Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 377 hír

Hír TV-s műsorvezető is az SZFE új oktatói között

Megerősítette Velkovics Vilmos, hogy az egyetem oktatója lesz. Egy kiszivárgott lista szerint Orbán Viktor egykori videósa és Banner Géza is. A Hír TV műsorvezetője a Facebook-oldalán reagált a 444.hu cikkére, amelyben egy kiszivárgott lista alapján megjelent, hogy majdnem harminc új névvel bővült a felmondások miatt alaposan…

Mikszáth Kálmán 174 esztendővel ezelőtt, ezen a napon született

Mikszáth Kálmán, főleg élete utolsó harmadában, behatóbb kapcsolatba került a magyar politikai élettel. Előbb újságíróként írta élces-érdes karcolatait a Tisztelt Ház működéséről, majd később képviselőséget vállalt és huszonhárom éven keresztül ült a parlamenti padsorokban.

147 évvel ezelőtt, ezen a napon született Mikszáth Kálmán

A zseniális író és országgyűlési képviselő mindig is szeretett görbe tükröt tartani az éppen regnáló hatalom emberei elé is és kedélyes adomákban tárta a nagyérdemű elé a szomorú igazságot.

Puska sebészkézben, avagy 125 éve született a sportlövészet első magyar világbajnoka

NSO
-
 Ma 07:44Sport

Bécsi világbajnoki sikerét és rekordját követően Lumniczer Sándort a kés és a puska művészének titulálták. Amilyen higgadtan és biztosan kezelte a szikét a műtőasztalnál, olyan nyugodtan emelte vállához a fegyvert.

Sima Lazio-siker született a római derbin

A két fővárosi csapat 153. alkalommal csapott össze egymással.

Vidrát és kutyát kereszteztek? Elképesztő kinézetű új kutyafajta született?

Nagyon furcsa legenda kapott szárnyra. De mi az igazság?

A legjobb pezsgők között a Hungaria Rosé Extra Dry

Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik legifjabb terméke, a Hungaria Rosé Extra Dry. Nem "csupán" aranyérmet szerzett, hanem a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2020 világversenyen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett francia és…

Szakaszokban épül Szeged és Ópusztaszer közötti közel 20 kilométeres kerékpárút

Bringázás
-
 Tegnap 23:44Életmód

A következő 5 évben 100 kilométer bicikliutat akarnak építeni Csongrád-Csanád megyében.

Fának csapódott egy autó Mindszentkálla és Szentbékkálla között

Fának csapódott egy személyautó a Mindszentkálla és Szentbékkálla közötti úton. A badacsonytomaji hivatásos és a kővágóörsi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiszabadítottak a járműből. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Serie A: három gól született a nézők nélküli római derbin

A Lazio 3–0-ra nyert a Roma ellen a Stadio Olimpicóban a Serie A 18. fordulójának nyitó mérkőzésén. Még soha nem rendezték meg az Örök Város derbijét pénteken.

29 millió forint jutalmat osztottak szét a budapesti tanácsadók között a főpolgármester

Közel harmincmillió forint értékben osztottak ki jutalmakat Budapesten a városházi tanácsadóknak, politikai bizalmasoknak - idézi a Magyar Nemzet cikkét a 24.hu.

29 millió forint jutalmat osztott szét a budapesti tanácsadók között a főpolgármester

Közel harmincmillió forint értékben osztottak ki jutalmakat Budapesten a városházi tanácsadóknak, politikai bizalmasoknak - idézi a Magyar Nemzet cikkét a 24.hu.

Az elsők között oltatnák be magukat

Boon
-
 Tegnap 20:00Életmód

Az idősek többsége már várja, hogy megkaphassa a vakcinát, így végre személyesen is találkozhassanak.