Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elindult a Vállalkozó leszek című képzés Egerben

Heol
-
  Ma 18:17 Belföld

Mindhárom képzés időpontját rugalmasan alakították ki.

Magyar Filmdij győztesek a Veszprém Balaton Filmpikniken

Június közepén új filmes eseményen, a Veszprém-Balaton Filmpikniken is láthatóak lesznek a Magyar Mozgókép Szemle legjobbjai! Veszprémben és Balatonfüreden a rendhagyó vízparti és városi helyszínekre tervezett szabadtéri vetítések célja, hogy eredeti és hangulatos keretek között jelenítsék meg az évad legjobb hazai filmjeit. A tervek…

Olvasás téren és időn át – Jegyzetek L. Varga Péter Más tartományok című könyvéhez

f21
-
  Ma 18:04 Kultúra

Mindig izgalmas egy a sajátunktól eltérő olvasási praxissal találkozni, például egy esszéket vagy kritikákat tartalmazó kötet formájában.

A Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb James Bond film

Ha már 25-ik jubileum, akkor kibontják rendesen a sztorit.

Ötször kimondtad, hogy Kampókéz, és megjelent a film előzetese

Player
-
  Ma 17:16 Film

Itt a Kampókéz újraálmodott verziójának első előzetese, ami véres mókát ígér, és mivel mindehhez köze van Jordan Peele-nek is, a szokásosnál is erősebben várjuk a júniusi 11-re esedékes premiert.

Roman Polanski, a legtöbb jelölést kapott film rendezője nem megy el a César-díjátadóra

Nem megy el a 45. César-díjak átadójára péntek este Roman Polanski, jóllehet J'accuse (Vádolom) című filmje kapta a legtöbb jelölést.

Bemutatkozik a külügyi kutatások új színtere, a Külügyi Műhely című folyóirat

A Külügyi Műhely online folyóirat a magyarországi tudományos folyóiratok piacának legújabb szereplője. A kezdeményezés hajtómotorja az a 8 egyetemről származó 21 doktoranduszhallgató, doktorjelölt és fiatal szakértő volt, akik a tanulmányaik és a munkájuk mellett szerepet vállaltak a szerkesztőbizottság létrehozásában. A folyóirat…

A legjobb magyar filmek a Balaton Filmpikniken is!

Június közepén új filmes eseményen, a Veszprém-Balaton Filmpikniken is láthatóak lesznek a Magyar Mozgókép Szemle legjobbjai! Veszprémben és Balatonfüreden a rendhagyó vízparti és városi helyszínekre ...

César-díj - Roman Polanski, a legtöbb jelölést kapott film rendezője nem megy el a díjátadóra

Feminista szervezetek a személye elleni tiltakozó megmozdulást szerveznek a ceremónia helyszínén.

Magyar Filmdij győztesek a Veszprém Balaton Filmpikniken

Június közepén új filmes eseményen, a Veszprém-Balaton Filmpikniken is láthatóak lesznek a Magyar Mozgókép Szemle legjobbjai!

Kulisszatitkok a 70 éve bemutatott Lúdas Matyi film forgatásáról

A filmet napra pontosan 70 évvel ezelőtt mutatták, ez volt hazánkban az első teljes egészében színes mozis alkotás. Ennek fényében nem is meglepő,

A mi Kodályunk - Zenés ismeretterjesztő film a mozikban

Március 6-a Kodály Zoltán, a világhírű zeneszerző, zenepedagógus és népzenekutató halálának évfordulója. A 20. század korszakalkotó zenetudósa előtt tisztelegve március 12-től érkezik a mozikba A mi Kodályunk című rendhagyó dokumentumfilm.

Jelölést kapott a filmje, mégsem megy el a César-díjátadóra a világhírű filmrendező

Nem megy el a 45. César-díjak átadójára péntek este Roman Polanski, jóllehet J'accuse (Vádolom) című filmje kapta a legtöbb jelölést.