Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

Idén is jár fényvillamos a kerületben: a 62A és a 69-es vonalán is találkozhattok vele

Idén újra láthatjuk a fényvillamost a kerületben!A "csillamos" a 62A és a 69-es villamos vonalán is látható lesz: december 6-án és december 27-én (vasárnap) a 69-es vonalán jár Újpalota, Erdőkerülő utca és Zugló, Mexikói út között, december 12-én, szombaton pedig a 62A vonalán, Rákospalota MÁV-telep és Kőbánya-alsó vasútállomás között…

Verekedés a 8. kerületben – Egy fegyver is előkerült

Összeverekedett egy férfi és egy nő a 8. kerületi Rumbach Sebestyén utcában, majd a nő egy fegyvert is elővett. A 8. kerületben történt A 24.hu olvasói információ szerint az eset a 8. kerületben történt, a lap pedig megkereste a rendőrséget is, akik kérdeseikre válaszul elmondták: szerda délután kettő órakor a 8. kerület Térfigyelő Központ értesíte

Hetek óta nincs influenza elleni védőoltás az egyik kerületben a polgármester szerint, Káslerhez fordult

Szaniszló Sándor szerint lassan három hete nincs influenza és tüdőgyulladás elleni oltóanyag a 18. kerületben.

Tragédia az V. kerületben, összeégett holttestre bukkantak

Kigyulladt egy harmadik emeleti lakás az V. kerületi Semmelweis utcában szerda délután, a tűzoltók egy ember összeégett holttestére bukkantak.

Brutális, villamossínekre tolták az autót a X. kerületben

Durva baleset akadályozta a villamosforgalmat hosszú ideig, miután két autó rohant egymásba az egyik átjáróban.

Gyerekek karácsonyi kívánságát váltják valóra a II. kerületben

Őrsi Gergelyék nehezebb körülmények között élő gyerekeket kérdeztek arról, mit szeretnének kapni karácsonyra és ezeket az ajándékokat gyűjtik össze számukra.

Oszlopnak hajtott egy autó a XII. kerületben

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Budapest XII. kerületében, a Kútvölgyi úton, a Virányos út találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, s a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit és a mentőket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Két autó karambolozott a X. kerületben, a villamossíneken

A baleset a Szállás utca és Bihari utca kereszteződésében történt.

Brutális baleset a II. kerületben, dominóként tarolta le a kocsikat a teherautó

Cserbenhagyást követhetett el az a kerékpáros, aki hatalmas anyagi kárt okozott. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Két autó ütközött a 10. kerületben, a Bihari út – Szállás utca sarkán

A baleset 1 óra körül történt. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset a villamosforgalmat hosszú ideig akadályozta. A járművekben…

Tóth József átadta az idei Az év üzlete díjat a XIII. kerületben

Az önkormányzat által alapított, első ízben 2009-ben odaítélt díjat a meghirdetett lakossági szavazás eredménye alapján minden év novemberében adják át.

Hetek óta hiánycikk az influenza elleni védőoltás a Xviii. kerületben is

Orbán Viktor már régen megkapta az influenza elleni védőoltást. Mi vajon mikor kapjuk majd meg? Szaniszló Sándor polgármester Káslerhez fordult.