Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így köszönt el Curtis Maradónától

Liner
-
 Ma 07:54Divat

Curtist is megrendítette az argentin legenda hirtelen halála, aki miatt most sokan szomorkodhatnak, mert sok millióan imádták.

A verbális erőszak nem kékül be, de…

A verbális erőszak alattomos fajta. Azért alattomos, mert nagyon sokáig (évekig vagy akár évtizedekig) nem veszed észre. Igen, még a legokosabb, legintelligensebb ember "eszén" is túllehet járni úgy, hogy folyamatosan szóbeli bántalmazás áldozat. Szücs Szilvi írása. A szóbeli bántalmazásra a többség legyint Azért, mert nem tudja, hogy ez az.…

Soha nem látott bikinis kép került elő Diana hercegnőről: két férfi társaságában lazított

Soha nem látott bikinis kép került elő Diana hercegnőről: két férfi társaságában lazított

Orbán Viktor: Meg fogjuk védeni a nemzeti szuverenitásunkat

A miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott.

Drónokkal zavarták meg Maradona zártkörű temetését

Origo
-
 Ma 07:49Foci

A levegőből készítettek fotókat a búcsúztatásról.

Már megvásárolható a Kincses Vásárhely 2021 naptár

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület sikeres jótékonysági naptár-akciójának folytatásaként idén ismételten különleges fotókkal adták ki a Kincses Vásárhely 2021-es kalendáriumot.

Már nagy közel az első hó

Téliesebbre fordul az idő az ősz utolsó hétvégéjén: ónos szitálásra, havazásra is készülni kell, és hajnalban ismét komolyabb mínuszok lehetnek.

Orbán Viktor: Soros Györgynek semmilyen befolyása nem lehet az európai kérdésekre

„Mi meg fogjuk tudni a védeni a nemzeti szuverenitásunkat, meg tudjuk védeni az országainkat a bevándorlástól”.

A nagy többség nem vesz hamisított termékeket – infografika

Adó
-
 Ma 07:45Cégvilág

A lakosság kilenctizede nem vásárolt hamis terméket az elmúlt egy évben. Akik mégis, azokat főként a valódinál alacsonyabb ár motiválta. Az InfoTandem infografikája.

Orbán: Jövő héttől lehet jelentkezni a vakcináért, a kórházakban nem biztató a helyzet

HVG
-
 Ma 07:45Belföld

A Kossuth Rádió reggeli interjújában két téma volt, az uniós vita és a járvány. Ebben a sorrendben, noha még a műsorvezető szerint is fontosabb a második kérdés.

Már a Volkswagen ID.3 Európa kedvenc elektromos autója

Az elektromos autós eladás 153 százalékkal nőtt az előző évhez képest. Összesen 302,587 darab járművet adtak el októberben.

Nem sikerült titokban tartani a utah-i monolit helyét

444.hu
-
 Ma 07:44Külföld

Az internet népe órákon belül beazonosította, hol áll ki a földből a fémhasáb. Persze ettől még az igazi rejtély nem oldódott meg, továbbra se tudni, hogy mi az, és ki rakta oda.

Orbán Viktor: Nem akarok kompromisszumot kötni

Orbán Viktor a kórházakban „nem lát biztató jeleket”. Hamarosan előjegyzésbe vetetheti magát az, aki majd szeretne oltást kapni.

Edzősors: Tudta? Maradona első trénere magyar volt!

Alig ismert, és ritkán előkerülő információ, de tény, hogy a szerdán 60 éves korában meghalt argentin futball-legenda, Diego Maradona első edzője egy magyar szakember volt az Argentinos Juniors futballcsapatánál. A kölyökként is zseniálisan futballozó Maradona híre már akkor bejárta az országot, nem véletlen, hogy 17 évesen már –

Nem kérjük újra a jenki demokrácia-exportot!

Az elmúlt évszázadban megszokhattuk, hogy az USA nagyon érző szívű demokratának bizonyult, ha olyan ország polgárait kellett megvédeni, ahol bőven...