Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 373 hír

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

Egy kamionnal ütközött össze egy munkásokat szállító busz. Legalább negyvenen vesztették életüket Brazília délkeleti részén egy buszbalesetben szerdán – közölte a dél-amerikai ország tűzoltósága. A busz eddig ismeretlen okok miatt frontálisan ütközött egy teherautóval Sao Paulo állam egyik országútján Taguá városa mellett. Acidente…

Meghalt egy ember egy kiégett lipótvárosi lakásban

A tűzoltók egy holttestet találtak az V. kerületi lakásban.

Meghalt Diego Maradona

Drámai hirtelenséggel, életének 61. évében hunyt el Diego Armando Maradona, az argentin válogatott világbajnok klasszisa, a Boca Juniors, a Napoli és a Barcelona korábbi játékosa.

Frontálisan ütközött egy busz és egy teherautó, legalább negyvenen meghaltak

Legalább negyvenen meghaltak egy brazíliai buszbalesetben szerdán.

Meghalt Diego Maradona

Szinte minden napra jut egy halálhír... Ezúttal az egyik valaha volt legnagyobb focistát gyászoljuk.

Nincs már az argentin focilegenda: Diego Maradona 60 évesen meghalt

Légzésének leállása következtében hunyt el otthonában a 60 éves korában a játékosként világbajnok, a Pelével együtt a 20. század legnagyobbjának választott argentin focilegenda.

Meghalt Diego Maradona

Meghalt a világ valaha volt egyik legjobb futballistája, Diego Maradona. Az argentin válogatottal 1986-ban világbajnoki aranyat nyerő Maradona két hete agyvérzést kapott, ami után még hazatérhetett a kórházból. Pelé, Puskás, Messi, Ronaldo és Ronaldo. És Maradona. A világ valaha volt legjobb futballistái, minden kétséget kizáróan. És immáron…

Meghalt a Fejér Megyei Hírlap volt újságírója, akit a meghekkelt Orbán-interjú miatt rúgtak ki

Klecska Ernő 57 évet élt, a kirúgására ürügyet szolgáltató interjúhamisításhoz nem volt köze, az ügyben pert is nyert a Mediaworks ellen.

Negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

Egy kamionnal ütközött össze egy munkásokat szállító busz.

Meghalt Maradona

Ragazze
-
 Ma 19:21Bulvár

Megállt a szíve.

Meghalt Diego Maradona, minden idők egyik legnagyobb focistája

Meghalt Diego Maradona, minden idők egyik legnagyobb focistája. Az egykori világbajnok régóta betegeskedett, nemrég koponyaműtéten esett át, miután egy vérrögöt találtak az agyában. Argentin sajtóforrások szerint halálát hirtelen szívmegállás okozta. A világhírű sportoló 60 éves volt.

Legkevesebb negyvenen meghaltak egy buszbalesetben Brazíliában

A busz frontálisan ütközött egy teherautóval Sao Paulo állam egyik országútján.

Meghalt Diego Maradona

Elhunyt az argentin labdarúgás legendája, Diego Maradona. Az El Pais jelentése szerint az egykori klasszis játékos két héttel azután halt meg, hogy agyvérzése után kiengedték a kórházból. 60 éves volt.

Meghalt Diego Maradona, mesés autóival emlékezünk rá

Az argentin válogatottat világbajnoki címig vezető futballista sokak szerint minden idők legjobbja volt. Emlékének tisztelgünk ezzel a cikkel.