Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elkészült a régóta várt atlétikai pálya Szegeden

Elkészült a Szegedi Vasutas Sportegyesület (SZVSE) nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas atlétikai pályája - közölte az egyesület elnöke hétfőn a helyszínen.

Megérkezett az Android 11 a Xiaomi egyik népszerű mobiljára

GSMring
-
 Ma 19:04Mobiltech

Egy itthon is igen közkedvelt Xiaomi/Poco mobilra érkezett meg az Android 11 rendszer stabil, végleges verziója. A Xiaomi még júliusban ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy az Android 11 rendszert minél előbb eljuttatja a Poco mobilokra, legfőképp az idei zászlóshajóra, a Poco F2 Pro-ra. Végül beváltotta ígéretét a kínai cég, igaz, csaknem fél év t

Rég avatott ennyi üzemet Szijjártó Péter

Számos vállalat új egységének átadásán ott volt hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter. Volt informatikai központban, autóipari vállalatnál, fémmegmunkáló üzemben és padlóburkolatokat gyártó cégnél is.

Az Android TV-re is megérkezett a 8K-s YouTube támogatás

iPON!
-
 Ma 18:19Infotech

Egy kicsit talán megkésett ez a fejlesztés, de most már Android TV-n is a maximális YouTube minőség élvezhető.

Toyotát fog árulni a Mazda Európában

Hivatalos hírek szerint két éven belül Mazda emblémával is forgalmazni fogják a Toyota Yarist Európában. Magyarországra nem jut az átcímkézett kisautóból.

A hétvégéig áttörést vártak a brexit-tárgyalásoknál, nem jött össze

Az EU és az Egyesült Királyság kezd kifutni az időből, január elsejéig meg kellene állapodniuk a válás még vitatott pontjairól

Még három napig lehet regisztrálni a Pénzmágnes vetélkedőre

Online pénzügyi vetélkedőt szervez a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Magyar Mágnás egyesület december 4-én középiskolás diákok számára.

Az idő igazolta, hogy nem átmeneti a javulás: ötödik hónapja csökken a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai szerint 2020 novemberében 296,5 ezer regisztrált álláskeresőt tartott számon. Bár az előző év azonos időszakához képest ez mintegy 50 ezres növekedést jelent, kiemelendő, hogy a járványhelyzet ellenére a mutató már ötödik hónapja csökken, hívta fel a figyelmet pénteki közleményében az…

EU-s halasztás: a koronavírus-válság nem várt nyertese lehet a Libor

A pénzügyi stabilitás veszélyeztetését elkerülendő a bankközi referenciakamatlábak rendezett kivezetése mellett foglalt állást ma az Európai Parlament illetékes bizottsága és az Európai Tanács delegációja, 2023 végéig meghosszabbítva az EU-n kívül adminisztrált kamatlábak, például a Libor lehetséges használatát.

A Mátrába már megérkezett a tél

ATV
-
 Ma 16:47Belföld

Az MTI közölt képeket a Heves megyei télies tájról.

9 szuper gofri-recept reggelire

  A gofri hazánkban is egyre népszerűbb tészta, amely reggelire, vagy akár vacsorára is elkészíthető! Íme, 9 remek gofri recept variáció!

Holnap, holnapután reggel: akár -10, -12 fok!

Hideg reggelek! Holnap reggelre igen hideg időre kell számítani: főleg az északi és északkeleti országrészben nem lesz ritka a -5 és -10 közötti minimum, de egyes fagyzugos területen, amely hóval borított akár -12 fok is lehet. Másutt -2 és -7 fok közötti minumumra kell számítani. Napközben sem várhatunk fagypont feletti hőmérsékletre. Főleg az Alf

A ponyvaíró, aki előre látta a Titanic végzetét - Hátborzongató regényben örökítette meg

Femcafe
-
 Ma 15:58Utazás

Morgan Robertson nem fantasztikus írói képességei, hanem furcsa jóslata miatt maradt meg a kollektív emlékezetben.

Az elődöntőig asszózott a felnőtt párbajtőrözők között az Alba Regia Vívó Akadémia kiválósága

Feol
-
 Ma 15:44Sport

Több utánpótláskorú párbajtőröző is dobogóra állhatott a felnőttek második Magyar-kupa-viadalán.