Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

George Clooney-ügy: Varga Judit meghívta a színészt egy kávéra

Blikk
-
 Ma 20:08Belföld

A magyar politikus felajánlotta az amerikai színésznek, hogy egy kávé mellett szívesen tájékoztatja őt a jelenlegi helyzetről.

Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban

Egy szarvasbikát keres a cseh rendőrség, miután az állat véletlenül elemelte egy vadász puskáját a múlt héten. Az eset az ország déli részén fekvő Ceské Budejovice környékén, Horní Planá település határában történt, ahol egy csapat vadász apróvad után kutatva fésülte át az erdőt. A szarvast megijesztette egy kutya. Az állat felegyenesedett és a v

Elrohant a vadász fegyverével egy szarvas Csehországban

A puska talán még most is az állat agancsán lóg. Egy szarvasbikát keres a cseh rendőrség, miután az állat véletlenül elemelte egy vadász puskáját a múlt héten. Az eset az ország déli részén fekvő Ceské Budejovice környékén, Horní Planá település határában történt, ahol egy csapat vadász apróvad után kutatva fésülte át az erdőt. “A szarvast

Hogyan rendezzünk be egy ifjúsági szobát?

Röviden: a tulajdonosa ízlése szerint. Persze ez korántsem egyszerű feladat, hiszen a bőség zavarában igencsak nehéz megtalálni azt, ami nem csak dekoratív, de praktikus, költséghatékony és persze mindenkinek megfelel.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Törökbálinton

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó kedd este Törökbálinton, a Géza fejedelem utca és a Nyár utca kereszteződésében. A balesethez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

A hulladékmentes konyha egyálalán nem lehetetlen

Molnár Klára, az 5 elemes étrend szerzője beszélgetett Kocsis Dórával, aki a Talpalatnyi történetek blog egyik alapítója. Dóri éppen egy olyan szakácskönyvön dolgozik, melyben a hulladékmentes konyhája mindennapjaiba enged bepillantást: az évszakokat követő vegetáriánus receptjei mellett megosztja a beszerzési forrásait, a zöldebb…

A csomagszállítók bírják, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

Horror: nyúl helyett egy gyereket lőtt le a vadászaton a borsodi zsaru

A rendőr 2018 novemberében vett részt egy vadászaton 13 társával és 2 hajtóval eg

A győri egyetem hallgatójának találmánya áttörés lehet a diagnosztikában

Ugytudjuk
-
 Ma 19:59Megyei

Magyarországon először továbbított nagyfelbontású röntgenfelvételt elektronikusan, 5G hálózaton keresztül Varga Róbert aki, a győri Széchenyi István Egyetemen tanul villamosmérnöknek.

Három fertőzés után megmarta egy kobra

NLC
-
 Ma 19:53Egészség

Bár elsőre nem tűnhet úgy, Ian Jones bizonyos szempontból egy szerencsés fickó.

Megszegték a szabályt, egy hónapra bezárattak egy kocsmát Makón

A vendégek ételt és italt fogyasztottak a tiltás ellenére.

Öt autó és egy busz ütközött a 6-os úton

Egy vadgázolás előzte meg a karambolt, amelyben legalább öt autó és egy busz volt érintett. Több gépkocsi és egy autóbusz karambolozott a 6-os főúton, Pécs nyugati határában kedden késő délután. A helyszínelés miatt félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A 6-os út…

Egyes szájvizek képesek elpusztítani a koronavírust

A szájvizek hatékonyan pusztíthatják el a szájüregbe bekerülő koronavírust, ha bennük van egy fontos hatóanyag.

Gigabaleset Pécs közelében: öt autó és egy busz ütközött a 6-os úton, ketten megsérültek

Több gépkocsi és egy autóbusz karambolozott a 6-os főúton, Pécs nyugati határában kedden késő délután. A helyszínelés miatt félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.