Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sorozatosan támadtak hackerek több kormányzati portált

Az elmúlt napokban összehangolt, fejlett kibertámadás-sorozat ért több hazai kormányzati portált, fennakadást okozva egyes honlapok működésében – írja a kormany.hu. Közleményük szerint „a támadások többnyire külföldi IP címekről érkeztek, elsőszámú célpontjaik a kormányzati és közigazgatási ügyintézési portálok voltak”. Mint írták, a…

A tó, amiben több a szemét, mint a víz

Telex
-
 Ma 19:05Külföld

A szerbiai Potpecko-tóban becslés szerint 20 ezer köbméter hulladék úszik, a térség hanyagul kezelt szemétlerakóinak köszönhetően.

Több kormányzati portált is kibertámadások érték az elmúlt napokban

A támadások többnyire külföldi IP címekről érkeztek, elsőszámú célpontjaik a kormányzati és közigazgatási ügyintézési portálok voltak – tájékoztat a kormany.hu.

Végre megvan a Biomutant megjelenési dátuma

IGN
-
 Ma 19:00Gaming

Szinte meg is feledkeztünk már a THQ Nordic kiadásában megjelenő Biomutantről, azonban jó, ha emlékezünk rá, mert megvan a megjelenési dátuma!

Szlovákiában oltás után meghalt egy 79 éves, több krónikus betegségben szenvedő férfi

A boncoláskor azt állapították meg, hogy a krónikus betegségek voltak a halál elsődleges okai, de az oltás nemkívánatos mellékhatásaiként fellépő láz és elgyengülés is hozzájárult a halálához.

Már több mint 100 ezer koronavírusos beteg halt meg Nagy-Britanniában

HVG
-
 Ma 18:57Külföld

Közel 6,9 millió brit kapta meg eddig a Pfizer/BioNTech vakcina első adagját.

Engedélyezték az egyik leghatékonyabb koronavírus elleni készítményt Magyarországon

Magyarország Európában elsőként alkalmazhatja a bamlanivimab nevű gyógyszert, ami a brit mutáns ellen is hatásos. Összesen 6236 ampulla érkezik belőle.

Összehangolt kibertámadás ért több magyar kormányzati portált

Az elmúlt napokban összehangolt, fejlett kibertámadás-sorozat ért több hazai kormányzati portált. Főleg ügyintézéshez kapcsolódó oldalakat támadtak meg, jellemzően külföldi IP-címekről.

Ez a vakcina hatékony a mutáns vírus ellen és Magyarországon is engedélyezték

A bamlanivimab egy koronavírus-fertőzésből felgyógyult beteg vérplazmájából, molekuláris technikával készült monoklonális antitest.

Kásler: az angliai mutáció ellen is hatékony készítményt engedélyeztek Magyarországon

Magyarország Európában elsőként alkalmazhatja az amerikai Eli Lilly gyógyszergyár által fejlesztett bamlanivimab nevű készítményt.

Többen halnak meg ebben a betegségben a gazdagabb országokban

AZ elemzés 20 európai ország 1990 és 2017 közötti adatait vizsgálta.

Kásler: az angliai mutáció ellen is hatékony készítményt engedélyeztek Magyarországon

Engedélyeztek Magyarországon egy, a koronavírus új típusú, angliai mutációja ellen is hatékony készítményt - jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kedden a Facebook-oldalán. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel azt közölte: az egyik leghatékonyabb Covid-ellenes hatóanyag első szállítmánya szerdán…

Összehangolt kibetámadás ért több magyar kormányzati portált

Főleg ügyintézéshez kapcsolódó oldalakat támadtak meg, jellemzően külföldi IP-címekről.

Több ezer adag érkezik Magyarországra egy koronavírus elleni gyógyszerből

A tárca szerint az egyik leghatékonyabb hatóanyagot olyan betegeknél lehet alkalmazni, akik nem szorulnak kórházi kezelésre.