Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az ellenzéki előválasztás menetrendje

Szeptember 18. és 26. között lesz az előválasztás első fordulója, majd október 4. és 10. között a második.

"Itt hasadt meg szíve Kecskemét legnagyobb fiának"

Hiros
-
 Ma 19:40Kultúra

Április 16-án ünnepeljük Katona József halálának évfordulóját. Ebből az alkalomból idézzük most fel Székelyné Kőrösi Ilona történész, a Katona József Emlékház igazgatójának 2017-ben, a Katona József emlékkőnél elhangzott megemlékezését. 

Moszkva válaszolt az amerikai szankciókra - elküldi az amerikai nagykövetet és tíz diplomatáját

Lavrov szerint Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó javasolta John Sullivan amerikai nagykövetnek, amikor pénteken bekérette a hivatalába, hogy orosz hivatali partneréhez hasonlóan térjen vissza konzultációra Washingtonba. Az orosz diplomácia vezetője közölte, hogy a kölcsönösség elve alapján az Egyesült Államokhoz hasonlóan…

Megérkeztek Moszkva válaszlépései az amerikai szankciókra

Oroszország, válaszul az amerikai szankciókra tükörintézkedéssel azt tanácsolta az amerikai nagykövetnek, hogy utazzon haza konzultációra, és kiutasít további 10 amerikai diplomatát - jelentette be Szergej Lavrov orosz külügyminiszter újságíróknak pénteken Moszkvában. Varsó hasonló intézkedésére válaszolva kiutasítottak öt lengyel diplomatát…

Nagyszerű hír! Az osztrák-magyar orrspray néhány nap alatt kipucolja a koronavírust a szervezetből

A pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium és az osztrák Cebina továbbra is gőzerővel dolgozik a koronavírus elleni vakcina és egy vírus ellenes orrspray kidolgozásán. Ez utóbbi úgy tűnik néhány nap alatt kipucolja a vírust a szervezetből.

Online választották meg 2021 Szombathely diákpolgármesterét és diák-alpolgármestereit

Vaol
-
 Ma 19:00Megyei

2014 óta most először van újra két női vezetője, és 2010 után van újra általános iskolai diák-alpolgármestere a VDÖknek.

Nem sokat késett Moszkva válasza az amerikai szankciókra

Moszkva elküldi az amerikai a nagykövetet és tíz diplomatáját

Két motoros halálát okozta egy ittas sofőr

Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki 2020. október 23-án Dusnok külterületén alkoholos befolyásoltság alatt az autójával közúti balesetet okozott, amelyben két motoros meghalt.

Összművészeti Fringe idézőt tart az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál

A jelenlegi járvány sújtotta időkben mindannyian megtapasztaltuk, milyen érzés, ha a kultúra háttérbe szorul az életünkben. Rádöbbenhettünk, hogy mennyivel szürkébbek a napjaink, ha nem élhetjük át estéről-estére azt a hatalmas kulturális kincset, melyet „békeidőben” oly természetesnek veszünk. A Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezői…

Fear Factory – Vége a várakozásnak, itt az új daluk

Hard Rock
-
 Ma 18:37Zene

Dino Cazareséket megviselték az elmúlt évek perei és énekesük távozása, de új dalukkal, a Disruptorral jelzik, hogy számolni kell még velük.

Itthon is kapható a 11,4 milliós Volkswagen ID.3 Pure City

Idehaza is elérhető az olcsóbb, tisztán elektromos Volkswagen ID.3 ami a Pere Performance City nevet kapta.

A jövő hét közepén térhetnek vissza a tavaszias hőmérsékletek

Lassan, de biztosan melegszik az idő, jövő hét közepén kerülhetünk ismét 20 fok közelébe.

A természetben és a szentmisén szükségem lesz tesztre? Elmehetek fodrászhoz? Kérdések és válaszok a hétfői nyitáss…

Április 19-től, hétfőtől a járványellenes óvintézkedések java részét feloldják. A kormány pénteken fogadta el azt a határozatot, amellyel a nyitás feltételeit pontosítják. Hétfőtől a telephelyek és szolgáltatások többsége ismét megnyithatja kapuit, viszont az enyhítés és a nyitás sok helyen hétnapos teszthez lesz kötve.   A hétfői nyitással…

Brüsszelben sincs lehetőség oltóanyagot választani

A helyi sajtóban korábban közöltekkel ellentétben a brüsszeli régióban élőknek nincs lehetőségük választani a koronavírus elleni oltóanyagok közül - közölte pénteken a The Brussels Times című napilap.

Megérkezett Moszkva válasza az amerikai szankciókra

Oroszország, válaszul az amerikai szankciókra tükörintézkedéssel reagált.