Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

A tavalyi THM-plafon után is lesznek olcsó személyi hitelek - MNB Pénzügyi sarok

Origo
-
 Ma 07:38Gazdaság

Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelek lépnek a tavalyi, átmeneti kamatplafonos hitelek helyébe.

ITM–GVH–MNB: megerősített együttműködés a fogyasztók védelméért

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Nemzeti Bank.

MNB-iránymutatás a moratórium utáni helyzetre

A jegybank szerint az elvárt intézkedések úgy erősítik a bankrendszer stabilitását, hogy nem veszélyeztetik a pénzintézetek hitelezési kapacitását.

Törlesztési moratórium: speciális eljárásokat javasol az MNB

A jegybank részletes iránymutatását tett közzé a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazására a hitelintézeteknek pénteken.

Speciális eljárásokat javasol a moratóriummal kapcsolatos hitelminősítésre és tartalékolásra az Mnb

A jegybank részletes iránymutatását tett közzé a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazására a hitelintézeteknek.

Speciális eljárásokat javasol a moratóriummal kapcsolatos hitelminősítésre és tartalékolásra az Mnb

A jegybank részletes iránymutatását tett közzé a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazására a hitelintézeteknek.

Az MNB speciális eljárásokat javasol a moratóriummal kapcsolatos hitelminősítésre és tartalékolásra

Budapest - A jegybank részletes iránymutatását tett közzé a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazására a hitelintézeteknek pénteken.

Moratórium – MNB: itt az ideje a tartalékok felépítésének

A jegybank részletes iránymutatását tett közzé a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazására a hitelintézeteknek.

Kiokítja a moratóriumi szabályokról a bankokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank útmutatót tett közzé a bankrendszer számára a törlesztési moratóriumhoz kötődő nemfizetési és átstrukturálási kategóriák alkalmazásáról. Ezzel a cél, hogy úgy erősítse a bankrendszer stabilitását, hogy nem veszélyezteti annak hitelezési kapacitását. Az ügyfeleknek külön teendőjük nincs.

Bejelentette az MNB, hogyan tarthatják nyilván a bankok a moratóriumos hiteleket

Közzétette a bankok számára a moratóriumban lévő hitelek értékvesztéséről és átstrukturálttá minősítéséről szóló iránymutatását az MNB. A kilenc hónapnál hosszabb ideig a moratóriumban lévő ügyfélhitelek esetében az intézmények egyedileg eltekinthetnek az átstrukturálttá minősítéstől, ha egyértelműen igazolható, hogy az adósnak nincsenek…

Az MNB irányt mutat a bankoknak a moratórium utáni felkészüléshez

VG
-
 Tegnap 13:46Pénzügy

Az Európai Bankhatóság 2021. március 31-ig meghosszabbította a fizetési moratóriumokra vonatkozó iránymutatásának alkalmazási határidejét.

Az infláció réme az MNB-t is megijesztheti, ezért óvatos lehet a jegybank

Portfolio
-
 Tegnap 13:30Gazdaság

Nem számítanak komoly változásra a Portfolio által megkérdezett elemzők az MNB keddi kamatdöntése előtt, várhatóan óvatos kivárás jellemzi majd a jegybank kommunikációját is. Ugyanakkor a legtöbb elemző a következő hónapok kilátásaival kapcsolatban kiemelte az emelkedő inflációs kilátásokat, ez akár az MNB-t is meglepheti,…

Az MNB javítana a megújulóenergia-termelés finanszírozási feltételein

A megújulóenergia-termelés kihívásait és lehetőségeit vizsgáló tanulmányt jelentetett meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy a frissen bevezetett vállalati zöld tőkekövetelmény-kedvezmény ennek a szektornak a fejlődését is segítheti.

Megírtuk hogy kellene, fel is pörgetné a zöld finanszírozást az MNB

Nagyobb sebességre akarja ösztönözni a kereskedelmi bankokat az MNB a zöld finanszírozásban. Egy most megjelent vitairatában a megújulóenergia-termelésre vonatkozó banki lehetőségeket és kihívásokat tárja fel – rímelve lapunk legutóbbi cikkére, amiben képet adtunk a hazai ingatlanállomány állapotáról és felvázoltuk a hazai Zöld Biznisz…

Javítana a megújulóenergia-termelés finanszírozási feltételein az MNB

ProfitLine
-
 Tegnap 12:00Gazdaság

A megújulóenergia-termelés kihívásait és lehetőségeit vizsgáló tanulmányt jelentetett meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely pénteki közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy a frissen bevezetett vállalati zöld tőkekövetelmény-kedvezmény ennek a szektornak a fejlődését is segítheti.