Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Nem változtatott a lengyel jegybank

VG
-
 20.12.02 19:29Gazdaság

A kelet-európai jegybankok a gazdasági visszaesés és a cél feletti infláció ellentétes erőivel birkóznak.

Letartóztatták az egyik legnagyobb szlovák pénzügyi vállalat vezetőjét

Keddi pozsonyi rajtaütése után a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) korrupció és pénzmosás gyanújával eljárást indított három személy ellen, kettőt pedig őrizetbe is vett, köztük Jaroslav H.-t a szlovák Penta pénzügyi csoport egyik társtulajdonosát - közölte szerdán közösségi profilján a szlovák rendőrség.

Ismét egyhangúan döntöttek a jegybankárok az alapkamatról

Vásárhely24
-
 20.12.02 17:36Belföld

Ellenszavazat nélkül döntött a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa arról, hogy 0,60 százalékon maradjon az alapkamat – derül ki a november 17-ei ülés rövidített jegyzőkönyvéből, amelyet szerdán tett közzé az MNB a honlapján.

“Hitel nem annak kell, akinek nincsen pénze” - Legyél pénzügyileg tudatos!

UniLife
-
 20.12.02 16:26Karrier

A pénzügyi tudatosság terén elméletben pengék vagyunk, de a gyakorlat még mást mutat. Megmutatjuk nektek, hogy milyen programok, intézkedések zajlanak a financiális felrázkoztatással kapcsolatban, és hogy ez miért is elengedhetetlen.

Az élet mindig drága?! – UniLife & Diákhitel pénzügyi webinárium

UniLife
-
 20.12.02 16:25Karrier

Az UniLife-nál fontosnak tartjuk, hogy képben legyetek milyen lehetőségeitek vannak a pénzügyek terén is és ezeket, hogyan használhatjátok ki a legjobban.

Ismét egyhangúan döntöttek a jegybankárok az alapkamatról

hirado.hu
-
 20.12.02 14:34Gazdaság

A júliusi 15 bázispontos csökkentés után lett 0,60 százalék az alapkamat.

Miért fontos a pénzügyi nevelés?

ÁSZ
-
 20.12.02 13:30Gazdaság

Plutarkhosz görög történetíró szerint „a gyermek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani". Példamutatással és tanító neveléssel tegyük ezt a pénzügyek terén is annak érdekében, hogy gyermekünk megismerkedjen a pénz értékével, megértse a jövedelem, a kiadások és a megtakarítások közötti…

Megbüntették az Apple-t az iPhone-ok vízállóságának reklámozása okán

A vállalat agresszívan reklámozta a funkciókat, de a vásárlókat nem szembesítette azzal, hogy mik a garanciális feltételek.

Akcióban a Naka: Rabosították a Pénzügyi Igazgatóság volt vezérigazgató helyettesét

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (Naka) a Tisztítótűz akció keretében újra beavatkozott. A DenníkN híradása szerint most a Pénzügyi Igazgatóság volt vezérigazgató helyettese Daniel Čech volt a célpont. A noviny.sk szerint a Naka lekapcsolta a belügyminisztérium Speciális Rendőrségi Tevékenységek Hivatalának (Úrad zvláštnych policajných…

Mégiscsak beszivárog a pénzügyi szektorba a Facebook?

Privátbankár
-
 20.12.01 19:21Pénzügy

Ismét szépen emelkednek a tőzsdék, az amerikai indexek történelmi csúcson járnak, aminek alapvetően az oltóanyag-optimizmus az oka. Budapesten a végére elolvadt a BUX többlete, négyből három részvétünk mínuszban végzett. A forint viszont nagyot erősödött, újabb két forinttal kevesebbet kell adni az euróért. A Facebook Libra más néven…

Maradt a korábbi vágányon a jegybanki állampapírvásárlás

VG
-
 20.12.01 13:32Gazdaság

A megvett kötvények túlnyomó többséget továbbra is a tízéves kötvények tették ki.