Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szakmai tudás és alázat a Magyar magazinban

A Magyar magazin az STV2-en szerdán, október 16-án 15.25-től jelentkezik új műsorral. Ismétlés csütörtökön, október 17-én 9.30-tól. A tartalomból: Hat fejezet, kilencvenkét törvényrendelet – szeptembertől ez szabályozza a pedagóguspályát. Szakmai tudás és alázat – Hanesz Angelika lett az Év pedagógusa internetes szavazás közönségdíjasa.…

Kiderült, miért gyengült átmenetileg a magyar ipar

Mandiner
-
  Tegnap 22:56 Vélemény

A szabadságolások miatt teljesített gyengébben az ipar augusztusban, közölte a K&H Bank vezető elemzője kedden az M1 aktuális csatornán.

Senki nem fehéríti úgy a gazdaságát, mint a magyarok

Fokozatosan fehéredik a magyar gazdaság az elmúlt évek intézkedéseinek köszönhetően, értékelte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

A magyar gazdaság helyzete jobban, a világgazdaság helyzete rosszabbul alakul a vártnál

Jelentős mértékben, egy százalékponttal javította idei és 0,6 százalékponttal jövő évi magyar GDP-növekedési előrejelzését a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden közzétett őszi World Economic Outlook (WEO) világgazdasági prognózisában, miközben az idei és jövő évi világgazdasági növekedési előrejelzését rontotta.

Javított a magyar GDP-növekedési előrejelzésén az IMF

Jelentős mértékben, egy százalékponttal javította idei és 0,6 százalékponttal jövő évi magyar GDP-növekedési előrejelzését a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden közzétett őszi World Economic Outlook (WEO) világgazdasági prognózisában.

Könnyebb lesz megvédeni a magyar találmányokat

Mandiner
-
  Tegnap 22:30 Vélemény

Megállapodást kötött a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és a Valor Hungariae Zrt. az innovatív magyar találmányok és termékek iparjogvédelmének, ezen belül a gyors ügyintézés és a szabadalmaztatás folyamatának támogatására.

Az északírek elleni meccsen is a magyarok jutottak a román ultrák eszébe

Mandiner
-
  Tegnap 22:24 KülföldRománia

A román szurkolók gyakran szidják a magyarokat a lelátókon.

A Valutaalap szerint nagyon gyorsan zárkózik fel a magyar gazdaság a legfejlettebb klubhoz

Mandiner
-
  Tegnap 22:19 GazdaságIMF

Egyre erősödő kihívásokkal terhelt világgazdasági környezetben várakozásokon felül teljesített, és Európában az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el 2018-ban a magyar gazdaság – állapította meg az IMF küldöttsége a tagsági szerződés négyes cikkelye alapján végzett felülvizsgálat eredményét összefoglaló jelentése.

Kiütéses győzelemmel zárta az Eb-selejtezőket az U19-es magyar válogatott

Magabiztos teljesítményt nyújtottak a fiatalok a már tét nélküli mérkőzésen.

Wales–Magyarország: szerdán indul a jegyárusítás

NSO
-
  Tegnap 22:05 Foci

A magyar szurkolók október 16-án, szerdán 10 órától vásárolhatják meg a november 19-i Wales–Magyarország Eb-selejtező jegyeit – jelent meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján kedd este.

Életmentő műtétet kellett végrehajtani a magyar zenekar énekesén

Az Ismerős Arcok frontembere október 9-én szenvedett könnyebb sérülésekkel járó balesetet, ám a kezdeti javulás ellenére újabb műtétre volt szükség.

Elindult Magyarországon a kereskedelmi 5G mobilszolgáltatás

Media1
-
  Tegnap 21:10 Mobiltech

A tényleg turbó sebességű, ötödik generációs mobilinternetes szolgáltatást egyelőre Budapest egy részén elindító Vodafone Magyarország nem adott ki a történelmi pillanatban közleményt, a protokolláris bejelentés politikusokkal ugyanis csak néhány nap múlva lesz. A szolgáltatásra azonban már most rá tudnak kapcsolódni a Vodafone 5G-képes…

Magyarország számára elfogadhatatlan Finnország bemutatott költségvetési javaslata

hirado.hu
-
  Tegnap 20:54 Belföld

A finn elnökségnek nem sikerült elfogulatlan javaslatot benyújtania – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter.