Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Napi horoszkóp: az Oroszlánok sikeresek karrierjükben, a Bika életre szóló kapcsolatot köthet

Ez az a nap, amire érdemes volt várni ezen a héten! A szerelmet és az anyagiakat uraló Bika-Vénusz találkozik az üzleti érzékkel rendelkező szexi Plútóval. A szerelmesek között erős erotikus kötelék dominál, de ez egy remek nap üzletkötésre, hitelszerzésre és banki ügyletek rendezésére is. Mivel a Bika jegyében lévő Vénusz uralmi pozícióban van, rá

Minimálbérre zsugorodik hónapokig a rekordbüntetéssel sújtott politikus fizetése: családi hitelekből tengődik Tordai Be…

Blikk
-
 Ma 03:40Belföld

Nehéz hónapok várnak Tordai Bencére, a Párbeszéd képviselőjére, aki négy hónapon keresztül csak a minimálbért kapja az országgyűléstől.

Rengeteg dolgot vett el az élet Körtvélyessy Zsolttól, családi drámájáról vallott

Metropol
-
 Tegnap 21:10Bulvár

Mérhetetlen fájdalom és hiányérzet kavarog a Jászai Mari-díjas színész lelkében, hiszen alig négy hónap alatt vesztette el a feleségét és a testvérét.

Tűz pusztított Komáromban, Nyergesről is a családi házhoz siettek a tűzoltók (helyszíni fotók)

Kemma
-
 Tegnap 20:49Baleset-bűnügy

Csak néhány megfeketedett gerenda maradt a tető helyén annál a családi háznál, amelyben szerda kora este felcsaptak a lángok.

Minari: megható családi dráma, zöldségek és Mountain Dew

Promotions
-
 Tegnap 19:36Film

Egy koreai család szerencsét próbál az 1980-as évek Amerikájában, de a vidéki élet kis híján szétzilálja őket.

Teljes terjedelmében ég egy családi ház Komáromban

Teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméteres családi ház Komáromban, a Madách Imre utcában. A tűzesethez elsőként a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a lángok oltását. Az egységek munkáját az erős szél nehezíti. A helyszínre tartanak a nyergesújfalui hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók is.

Teljes terjedelmében ég egy családi ház Komáromban

Teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméteres családi ház Komáromban, a Madách Imre utcában. A tűzesethez elsőként a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a lángok oltását. Az egységek munkáját az erős szél nehezíti. A helyszínre tartanak a nyergesújfalui hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók is.

Új vezetőséggel próbálják életre kelteni a magyar terepralit

RallyFeeling
-
 Tegnap 18:18Sport

Új vezetés próbálja meg életre kelteni egy hatfordulós nyílt magyar tereprali-bajnoksággal a szakágat, melynek tavalyi hazai idényét a koronavírus-járvány tönkretette. A tereprali ob sajtószolgálatának hétfői közleménye szerint szombaton egy nagyszabású rendezvénnyel zárták a felkészülést a szezonra, amely a mostani hétvégén rajtol majd a…

Matovič a családtámogatási reformról: Jön a 200 eurós családi pótlék, nem emeljük meg az áfát 25 százalékra

Körkép
-
 Tegnap 18:06Határtalan

Igor Matovič (OĽANO) pénzügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján saját, komoly mediális vitákat kiváltó családtámogatási reformtervéről beszélt. Sok konkrétum azonban nem hangzott el, csupán az alapelveket fektette le, és néhány olyan dolgot árult el, amelynek a vállalkozók egy része nem nagyon fog örülni. Mint mondta, két héten belül…

200 eurós családi pótlék, 1 adó – 1 járulék, fair adók – adóreform készül Matovič-módra

A tervezett a adóreformról ígért bővebb tájékoztatást egy Facebook-bejegyzésben Igor Matovič pénzügyminiszter és egyben az OĽaNO elnöke, de viszonylag kevés konkrétumot árult el a szerdai sajtótájékoztatón. Szerinte az reform a családokat segíti majd, mintegy 2,5 milliárd euróba fog kerülni – szerinte ennyi jut majd évente pluszban a…

Eugénia hercegnő nagyon kedves családi képeket posztolt

Velvet
-
 Tegnap 16:49Bulvár

Romantikusan köszöntötte a születésnapos férjét, jórészt olyan fotókkal, amelyeken csecsemő fiuk is látszik.

„A félelem és káosz éjszakája” – tragikus családi történetek a mexikóvárosi metróbaleset éjjeléről

Hétfő este leszakadt egy metrófelüljáró Mexikóvárosban. A tragédia legalább 24 emberéletet, és körülbelül 79 sebesültet követelt. Az áldozatok rokonai a félelem és káosz éjszakájaként írták le a hétfő esti eseményeket.

Novák Katalin családi otthonteremtési programmal kapcsolatos kérdésekre válaszolt

Továbbra is érkeznek a családi otthonteremtési kedvezménnyel kapcsolatos kérdések – mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Facebook-bejegyzésében. Ezekből néhányra válaszolt.

Segítő alkalmazás a kapcsolati erőszak áldozatainak

A gödöllői érintettek számára is hasznos lehet a Vodafone Magyarország Alapítvány legújabb innovációs fejlesztése

Őrizetbe vehették Fekete Dávidot egy családi informátor szerint

Az elmúlt hetek hatalmas port kavart botránya, hogy kiderült, Fekete Dávid, a Megasztár negyedik szériájának sztárja többeket is jelentős összeggel megkárosított.