Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Nemzetközi Beruházási Bank bevásárolt a magyar zöld kötvényből

Ezzel a befektetéssel a bank jelentős mértékben növelte magyarországi portfólióját.

Koronavírus - Egy felmérés szerint a magyarok többsége beadatná a védőoltást

A megkérdezettek többsége szerint lesz koronavírus elleni védőoltás legkorábban egy év múlva, amit a lakosság 55 százaléka nagy valószínűséggel beadatná magának - derült ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) megbízásából végzett országos reprezentatív kutatásból.

A magyarok többsége bízik a koronavírus elleni oltásban, és be is oltatná magát

Tízből nyolc magyar bízik abban, hogy legkésőbb egy év múlva már lesz védőoltás. A magyarok több mint fele be is adatná magának – írta a HVG.hu. A megkérdezettek többsége szerint lesz koronavírus elleni védőoltás legkorábban egy év múlva, amit a lakosság 55 százaléka nagy valószínűséggel beadatna magának – derült ki az Innovatív…

Nem tartják meg idén a Kurultaj - Magyar Törzsi Gyűlést

Székelyhon
-
  Ma 15:18 Határtalan

A magyar kormányzat és a szakhatóságok kérésére elmarad a 2020. évi Kurultaj - Magyar Törzsi Gyűlés – tájékoztatnak közleményükben a szervezők. 

Magyarics Tamás: akár elnökjelölt is lehet majd az, akit Joe Biden maga mellé választ

Infostart
-
  Ma 15:13 Külföld

Afroamerikai hírességek hétfőn újabb nyílt levélben kérték Joe Bident, a demokraták várható elnökjelöltjét, hogy fekete amerikai nőt válasszon alelnökjelöltjéül. Az InfoRádióban a külpolitikai szakértő értékelte, milyen esélyei vannak a nők és a feketék jelöltségének és sikerének.

Kötelező lesz Magyarországon a koronavírus-védőoltás?

Liner
-
  Ma 15:12 Életmód

Az elmúlt hetekben felgyorsultak a történések a védőoltások tekintetében, így egyre több embert kezdett el foglalkoztatni a kérdés, hogy vajon Magyarországon kötelezővé teszik-e azt az illetékes hatóságok.

Meghalt a világ egyik legjobb úszóedzője, aki márciusban még magyar fiataloknak segített

Eurosport
-
  Ma 15:11 Vizes sport

Tanítványai közül Alexander Popov és Ian Thorpe is megrendülten búcsúzik az elmúlt hetekben még Lobanovszkij Maximmal dolgozó legendától.

A magyarok egyre inkább bíznak a mesterséges intelligenciában

Baon
-
  Ma 15:10 Infotech

Egyre kevésbé jellemző a filmeken látott apokaliptikus események okozta félelem és mindinkább bíznak az AI-ban.

Ádáz – Új Rázós Könyv érkezik magyarul L.J. Shentől!

Sorok között
-
  Ma 15:05 Könyv

Itthon L.J. Shen regényeit a Könyvmolyképző Kiadó kezdte el kiadó, a Sparrow volt az első megjelent regény, amit nagyon szerettem olvasni, így én most extrán örülök a jó hírnek, ugyanis érkezik a Könyvmolyképzőnél az új L.J. Shen regény, a Vicious – Ádáz! A Rázós Könyvhöz már kaptunk is fülszöveget, megjelenési dátum egyelőre nincs. Kétségkívül…

A magyar háztartások fele nem sokáig húzná, ha beütne a krach

A háztartások mindössze felének van 2 hónapra tartaléka egy felmérés szerint.

Neves kutyatenyésztő is volt a világot felvillanyozó magyar feltaláló

Múlt-kor
-
  Ma 15:00 Kultúra

160 éve, 1860. augusztus 11-én született Bláthy Ottó világhírű magyar tudós, a Magyar Tutományos Akadémia tagja. 1885-ben Déri Miksával és Zipernovszky Károllyal szabadalmaztatták a párhuzamos kapcsolású, tetszőleges áttételű váltakozó áramú induktorok alkalmazásán alapuló áramelosztó rendszert, majd azt továbbfejlesztve…

Veszélyes kaszkadőrtrükköt tanult a magyar műsorvezető!

Ripost
-
  Ma 15:00 Bulvár

A csinos műsorvezető le sem tagadhatná díjugrató múltját, megmutatta a tehetségét a lovas sportok terén.

Hullámvasúton a magyar infláció

Meglepetést okozott az infláció, 3,8 százalékra emelkedett júliusban, ráadásul a maginfláció is többéves csúcsra nőtt. Az év hátralévő részében az a kérdés, hogy a kereslet meddig tolerálja a drágulást.

Koronavírus: a magyarok többsége beoltatná magát

A megkérdezettek többsége szerint lesz koronavírus elleni védőoltás legkorábban egy év múlva, amit a lakosság 55 százaléka nagy valószínűséggel beadatná magának - derült ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) megbízásából végzett országos reprezentatív kutatásból, amelynek az eredményeit kedden közölték az MTI-vel.