Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Frontálisan ütközött egy nagy sebességgel előző autós egy busszal – a sofőr azonnal meghalt

Meghalt egy 22 éves férfi, miután frontálisan összeütközött egy busszal a 83-as főúton hétfőn kora reggel, Győr-Moson – Sopron megyében.…

Vonatbaleset Újfehértónál: a traktoros meghalt, hatan megsérültek

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform  a vonatbaleset kapcsán azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

A Szövetség a déli régió fejlesztését kéri az új kormánytól

ma7.sk
-
 Tegnap 22:19Határtalan

Pozsony. A helyi- és megyei utak állapotának javítása, a teljes csatornahálózat kiépítése, energetikai fejlesztések vagy települési bérlakások építése – ezek azok a célkitűzések, amelyeket a Szövetség szakpolitikusai szerint a kormánynak mindenképpen szem előtt kell tartania a Fejlesztési Alap forrásainak lehívásakor. A koronavírus-járvány utáni új

Két vonattal is ütközött a traktor, vezetője meghalt

A tragédia egy vasúti átjáróban történt, Újfehértónál.

Két vonat ütközött egy traktorral Újfehértónál, egy ember meghalt

Vasúti szerencsétlenség történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértónál kedden: két személyvonat ütközött egy traktorral, majd az egyik vonat kisiklott. A traktor vezetője a helyszínen meghalt, és többen megsérültek. 

Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy lövöldözésben Long Islanden

HVG
-
 Tegnap 19:40Baleset-bűnügy

A rendőrség szerint az élelmiszerüzletben tüzet nyitó támadó a bolt egykori alkalmazottja lehetett.

Meghalt a traktoros, aki vonattal ütközött Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

Nemzetközi Labdarúgó Szövetség: Aki a saját útját akarja járni, számoljon a következményekkel

RTL Klub
-
 Tegnap 18:24Bulvár

Aki a saját útját akarja járni, az számoljon a következményekkel – így reagált a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség vezetője arra, hogy 12 európai topcsapat saját elitversenyt szervezne, magának. A következmények között lehet a játékosok eltiltása és a renitens csapatok kizárása, akár a Bajnokok Ligája még hátralévő küzdelmeiből is. Az egyik…

Meghalt Csád elnöke, katonai tanács irányítja az országot

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta pontosan a 68 éves Idriss Déby halálát.

Szolidaritásból az orosz hírszerzők kiutasítására kéri Csehország a szövetségeseit

Tovább feszül a helyzet Oroszország és Csehország között, Prága szerdán tájékoztatja Oroszország prágai nagykövetét a kiutasítási incidensekre adott további reakciókról.

Burai Laura. Szavazzunk A Miskolci Csellóművészre! Nemzetközi Elismerést Kaphat

Északhírnök
-
 Tegnap 18:17Megyei

A Franciaországból indult Worldvision versenyre novembertől lehetett jelentkezni április 15-éig. Mintegy kétszáz csellista, hegedűs, brácsás, bőgős, zongorista és hárfás nevezett be, közöttük körülbelül hatvanan tették le voksukat a gordonka mellett, mint Burai Laura is gyerekkorában. – Édesapám hegedült, családjával kávéházi cigány…

Csehország az orosz kémek kiutasítására kéri szövetségeseit

Tovább gyűrűzik a cseh kémbotrány, Csehország felszólította szövetségeseit, hogy szolidaritásból utasítsák ki ők is az országukban működő orosz hírszerzőket. A brit hírszerzés egyik korábbi vezetője szerint az orosz hírszerzési tevékenység 10 százalékát ismerhetjük Európában.

Korábbi iPhone-ja van? Lehet, hogy nincs veszve az akku, csak rosszul mutatja a telefon

HVG
-
 Tegnap 18:03Mobiltech

Hamarosan bejelentheti az Apple az iOS 14 újabb frissítését. Ez a verzió egy lényeges problémát orvosol, amellyel az iPhone 11-ek tulajdonosai találkozhattak.

Sajátmárkás tejtermékcsaláddal és a nemzetközi konyha ízeivel bővül a Kifli kínálata

Miil márkanéven sajátmárkás termékcsalád került bevezetésre, a Kifli Bisztró étlapjáról pedig nemzetközi séfek kreációit is megrendelhetjük.

Meghalt a traktor vezetője az újfehértói vonatbalesetben, többen megsérültek

Liner
-
 Tegnap 17:57Életmód

Időközben kiderült, hogy a traktor vezetője meghalt, de a mozdony vezetője is megsérült a balesetben.