Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 330 hír

Képtelen feldolgozni neje halálát Körtvélyessy Zsolt

A színész 45 együtt töltött év után maradt egyedül.

Körtvélyessy Zsolt elárulta, belevágna-e egy új kapcsolatba

Metropol
-
 Ma 04:19Bulvár

Egyelőre nem tud újratervezni és továbblépni Körtvélyessy Zsolt, aki három hónapja veszítette el feleségét, Juditot.

Király Zsolt: Matovič ledobta a Szputynik V bombát. Az oroszok bérenceivé váltunk?

Cikkemben csupa tényállítás szerepel, a végén pedig egy kérdés, melyet mindenki saját belátása szerint megválaszolhat. Vitázni szükséges, de érzések és meggyőződés mellett próbáljuk meg azt a tények tiszteletben tartásával.   Szlovákia az elmúlt hetekben világelsővé vált az 1 millió főre eső Covid-19 áldozatok és a kórházban ápolt betegek…

Wintermantel Zsolt: Át mersz menni a magyar mérnök által tervezett hídon?

Mandiner
-
 Tegnap 22:13Vélemény

Ha igen, akkor bízhatsz a magyar gyógyszerészeti intézet szakembereiben is!

Molnár Zsolt: már megvan az előválasztás időpontja

Megszületett a megállapodás az előválasztás részleteiről, arról, hogy mind a 106 körzetben lesz előválasztás, emellett civilek is indulhatnak, a miniszterelnök-jelölteknek pedig 20 ezer aláírást kell gyűjteni az induláshoz - az MSZP pártigazgatója szerint pedig a kitűzött időpont is fix.

Meghalt Németh János, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke

A rendszerváltáskor az Országos Választási Bizottság elnökévé választották, 1998-ban lett az Alkotmánybíróság elnöke. Nyugállományba vonulásáig, 2003-ig vezette a testületet.

Meghalt Németh János

Hétfőn hajnalban elhunyt Németh János, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke – olvasható az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karának honlapján.

Benkő Zsolt feljelentett egy illegális szemétlerakatot – Lázár János édesapjának a földjén

Hódpress
-
 Tegnap 20:23Megyei

Erről a polgármester írt Facebook oldalán. Ahogy írja, a képviselő által bejelentett illegális hulladéklerakásról a közterület-felügyelők megállapították, hogy a bejelentésnek valós alapja van. Nem is akárkié a föld, és az állítólagos megbízó sem akárki.

Meghalt Németh János, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke

Hétfőn hajnalban elhunyt Németh János, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke - olvasható az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karának honlapján.

Meghalt az Alkotmánybíróság korábbi elnöke

Elhunyt Németh János, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke - olvasható az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Állam- és Jogtudományi Karának honlapján.

Meghalt Németh János

1998 és 2003 között volt az Alkotmánybíróság elnöke.