Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Helyszíni tárgyalást kezdeményezett a bírónő a 23 éves nő halálát okozó gázolás ügyében

Szakaszosan zárták le csütörtökön késő délután a Piaristák terének környékét, a rendőrség biztosításával ugyanis helyszíni rekonstrukcióval egybekötött tárgyalást tartottak a körútnak ezen a részén. Információink szerint a tavaly februárban történt buszos gázolás ügyének bírósági eljárása miatt volt szükség erre.

Libabőrt okozó fotókat készítettek Amerika legnagyobb viharairól

Player
-
  Tegnap 18:15 Életmód

És mindez Bruce Springsteennel kezdődött.

Komoly meglepetést okozott a magyar GDP

Népszava
-
  Tegnap 17:21 Gazdaság

Mindenki lassulást várt, ehelyett még gyorsult is kicsit.

Valaki egy fűnyírót tett a sínekre Dunakeszinél, ötmilliós kárt okozott vele

„Kedd éjszaka Dunakeszi és Göd között ismeretlen tettes egy fűnyírót helyezett a sínre, az arra közlekedő FLIRT szélvédője pókhálósra tört, szolgálatképtelenné vált” - közölte a MÁV a Facebookon. A bejegyzés szerint a fűnyíró ötmillió forintos kárt okozott a motorvonatban.

Piacra dobták a Dacia új modelljét

Maszol
-
  Tegnap 14:47 HatártalanDacia

Egyelőre online vásárolható meg az új Dacia Logan Stepway modell. 

A Dacia piacra dobta új Logan Stepway modelljét, 10.250 eurós kezdőárral

Erdély Ma
-
  Tegnap 13:45 Gazdaság

A Dacia piacra dobta a vanzari.dacia.ro honlapján új Dacia Logan Stepway modelljét, decembertől kezdődően pedig a vállalat kirendeltségeinél is kapható lesz a személygépkocsi, tájékoztatott a gépkocsigyártó csütörtöki közleményében.

Balesetet okozott, majd elhajtott

Kikanyarodott egy személygépkocsi egy motor elé Battonyán. A motorosnak vészfékeznie kellett, eközben megcsúszott és elesett. Az autó vezetője látta ezt, de elhajtott, nem hívott segítséget. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. Battonyán, a Fő utcán, 2019. május 18-án 9 óra 30 perc körül egy férfi autójával meg akart fordulni. A manőver…

Balesetet okozott egy ittasan vezető férfi Karancslapujtőn

Nool
-
  Tegnap 10:20 Baleset-bűnügy

Az elmúlt 24 órában egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Lezárt nyomozás: balesetet okozott, de tovább hajtott

Kikanyarodott egy személygépkocsi egy motor elé Battonyán. A motorosnak vészfékeznie kellett, eközben megcsúszott és elesett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Győr kapta meg a Dac-sporttelepet

Kisalföld
-
  Tegnap 09:04 Megyei

Egy november 8-án született kormányhatározat alapján a győri DAC-stadion a magyar államtól a győri önkormányzat tulajdonába kerül.

Baleset okozott, elhajtott

Baleset okozott, elhajtott Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 14., cs - 08:38 Kikanyarodott egy személygépkocsi egy motor elé Battonyán. A motorosnak vészfékeznie kellett, eközben megcsúszott és elesett. Az autó vezetője látta ezt, de nem állt meg, nem hívott segítséget. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Balesetet okozott, elhajtott

Balesetet okozott, elhajtott Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 14., cs - 08:38 Kikanyarodott egy személygépkocsi egy motor elé Battonyán. A motorosnak vészfékeznie kellett, eközben megcsúszott és elesett. Az autó vezetője látta ezt, de nem állt meg, nem hívott segítséget. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Viharos szél okozott károkat Csongrád megyében

Összesen nyolc műszaki mentést végeztek a tűzoltók.

Letartóztatásban maradhatnak a milliárdos kárt okozó bűnszervezet tagjai

Kemma
-
  Tegnap 08:06 Baleset-bűnügy

Az ügyészség indítványozta a milliárdos kárt okozó bűnszervezet tagjai letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását.