Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

SZFE: A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a sztrájk

Az SZFE-sek szerint a Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja meg, hogy minden sztrájkkövetelésük, és így a sztrájkjuk is, jogszerű.

A Fővárosi Ítélőtába szerint is jogszerű a z SZFE sztrájkja

Az eddigi hatvannégy sztrájknapból hatvanegy érdemi tárgyalások helyett jogi csatározással telt. A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkja – közölte a sztrájkbizottság. Közleményükben kiemelik, hogy a Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja…

Több akcióval is készül a Fővárosi Állatkert az ünnepi időszakra

hirado.hu
-
 Tegnap 20:24Belföld

Idén öt fajta fenyőt is örökbe lehet fogadni jelképesen.

Országos bajnok a debreceni versenytáncos pár

Haon
-
 Tegnap 20:00Sport

A távolság és a világjárvány sem gátolhatta sikereiket.

A kormány a Covid-19 tesztelés országos projektjén dolgozik

A Minisztertanács a tömeges Covid-19 tesztelés tervezetén dolgozik, elsőbbséget élveznek Kijev város és a megye, a megyeközpontok.

Nem csak a járványhelyzet forgatja fel az úszó országos bajnokság mezőnyét

Infostart
-
 Tegnap 18:35Sport

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség vezetője az InfoRádiónak adott interjúban elárulta, hogyan döntöttek, amikor látták, hogy ennyien rajtkőre akarnak állni.

Országos tisztifőorvos: decemberre várható a második hullám tetőzése

Szakemberek szerint decemberre várható a koronavírus-járvány második hullámának tetőzése – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília kifejtette, az esetszámokat nézve ugyan még emelkedő szakaszában van a járvány, de reménykeltő,…

Országos Vasutas Véradónap – 11 városban adhatnak vért az önkéntesek

A MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve pénteken 14. alkalommal szervezi meg az Országos Vasutas Véradónapot. A pandémia idején a segítség még nagyobb hangsúlyt kap, hiszen nem csak a járvány elleni küzdelem a fontos,…

Koronavírus: ekkor várható a második hullám tetőzése az országos tisztifőorvos szerint

Szakemberek szerint decemberre várható a koronavírus-járvány második hullámának tetőzése - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Életfogytiglanra ítélte az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék

Életfogytiglanra ítélte emberiesség elleni, emberölésekkel megvalósított bűntett miatt Hassan F. szír férfit, az Iszlám Állam egykori katonáját a Fővárosi Törvényszék csütörtökön első fokon. A vádlott leghamarabb harminc év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

Jelenleg elegendő az ágykapacitás az országos kórházfőparancsnok szerint

Nincs olyan kapacitás-, technikai vagy védőeszközhiány az egészségügyi intézményekben, ami hátráltatná a védekezést – mondta Halmosi Zsolt országos kórházfőparancsnok az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának csütörtöki ülésén.

Országos kórházfőparancsnok: 11 kórházparancsnok küzd koronavírus-fertőzéssel.

Bizottsági meghallgatásán Halmosi Zsolt elmondta, hogy nincs olyan kapacitáshiány, amely hátráltatná a védekezést.

Országos tisztifőorvos: decemberre várható a második hullám tetőzése

Müller Cecília kifejtette, az esetszámokat nézve ugyan még emelkedő szakaszában van a járvány, de reménykeltő, hogy csökken a növekedés dinamikája. Bár továbbra is terheltek a kórházak, az elmúlt néhány napban kevésbé nőtt az ott ápoltak száma - fűzte hozzá.     Szerdán 6635-tel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma, 182 beteg…

Országos úszóversenyt tartanak a hétvégén Debrecenben

Haon
-
 Tegnap 15:45Sport

Amellett, hogy hétvégén érkezik a Mikulás, más szempontból is fókuszba kerülnek a gyermekek a cívisvárosban.