Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elszalasztották a győzelmet, távol a kijutástól a románok

Székelyhon
-
  Tegnap 23:12 Sport

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a román labdarúgó-válogatott Norvégia ellen az Európa-bajnoki selejtező F csoportjában, a nyolcadik forduló keddi játéknapján. Az utolsó két mérkőzésén legalább négy pontra van szüksége a kontinenstornára való kijutásra.

Az északírek elleni meccsen is a magyarok jutottak a román ultrák eszébe

Mandiner
-
  Tegnap 22:24 KülföldRománia

A román szurkolók gyakran szidják a magyarokat a lelátókon.

Megalakul az Orban-kormány Romániában

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament a múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától.

A WTO elnöke szerint a többség a szabadkereskedelem nyertese

Az Üzlet
-
  Tegnap 21:32 Gazdaság

Roberto Azevêdo, a Kereskedelmi Világszervezet  (WTO) elnöke a deglobalizációról, kereskedelmi háborúról és a Brexitről nyilatkozott a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak. Petrus Szabolcs németországi tudósítónk beszámolója.

Most már biztos, hogy nem Farkas Flórián lesz az ORÖ következő elnöke

A Lungo Drom szerezte ugyan a legtöbb szavazatot az Országos Roma önkormányzati képviselők vasárnapi választásán, de az abszolút többség ezúttal nem jött össze. A többi roma szervezet várhatóan összefog, így Farkas Flóriánnak esélye sem lesz.

Eb-selejtezők: döntetlennel jutottak ki a spanyolok, Románia is ikszelt

FociClub
-
  Tegnap 20:52 Foci

A már biztos résztvevő olaszok ötöt vágtak.

Románia új miniszterelnök-várományosa: Orban

Már Romániában is Orban-kormány lesz? Érdekes! Mielőtt azt hinnénk, hogy a “miénk” vándorol ki a szomszédos országba, ez az Orbán, nem az az Orban! Orban Orbán hátán….. A román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással, miután a parlament a múlt héten…

Orbán Viktor a magyarországi kipcsak önkormányzatok nevében gratulált a volt kazah diktátornak

444
-
  Tegnap 19:59 Tudomány

Bács-Kipcsak megyében is többen felkapták a fejüket.

Évtizedek kellenek, hogy a Kanadába vándorolt romák egyről a kettőre jussanak

Ugytudjuk
-
  Tegnap 19:55 Megyei

Torontóba, Kanadába most már nem érkeznek nagy számban romák Magyarországról, tavaly összesen 116 roma menedékkérőt regisztráltak, nagy részüket a leggyakoribb kivándorlási célpontnak számító Ontario tartományban.

Saját szobrával kezd képviselőként a Kutyapárt elnöke

Klubrádió
-
  Tegnap 19:52 Vélemény

Bejutott a XII. kerületi képviselők közé, tehát valóra kell váltania ígéreteit, így saját 25 méteres szobrának állítását is – mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.

Egy nőt és egy férfit akar látni az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen minden országtól két biztosjelöltet kért, az Európai Bizottság hivatalba lépése egy hónapit is csúszhat.

Orbant kérte fel kormányalakításra a román elnök

Klaus Iohannis román államfő Ludovic Orbant, az eddig ellenzékben lévő Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnökét bízta meg kormányalakítással kedden, miután a parlament múlt héten megvonta a bizalmat Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök kormányától, írja az MTI. Bejelentését követően Iohannis rámutatott: átmeneti kormányról…

A rasszista botrány miatt lemondott a bolgár futballszövetség elnöke, rögtön házkutatást rendeltek el

A bolgár kormány nyomására kedden lemondott posztjáról Boriszlav Mihajlov, a helyi labdarúgó-szövetség