Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bill Gates figyelmeztet: máris fel kell készülni a következő világjárványra

Bill Gates szerint a következő világjárvány nagy valószínűséggel 10-15 éven

Megint pazar negyedéven van túl a 4iG Nyrt.

Folytatja pénzügyi szárnyalását a 4iG Nyrt. - derül ki a cég harmadik negyedéves eredményeiből, amit a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján tett közzé.

Már majdnem kész a világszínvonalú szegedi biobank

A most érkezett, hárommilliárd forint értékű, országosan is egyedülálló automatizált rendszer több millió biológiai minta tárolására lesz alkalmas.

Ingyen parkolás: van ennek értelme?

Az új kormányrendelet szerint este 7 és reggel hét között ingyen használhatjuk a legtöbb parkolási létesítményt. De mivel jár mindez?

Ilyennek látja a világ Biden kabinetjét

„Az újrakezdés nagy reménye” címmel közölt érdekes összeállítást a bécsi Der Standard című lap a Joe Biden tervezett kabinetjéről szóló kommentárokból. Olyan megállapításokat idéz, mint hogy „az új amerikai kormány a demokrácia javára fogja megváltoztatni a világ légkörét”.

Mozdulni is alig lehet a megállókban, zsúfolásig tele vannak a villamosok Budapesten a koronavírus-járvány miatti veszél…

Origo
-
 Ma 18:11Belföld

A kormány korábban már döntött arról, hogy sűríteni kell a járatokat, de a fővárosi vezetés ezt nem tette meg, hiába szólította már fel többször a kormányhivatal. Megmutatjuk a megdöbbentő képeket.

A futballzseni Maradona marad meg a világ emlékezetében

Origo
-
 Ma 18:09Foci

Egy olyan játékos halt meg, aki tízmilliók életére volt óriási hatással. Az Origo Podcast műsorában elbúcsúztunk Maradonától.

Litvánia: újabb fiatal politikusnő van a láthatáron

Litvánia lehet a következő olyan európai állam, ahol az emberek bebizonyíthatják, hogy a politika nem (csak) férfimunka. „A sokféleség erősíti a nemzetet” így szól Evelina Dobrovolska, a litván igazságügyi miniszterjelölt mottója.

Így készül a világ legegészségesebb étele, a koreai kimchi

Life
-
 Ma 18:03Egészség

Tudtad, hogy a koreai konyha egy igen érdekes és hasznos, sokak szerint a világ legegészségesebb ételét rejti, ami nem más, mint egy erjesztett finomság? Bizony itthon is érdemes lenne gyakran fogyasztani, mivel egyaránt hasznos az egészség megőrzésében, valamint a stressz kezelésében.

A friss világbajnok nyerte mindkét szabadedzést

Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki második szabadedzésén is.

Világszínvonalú koronavírus-kutatás Pozsonyban megdöbbentő eredményekkel

Sokan kutatják a koronavírus viselkedését. Stúdiónk vendége is egy olyan laboratórium munkatársa, amely 2020 sakkbantartójának magatartását vizsgálja már a járvány első hullámától.

Az egész világ mindenkié - egy mesekönyv, amit mindenki kalapácsnak nézett

G7
-
 Ma 17:54Életmód

Egy sokkal jobb sorsa érdemes eszköz áldozatul esett és beszorult a megszokott demagóg, populista, gender- és homofób diskurzusba.

Kiderült néhány rejtély: itt van pár kulisszatitok A Konyhafőnökről

Blikk
-
 Ma 17:51Bulvár

A Konyhafőnökben rendre látványos és profi ételekkel készülnek a versenyzők, ám eddig rejtély övezte az ezeket bemutató vágóképek keletkezésének körülményeit, vagy a koszos pultok villámgyors átalakulását.