Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karanténba került Szlovéniában a magyar férfi kosárválogatott

Index
-
 Ma 21:51Kosárlabda

Az egyik játékosnak pozitív lett a koronavírustesztje.

Magyar EP-képviselők szerint Orbán Európa trójai falova

„Az Európai Unió nem követheti el azt a hibát, hogy engedjen Orbán Viktornak, aki a demokrácia ellenfele, s nem Magyarország érdekeit képviseli, hanem kizárólag a sajátjait” – a többi között ezt tartalmazza hat ellenzéki magyar európai parlamenti képviselő közös írása, ami a német liberális Die Zeit-ben jelent meg. Az „Európa trójai falova” című ve

A magyar színházak elkötelezték magukat a fenntartható jövő mellett

Újabb 7 színház, illetve produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekthez.

Odaítélték a 2020-as Magyar Üzleti felelősség Díjakat

November 23-án vált nyilvánossá a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak, védjegyhasználatra jogosult cégek, szervezetek nyertes pályázatainak listája. A Kulcs-Soft ebben az évben először mérettette meg a nyilvánosság előtt az elmúlt években végzett CSR tevékenységét, aminek eredményeként a vállalat két…

Magyar felmenőiről is beszélt bemutatásán az USA leendő külügyminisztere

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban. Joe Biden a hétfői közleményében szereplő politikusokon kívül nem nevezett meg újabb kormánytag-jelölteket. Hétfőn a külügyminisztérium és a belbiztonsági tárca várományosait, Antony…

Aktívan az egészségünkért! - mondja a magyar munkavállalók több mint háromnegyede

Mozogj az egészségedért! - tájékoztató kampányt indított az All You Can Move, miután a Humánpolitika.com Közhasznú Egyesülettel készített reprezentatív felmérése nyomán a munkavállalók a járvány elleni leghatékonyabb védekezésként hivatkoztak az aktív és sportos életmódra.

Nem kímélték a célpontokat a Magyar Honvédség harckocsijai: tűzokádó monstrumok gyakorlatoztak Tata mellett

Első alkalommal álltak tüzelőállásba a Magyar Honvédség Leopard 2A4HU típusú harckocsijai, s nem kímélték a célpontokat, tüzet okádva mutatták meg, mire is képesek az újonnan beszerzett magyar páncélosok.

Kiszivárgott belső üzenet miatt kellett magyarázkodnia a rendőrségnek

Ironikus hangvételű Facebook-bejegyzésben tett közzé az Europol romániai szakszervezete egy, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság belső üzenetváltásáról szóló képet, miszerint új, 18 óráig tartó munkaprogram lép érvénybe a maroshévízi rendőrkapitányságon. A megyei rendőrség pontosítással reagált.

Elképesztő hazai fejlesztés: milliárdokat hozott a konyhára ez az applikáció magyar megálmodóinak

Mesés gazdagságot hozott magyar megálmodóinak egy fejlesztés, amelyet most 31 millió dolláért, azaz majdnem tízmilliárd forintért vásárolt meg a Kahoo nevű cég. A magyar startup, a Drops egy nyelvtanulási platform, amelyet két társalapítója, Farkas Dániel és Szulyovszky Márk fejlesztett négy évvel ezelőtt.

Magyar és román felmenőkkel rendelkező politikusok is kulcsfontosságú tagjai Biden leendő kormányának

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.  

Jövő év elejére lesz vakcina Magyarországon

Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Zacher Gábor: a magyar egészségügy gyenge pontja az emberhiány

Eszköz és felszerelés van elég, de nincs megfelelő számú szakember.

Lehülyézett magyarság: a ZDF a migránsok miatt gyalázkodhat

Múlt pénteken „füles gulyásnak” nevezték a ZDF, német közszolgálati csatornán Orbán Viktor miniszterelnököt.

Látványos videó készült az új magyar harckocsik lövészetéről

Izgalmas videót tett közzé a Honvédség az újonnan Magyarországra érkezett Leopard 2A4HU harckocsik lövészeti bemutatójáról.