Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Óriási bankhitelt vett fel a Tottenham a járvány miatt

A Tottenham Hotspur futballklub 175 millió fontos banki kölcsönt vett fel, hogy ellensúlyozza a koronavírus-járvány miatt elmaradt bevételeit. A londoni egyesület csütörtökön közölte: jövő júniusig körülbelül 200 milliós kára keletkezik abból, hogy nem rendezhetett mérkőzéseket és más sporteseményeket a stadionjában. Hozzátették: a klubot…

“Ne bánkódj a múlton, legyen magyarságod vigasz”

koncertblog.hu
-
  Tegnap 21:24 Zene

Keresztes Ildikó és 14 ismert, fiatal/idősebb/veterán énekes állt össze egy dalra a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából. Körülnéztünk az elmúlt hetekben, hogy van-e nem revizionista Trianon-számunk, de nem találtunk egyet sem, minek nyomán hétfőn három vonatkozó kérdést is szétküldtünk összesen vagy öt tucat…

Az Európai Központi Bank sem akar a Fed mögött kullogni

Kriptoworld
-
  Tegnap 21:24 Gazdaság

Miközben az Európai Központi Bank megduplázta vészhelyzeti eszközvásárló programjának keretét, a bitcoin még erősebben teljesít. Egy újabb nap, újabb egybillió dollár – az Európai Központi Bank bejelentette, hogy megduplázza a

PL: hatalmas bankkölcsönt vett fel a Tottenham a járvány miatt

NSO
-
  Tegnap 21:17 Foci

A Tottenham Hotspur futballklub 175 millió fontos banki kölcsönt vett fel, hogy ellensúlyozza a koronavírus-járvány miatt elmaradt bevételeit.

Zúgott a bánki templom harangja

Cívishír
-
  Tegnap 20:36 Megyei

Trianon 100. évfordulóján.

Orbán Viktor újabb megható posztot tett ki közösségi oldalára

Ripost
-
  Tegnap 18:56 Belföld

Trianon 100. Összetartozunk – ezzel a címmel osztott meg képet a miniszterelnök a trianoni békediktátum évfordulóján.

Száz percig szólt a harang Bánkon

Haon
-
  Tegnap 18:47 Belföld

Közös imádsággal, tájékoztató műsorokkal és harangszóval emlékeztek a bánki református templomban.

Száz percen át szólt a bánki templom harangja

A Debrecen-Bánki Református Egyházközség tagjai egymást váltva, száz perces harangozással emlékeztek meg az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulójára, 2020. június 4-én, a nemzeti összetartozás napján. (MTI)

Besegít az Európai Bankhatóság az osztalék adócsalók ellen

Akciótervet dolgozott ki és további vizsgálatokat tart az Európai Bankhatóság (EBA) az osztalék-arbitrázssal kapcsolatban. Az Európai Unió legnagyobb pénzügyi csalássorozatának módszerét iránymutatással és jogharmonizációval kívánja megszüntetni, ami minden tagországra, és azon belül kereskedőkre kihat.

Megható! Tánccal emlékeztek a Hősök Terén Trianonra

Lokál
-
  Tegnap 17:14 Belföld

Száz néptáncos közös előadása emlékeztetett a trianoni diktátumra. Az első világháborút lezáró békeszerződés aláírásának 100. évfordulóján, június 4-én, 16 óra 32 perckor, a táncosok élőzenével kísért produkcióját láthatták a Hősök terén.

Megható videó a tengerentúlról: zúgnak a harangok Trianon miatt az Államokban is

Ripost
-
  Tegnap 17:00 Külföld

Az Amerikai Egyesült Államokban élő magyarok is megemlékeztek Trianonról.

Újabb vagyonokat zúdít Európára a központi bank

Napi
-
  Tegnap 16:33 Külföld

Jócskán megemelte a pándémiás védekezésre létrehozott alapjának keretösszegét az Európai Központi Bank, ami immár 1350 milliárd euróval mentené az Európai Unió gazdaságát. Christine Lagarde elnök szerint a stáb előrejelzése drámaian lefelé korrigálta a növekedési várakozásokat, ezek alapján közel 9 százalékos recesszió vár idén az…

Megható videó! Hargitai cserkészek: Magyarnak lenni kiváltság

Lokál
-
  Tegnap 16:22 Belföld

A 20. Lovag Takó János Cserkészcsapatának néhány cserkésze elmondta mit is jelent számukra a magyarság. Voltak, akik saját szavaikkal vagy éppen verset szavalva fejezték ki számukra mennyire összefügg a magyarság és az összetartozás - írja a Ripost.

Még több pénzt borít a járványvédelmi sürgősségi programba az Európai Központi Bank

Mély recesszióval számolnak az eurózónában. Az alapkamatot változatlanul hagyták.