Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

“Közelebb hozni a színházat a nézőhöz” – Megalakult a Miskolci Színházbarátok Egyesülete

Közel 200 évvel ezelőtt a miskolci polgárok összefogása és színház iránti szeretete hívta életre a Miskolci Nemzeti Színházat, Magyarország legrégebbi kőszínházát. Most újra összefogtak a helyi színházbarátok, hogy támogassák színházukat, kifejezzék a szeretetet és a tiszteletet, amelyet a teátrum társulata iránt éreznek.

Kigyulladt egy ház Szolnokon

A tűzoltók a Törteli utcában oltanak.

Kigyulladt egy ház Szolnokon

Ég egy lakóház Szolnokon, a Törteli utcában. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az épületből és két vízsugárral megkezdték az oltást.

Jelenleg is zajlanak a munkálatok: Szolnokon folytatódik a fürdőépítés

Jelenleg is dolgoznak a szakemberek a tiszaligeti fürdőben, ahol a szerkezetépítési feladatokat végzik. A terület fejlesztésére jelentős pluszforrást, több mint kétmilliárd forintot használhat fel a város - írja a szoljon.hu.

Folytatódik a fürdőépítés Szolnokon

Jelenleg is dolgoznak a szakemberek a tiszaligeti fürdőben, ahol a szerkezetépítési feladatokat végzik.

Sokan adományoztak élelmiszereket a rászorulóknak Szolnokon

Szoljon
-
 Tegnap 17:30Belföld

Péntektől vasárnap estig országszerte közel százhatvan település több mint kétszázötven áruházában várták a lakosságtól a tartósélelmiszer-adományokat.

Elkapták Szolnokon a Várkonyi téri cserbenhagyás felelősét

A megalapozott gyanú szerint, a sofőr balesetet okozott Szolnokon, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Nincs adventi kavalkád Szolnokon, csak a fények

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:45Életmód

Szolnok is karácsonyi hangulatba öltözött. 

Nem élte túl a gázolást a Szolnokon elütött gyalogos

A kórházba szállításba követően elhunyt a november 29-én kétszer is elgázolt gyalogos. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Tisztújító közgyűlésre készül a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesülete

November végén azonnali hatállyal lemondott a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesületének (SZMKE) elnöki posztjáról Kecskés Ildikó. A jövő év elején várható tisztújító közgyűlésig megbízott elnök vezeti a felvidéki magyar könyvtárosok érdekképviseletét. Mint a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményben olvasható: „A Szlovákiai…

Kétszer is elütöttek egy gyalogost Szolnokon

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton 2020. november 29-én 19 óra körül.

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 19:55 A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Szén-monoxid szivárgott Szolnokon

Egy Kolozsvári utcai lakásban mértek gázkoncentrációt a tűzoltók.

Szivárgott a szén-monoxid Szolnokon

Szolnokon egy Kolozsvári utcai lakáshoz riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat, mert jelzett ott a szén-monoxid-érzékelő. Az egység méréseket végzett, és kimutatta a mérgező gázt az ingatlanban. A helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is.

Ancsával lehetett találkozni az autósoknak Szolnokon

Szoljon
-
 20.11.29 12:46Belföld

Egy An-2-es repülőgép gördült végig vasárnap kora délelőtt a 442-es úton Szandaszőlősön át Szolnokra a rendőrség biztosítása mellett.