Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

A Fidesz EP-képviselői támogatják a vakcinaigazolás bevezetését

Index
-
 21.01.22 16:51Belföld

A szocialista Ujhelyi István elkerülhetetlennek tartja a bevezetését.

Koronavírus: Hollandia újabb szigorú intézkedések bevezetését tervezi

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől, a kormány emellett az javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat - jelentette be Mark Rutte holland miniszterelnök szerdán.

Négynapos munkahét bevezetését javasolja a Párbeszéd. Hogy nézne ez ki?

A zöld baloldaliak szerint a járvány miatti válság kezelésében is segítene a négynapos munkahét, aminek egyébként is van létjogosultsága. Kocsis-Cake Olivio azonban nem számít a kormány támogatására, mint mondta, a Fidesz és Orbánék a multik javaslatait szokták bevinni a parlamentbe.

Négynapos munkahét bevezetését javasolja a Párbeszéd a kormánynak

Szerintük a koronavírus-járvány az emberek életének valamennyi területére komoly hatással van, így a munka világára is. Mint közleményükben írják, míg a home office hatásosságából okulva számos vállalkozás döntött úgy, hogy a későbbiekben is ezt a munkamódszert alkalmazza, addig a négynapos munkahét is egyre nagyobb körben…