájékoztatási naptárban munkaerőpiaci és kereseti statisztika is szerepel, megkülönböztetett figyelemre azonban a monetáris tanács januári kamatdöntő ülése tarthat számot.

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás

Hétfőn napközben átmenetileg szakadozik a felhőzet, de az északkeleti, keleti megyékben tartósabban borult maradhat az idő.

Havazás, eső, havas eső, néhol ónos eső is várható a jövő héten

Az előttünk álló éjszaka csak kevésen fog múlni, hogy hol milyen halmazállapot lesz az uralkodó (eső, havas eső vagy hó), helyenként pár tizeden múlhat majd a havazás.

Ilyen lehet a jövő traktora a Steyr szerint

Kívül-belül tartogat érdekességet Ausztria legjelentősebb traktorgyártójának koncepciómodellje. A lehetőségekhez képest igyekeztek jövőbe mutató formába bújtatni a mezőgazdasági vontatót, ami a

Gulácsi nyitva hagyta jövőjét

A magyar válogatott kapusa továbbra is a legmagasabb szinten szeretne játszani.

Romániában tömegrendezvények nélkül ünnepelték meg Havasalföld és Moldva egyesülésének 162. évfordulóját

Iohannis kifejtette, hogy a központosított közigazgatáson túl kell lépni, mert akadálya Románia modernizációjának.

Ez a nő 1 évig nem szexelt, ez az elképesztő dolog történt vele

Blikk
-
 Ma 16:05Szex

Úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen szex nélkül élni.

Erőszak és megbékélés: mit tanulhatunk Románia, illetve a román-magyar viszony történetéből?

Mérce
-
 Ma 16:00Vélemény

Constantin Iordachi történészt a román szélsőjobb második világháborús és népirtó politikákban betöltött szerepéről, a magyar-román viszony feszültségeiről és a megbékélés folyamatáról, valamint a kortárs emlékezetről kérdeztük.

Síelőt üldözött egy medve Romániában

Ennél jobb ösztönzés nem kell, hogy rákapcsolj.

Minden látszat ellenére élénk az érdeklődés az oltás iránt Romániában

Íme egy rövid összesítés arról, hogy állunk az oltásokkal jelenleg Romániában, mely arra enged következtetni, hogy az oltásellenesek, a szkeptikusok és a összeesküvés-elméletekben hívők vehemens online jelenléte ellenére, továbbra is élénk az érdeklődés a koronavírus elleni vakcinák iránt. A második oltási szakasz kezdete,…