Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyolc gólig meg sem állt a zagyvarékasi együttes

Szoljon
-
 Ma 07:01Sport

A megyei harmadosztályban három mérkőzést még lejátszottak, kettőt a 14. fordulóból, egyet pedig a 15. körből tudtak le a csapatok.

Méregtelenítő vitaminbomba turmix téli lehangoltság ellen: olyan krémes, hogy megáll benne a kanál

Retikül
-
 Ma 07:00Divat

A téli időszakban általában kevesebbet tartózkodunk a szabad levegőn, és a gyümölcsöket, zöldségeket felváltják a sütemények és más kalóriadúsabb ételek. Ám ilyenkor sem érdemes elhanyagolni az egészséges életmódot, hiszen a rostban gazdag ételek nélkülözhetetlenek a szervezet számára. Ebben nyújt segítséget ez a vitamindús turmix, ami…

Eszközeladás jöhet a Bayernél

A Bayer mérlegeli annak lehetőségét, hogy üzleti tevékenységének racionalizálása keretében megváljon néhány kisebb növényvédő márkájától.

Szörnyű észlelés a Déli-sark szigorúan védett édesvizeiben

Első alkalommal találtak mikroműanyagot déli-sarkvidéki édesvizekben spanyol kutatók, ráadásul szigorúan védett területen.

Hogyan dolgozik veled együtt a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia (MI) hatalmas lehetőség a gyártók számára, feltéve, ha készen állnak rá. Ahogy mind intenzívebben fejlődik a gazdaság, a MI egyre kevésbé számít futurisztikus kifejezésnek, az alkalmazásával pedig hatalmas előnyre tudnak szert tenni azok, akik hajlandóak lépést tartani a fejlődéssel. Bár a MI nagyon is ígéretes…

Vedd észre a pozitívumokat! Napi horoszkóp – 2020. november 27.

Kos napi horoszkóp Amikor jó a kedved, a kihívásokat és a feladatokat is kedvezőbb színben látod, de ha le vagy törve, ezek a dolgok sokkal reménytelenebbnek tűnnek. Ne feledd, mennyit számít a pillanatnyi hangulatod, amikor egy feladat súlyát ítéled meg. Bika napi horoszkóp Ne hagyd, hogy a munka a magánéleted rovására menjen, még…

Nunkovics: Mi lesz az esztergomi Csenkei úttal?

A Jobbik esztergomi képviselője a Csenkei út beruházásával és a Fárikúti híd gyalázatos állapotával kapcsolatban intézett pár sürgős kérdést a polgármesterhez.

Még fociztak is együtt: Dévényi Tibi bácsi is gyászolja Diego Maradonát

Minden idők egyik legjobb labdarúgója 1986-ban egy magyar gyermek kívánságát is teljesítette Dévényi Tibor Három kívánság című műsorában.

Nemzetközi együttműködés a kutatás- fejlesztésben

A felhívások célja olyan innovatív, piacközeli projektek támogatása, amelyekből prototípus vagy új termék, technológia, szolgáltatás születhet.

Egy ideig együtt kell élni a korlátozásokkal az öreg kontinensen

hirado.hu
-
 Tegnap 21:26Életmód

Szlovákiára sokan reménnyel tekintettek, de a sokat bírált országos tesztelés eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Folytatódik a Látni és látszani kampány Esztergomban is

Az országos program két állomása a megyében Esztergom és Tatabánya.

A versenytilalmi megállapodás szabályai

Jogma.hu
-
 Tegnap 20:31Karrier

A versenytilalmi megállapodás úgy is lehet ismerni, hogy konkurencia-kizárási szerződés.

Három nagy magyar egyetem innovatív informatikai együttműködése

Az ELTE-BME-PPKE közös kutatási projekt célja az IKT és számítástudomány területén európai szinten is eredményesen működő kutatói hálózat létrehozása volt.

Tíznél többen nem karácsonyozhatnak együtt Olaszországban

Origo
-
 Tegnap 20:02Külföld

Az olasz kormány szigorítaná a beutazást az országba.