Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy István: a magyar gazdák bíznak a jövőben

Nem tántorítják el a nehézségek sem a hazai gazdálkodókat attól, hogy megvalósítsák terveiket – mondta a Magyar Nemzetnek Nagy István agrárminiszter.

Jövőre kizárólag patikákban lesz kapható több megfázási elleni készítmény

Letenye Média
-
  Ma 08:23 Megyei

Ezentúl nehezebben lehet hozzájutni egy csomó népszerű megfázás elleni készítményhez, mert azokat csak a patikákban lehet megvenni.

Egy évig lesz PS4 exkluzív a Final Fantasy Vii: Remake

Kíváncsian várjuk, milyen más platformokra érkezik a teljes felújítás, amely már eredetileg is úgy lett bejelentve, hogy elsőként PS4-en lesz játszható.

‘Ez az év más lesz, mint a többi!’ – Megújult helyszínnel vár jövőre a 15 éves Kultkikötő

Balatonbogláron 2020 júniusában adják át a felújított művelődési házat és az ahhoz tartozó szabadtéri színpadot, Balatonföldváron pedig 2021-re fejeződnek be a szabadtéri színpad felújításával kapcsolatos munkálatok. A Kultkikötő közleménye: A következő 1-1,5 évben sorban „nőnek ki a földből” a déli parton a kulturális szabadtéri komplexumok.…

Bíznak a jövőben a magyar gazdák

Idén is jó évet zárhat a mezőgazdaság.

Ő Sárközi Ákos csinos felesége - Évi kenyérre keni A Konyhafőnök szigorú séfjét

Femina
-
  Ma 07:46 Bulvár

Sárközi Ákos a festőművész Éva mellett találta meg a boldogságot.

A közmunkásokra is nagyívben tesz a Fidesz – szinte csak fillérek jutnak jövő évre is!

180 milliárd forint jut közfoglalkoztatásra az idei költségvetésben, ezt azt jelenti, hogy az elmúlt négy évben majdnem megfeleződött az összeg – írja a Népszava. 2016-ban még 340 milliárd forint volt ez a szám, aztán évről évre csökkent, és jövőre tovább apadhat. 2016 januárjában még 200 ezernél többen dolgoztak ilyen programokban,...

Ghost of Tsushima trailer és Resident Evil 3 Remake bejelentés? Ezekre számítunk az idei utolsó State of Play-en

Az idei utolsó videós bejelentkezésben reméljük odateszi magát a Sony Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a Sony tart még egy videós „konferenciát” az idei évben, mi pedig, ahogyan szoktunk, megpróbálunk utánamenni annak, hogy vajon mire is számíthatunk.

Az élelmiszerek mai és jövőbeli csomagolóanyagairól

Oldalas
-
  Ma 06:49 ReceptNébih

A csomagolás az élelmiszer-biztonság fenntartásának egyik legfontosabb feltétele. A csomagolás amellett, hogy egyben tartja az élelmiszert, védi a környezet hatásaitól (és fordítva), eltarthatóvá teszi, a fertőzés és szennyeződés veszélyét minimalizálja, valamint gátolja a termékben lévő mikroorganizmusok szaporodását, adott esetben még tűrnie…

Bíznak a jövőben a magyar gazdák

A nehézségek sem tántorítják el a gazdálkodókat attól, hogy megvalósítsák terveiket. Ötleteik vannak, ezért a beruházások lendülete 2020-ban is tovább erősödhet – mondta Nagy István agrárminiszter.

Totális változás jön a fizetéseknél: így néz ki a jövő pénze

Portfolio
-
  Ma 05:45 Gazdaság

A jövő pénze lényegében digitális, de hogy a jegybankok milyen szerepet fognak játszani az átállási időszakban, azt az elkövetkező 20 év dönti el – mondta el Tobias Adrian a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Monetáris és Tőkepiaci Osztály igazgatója és Tommaso Mancini-Griffoli az osztály helyettes vezetője a Portfolionak adott interjúban. A két szakértő…

Betekintés az orvoslás jövőjébe

Feje tetejére áll az egészségügy a következő években, vélte a hvg.hu szerint Meskó Bertalan orvosi jövőkutató a Most Fórum rendezvényén.

A kezdő mérnökök 45%-a szerint biztos jövőt jelent a szakmájuk

A megkérdezettek 63%-a már kisgyermekkorában eldöntötte, hogy mérnök szeretne lenni, derül ki a CLAAS Hungária Kft. által készített felmérésből. Minden ötödik kitöltő azt várta a foglalkozásától, hogy kézzelfogható eredménye legyen munkájának, illetve új dolgokat alkothasson. A kitöltők harmada saját vállalkozást szeretne indítani. Ugyanakkor…

Ezek lesznek 2020-ban az emelt szintű érettségi témakörök biológiából

Eduline
-
  Ma 04:00 Karrier

Nyilvánosságra hozta a 2020-as emelt szintű biológiaérettségi A feladatának tételcímeit az Oktatási Hivatal. Itt a lista.