Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az EIT megerősíti a kreatív és kulturális ágazatokat

Prim Online
-
  Ma 12:51 Infotech

Az európai kreatív és kulturális ágazatok megerősítését jelentik be az Innoveit -en, az Európai Innovációs és Technológiai Intéze t éves fórumán. Az innovátorok összefognak a vállalkozókkal, a befektetőkkel és a politikai vezetőkkel, hogy legyőzzék a társadalmi kihívásokat és új munkahelyeket teremtsenek Európában.  

Két újszülött gyermekét ölte meg

A szülést követően megfojtotta majd a testet elrejtette.

Megtaláltuk a helyünket, ez a stratégia működött!

„Az emberek hatalma kerül most a fókuszba” – mondta Molnár Zsolt az MSZP országgyűlési képviselője, a Budapesti Területi Szövetség elnöke megnevezve az önkormányzati választás fő eredményét hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégeként.

Nem vicc! Kegyetlenül megvágná a béreket az állami cég

Napi
-
  Ma 12:43 Cégvilág

Megdöbbentően értelmezi a hároméves bérmegállapodást a Vasútegészségügyi Nonprofit Kft.: ha lejárt a határidő, a bérek visszaállnak a kiinduló szintre - írja a 24.hu.

Még a héten létrejöhet a Brexit-megállapodás

Elképzelhető, hogy még ezen a héten megállapodásra lehet jutni Nagy-Britanniával

Török offenzíva: kurd tüntetők támadtak meg egy török kávézót Németországban - többen megsérültek

Megtámadtak egy török kávézót kurd tüntetők a németországi Hernében, az incidensben öten megsérültek - jelentették kedden német hírportálok.

Megszülethet a héten a Brexit-megállapodás?

Elképzelhető, hogy még ezen a héten megállapodásra lehet jutni Nagy-Britanniával uniós tagsága megszűnésének (Brexit) részleteit rögzítő dokumentumról – jelentette ki Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Luxembourgban, az uniós tagországok európai ügyekkel foglalkozó tanácsülésére érkezve kedden.

Tanú is látta, ahogy a darnózseli hentes a felesége belső szerveinek maradványait szórja szét, a hentest mégis már kéts…

Kedden a Győri Ítélőtáblán másodfokon tárgyalták N. János, a darnózseli hentes ügyét, akit felesége meggyilkolásával vádoltak meg.

Megújult a PIM állandó Petőfi-kiállítása

NullHatEgy
-
  Ma 12:33 Kultúra

Megújult a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) 2011-től létező állandó Petőfi Sándor-kiállítása. Új multimédiás pontokat alakítottak ki, külön szobában mutatják be felesége, Szendrey Júlia írói életművét és családját. MTI "A kiállítást az elmúlt nyolc évben több mint félmillióan látták, termeiben mintegy négyezer múzeumpedagógiai foglalkozást tartottak. A

Mégis jön a Hatalmas kis hazugságok új évada?

Cosmopolitan
-
  Ma 12:32 Bulvár

Úgy néz ki, még nem ért véget a Monterey-i ötös története!

Még októberben jön a Huawei Mate X

Computerworld
-
  Ma 12:30 Mobiltech

Megkezdődött a tömeggyártás, a mobil először Kínában lesz kapható.

Magyarországon még sellőnek lenni sem olyan egyszerű

KönyvesBlog
-
  Ma 12:30 Könyv

Képzeletbeli német kisvárosban időzünk, valamikor a romantika idején. Ködös, késő őszi napokon magyar sellőt szállítanak a településre. Csakhogy a lény elszökik, majd furcsa szerelembe keveredik a szénégető Jakab nevű fiával. A szénégető már csak gödröket ás. A gróf emberei rendszeresen köveket dobálnak, melyek megütnek embert,…