Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 162 hír

Megdöbbentő vallomás: Két éve nem látta testvérét a magyar énekesnő

Szűcs Judit abban reménykedik, hogy hamarosan ismét megölelhetik egymást.

Magánéleti titkot árult el Orbán Józsiról, a 100 Folk Celsius frontemberéről Nagy Feró

A 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsi 2018-ban hunyt el, most pályatársa, Nagy Feró egy történettel emlékezett meg róla, amely szerint "lenyúlta a csaját". 

Álarcos női rablót keres a dabasi rendőrség

A nő egy idős asszonyt lökött föl Gyálon, hogy megszerezze az értékeit.  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást rablás miatt ismeretlen tettes ellen.  A támadóról készült rendőrségi grafika

A nyertese más lesz az előválasztásnak, mint a győztese

Az elemző szerint az összes előválasztási jelölt a korábbi miniszterelnök „kottájából játszik”.

Fekete szemek – az orosz dal, amit minden nagy énekes el akart énekelni egyszer

Tudás.hu
-
 Ma 06:56Film

Kiváló orosz filmek, zeneművek, irodalmi alkotások születtek, de azt azért túlzás lenne mondani, hogy az orosz kultúra meghatározó lenne a világban. Van azonban egy orosz románc, az Ocsi Csornije (fekete szemek), amelyet a világ legismertebb énekesei szinte kivétel nélkül elénekelték, általában oroszul és amely meghódította a jazz, a tangó,…

Újabb részleteket árult el Orbán Viktor a további nyitásról

A pünkösd körüli napokban elérhető az 5 millió elsőre beoltott, és azután az esküvőkre a nagyobb rendezvényekre és a kijárási tilalomra vonatkozóan további lazítások lesznek – mondta a Kossuth Rádió reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő hangsúlyozta, hogy legalább augusztus eleje-közepéig nem lesznek látogathatók a nagyobb…

Megdöbbentő újítással téveszti meg az ember szemét a mesterséges intelligencia

Napi.hu
-
 Tegnap 21:52Infotech

Az új technológiával a számítógépes játék is úgy fest, hogy azt már szinte meg sem lehet különböztetni a valóságtól. Az újítás mögött mesterséges intelligencia áll.

Elhunyt Đorđe Marjanović énekes

90 éves korában elhunyt Đorđe Marjanović énekes, aki a valamikori Jugoszlávia egész területén nagy népszerűségnek örvendett.

Parfümös üvegre cseréli Emilio a mikrofont? Új üzletbe kezd az énekes

Drive Me Baby
-
 Tegnap 19:29Bulvár

Fogyása után újabb elképesztő hírrel rukkolt elő Emilio. Az énekes saját tervezésű parfüm gyártásába szeretne kezdeni. Nézd meg, mi sarkallta a döntésre.

Karácsony berobbantatta az állóvizet: megdöbbentően erős nevekkel hozott létre egy új mozgalmat

Mint ahogy megírtuk Karácsony Gergely ma bejelentette, hogy elindul miniszterelnök jelöltnek. Ebben azért különösebben semmi meglepetés nem volt, ám a háttérben egy új mozgalmat szervezett, aminek a színeiben jelentette be az indulását. A 99 mozgalom alapítóijainak névsora igen impozáns. Aki látta Karácsony Gergely videóját, annak…

Gáspár Laci és Gáspár Niki nagyon trendi képe egy liftben

Liner
-
 Tegnap 18:10Bulvár

Laci és Niki mindig trendin igyekeznek öltözni, és ez sikerül is nekik, legyen szó egy átlagos péntekről, vagy bármi másról.

Orbán Józsiról nosztalgiázott Nagy Feró: sosem hallott titkot árult el a 100 Folk Celsius frontemberéről

Közkedvelt alakja volt a magyar könnyűzenei életnek Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius 2018 júliusában elhunyt frontembere, így nem csoda, hogy az idősebb zenészekkel készült interjúkban gyakran előkerül a neve.

Gyászol az opera-világ, elhunyt Haramza László énekes

A szomorú hírt a Magyar Állami Operaház közösségi oldalán jelentette be.

Az Álarcos énekes után itt a Zacskós énekes

Player
-
 Tegnap 15:46Kultúra

Minek ide mindenféle drága maskara, ha elég egy papírzacskó is a fejre?