Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Megalakult a People Group

Médiapiac
-
  Tegnap 17:00 GazdaságReklám

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.

Megalakult a People Group ügynökségcsoport

Megalakult Magyarország első valóban integrált független ügynökségi csoportja a People Group, amely tervei közt a nemzetközi terjeszkedést sem tartja elképzelhetetlennek. A People Group tagjai a 1080p Reklámügynökség, a 1080pR PR-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia, valamint az ügynökségcsoporthoz csatlakozott stratégiai…

Megalakult A People Group

A People Group integrált független ügynökségi csoport létrejöttét Urbán Zsolt az Ügynökségek éjszakáján jelentette be.

Megalakult a People Group ügynökségcsoport

Megalakult Magyarország első valóban integrált független ügynökségi csoportja a People Group, amely tervei közt a nemzetközi terjeszkedést sem tartja elképzelhetetlennek. A People Group tagjai a 1080p Reklámügynökség, a 1080pR Pr-ügynökség, az Up Advertising és az ArtMedia, valamint az ügynökségcsoporthoz csatlakozott stratégiai…

Megalakult az első komatálközösség

Szoljon
-
  19.10.11 14:00 Belföld

Megyénkben nemrégiben alakult meg az első komatálközösség, mégpedig Jásztelken. A Nemzeti Művelődési Intézet programja az elmúlt év végén indult.