Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Bővült a Nébih oktatási programja

Az ingyenesen letölthető edukációs tartalmakkal a hivatal célja a pedagógusok munkájának segítése és a tanórák színesítése.

Biden infrastruktúrafejlesztési programja egy millió munkahelyet szüntethet meg az Egyesült Államokban

A republikánus szenátorok becslései szerint Biden infrastruktúrafejlesztési programja legalább egy millió munkahelyet szüntethet meg az Egyesült Államokban.

Biden szerint nem antiszemita az ENSZ palesztinokat segélyező szervezete

Neokohn
-
 Ma 20:00Külföld

Izrael szerint az ENSZ által támogatott iskolákban az oktatás magában foglalja a zsidó állam elleni uszítást.

Elkészült Nógrád megye területfejlesztési programja, várják az észrevételeket

Nool
-
 Ma 16:46Belföld

A területfejlesztésről és területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény a megyei önkormányzatok kötelező feladatává teszi a megyei területfejlesztési program elkészítését, időszakos felülvizsgálatát.

Hét vajdasági középiskola pályázik az Erasmus+ uniós programjára

A szakképzési terület az új Erasmus+ program egyik prioritása, amelyben az egyik legfontosabb elem a szakképzési mobilitás

Bővült a Nébih oktatási programja

Élő, online tanórákkal és több új, óvodás és általános iskolás korosztályoknak szóló anyaggal is bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) oktatási programja.

Forma-1: változik a hétvégi nagydíj programja

24.hu
-
 Ma 15:03Forma1

Kedden jelentették be az időpontváltozásokat a szervezők.

Változik a Forma-1 egyik programja Fülöp herceg temetése miatt

A szombati időmérő edzés előtt egy perces gyászszünettel emlékeznek majd az életének századik évében múlt pénteken elhunyt Fülöp hercegre, II. Erzsébet királynő férjére.

Huszonhét film szerepel a 9. Friss Hús fesztivál nemzetközi programjában

Zaol
-
 Ma 14:28KultúraMozi

Ebben az évben először rendezik meg öt kategóriában a fesztivált.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság Nemzeti Újrakezdés Programja

2021 a nemzeti újrakezdés éve részeként induló Nemzeti Újrakezdés Program I. keretében hat nagy területen jelennek meg nyílt pályázati kiírások a külhoni magyarság támogatására, amelynek részleteiről Potápi Árpád János a  Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára tájékoztatta a sajtót, s általa a Kárpát-medencei illetve a…

Oscar-jelölt kisfilmmel érkezik a Friss Hús nemzetközi programja

A 9. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált új időpontban, május 27. és június 2. között rendezik meg a Toldi moziban és további szabadtéri helyszíneken. Az egyhetes rendezvény nemzetközi versenyprogramja már összeállt, rekordszámú, 27 nemzetközi filmet vetítenek majd. 

Fülöp herceg temetése miatt változik az imolai F1-es hétvége programja

m4sport.hu
-
 Ma 13:49Forma1

A brit királynő férjének, Fülöp hercegnek a temetése miatt módosított az Emilia-Romagna Nagydíjának hétvégi menetrendjén a Forma–1.

Prezentáció, videós tananyag és élő, online óra a Nébih Oktatási Programjának újdonságai között

Élő, online tanóra „szolgáltatással” és több új, óvodás és általános iskolás korosztályoknak szóló anyaggal is bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Oktatási Programja. Az ingyenesen letölthető edukációs tartalmakkal a hivatal mindenkori célja a pedagógusok munkájának segítése és a tanórák színesítése.

Fülöp herceg temetése miatt változik az F1-es hétvége programja

Fülöp herceg temetése miatt változik a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíj programja. Az időmérőt a tervezettnél 1 órával korábban tartják.