Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tovább kell várnia a Red Bullnak a motordöntésre

Formula
-
 Ma 07:44Forma1

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem került sor hétfőn online voksolásra a motorfejlesztések befagyasztása kapcsán, így még mindig nem végleges, milyen motorral mennek jövőre az energiaitalosok.

Látványos ízelítőt kapott a King Arthur: Knight's Tale

GameStar
-
 Ma 07:40Gaming

A magyar NeocoreGames új játéka egy elképesztő kedvcsinálóval hívja fel a figyelmet magára.

Hinni kell az észérveknek!

Szon
-
 Ma 07:06Belföld

– A bentlakásos idősek otthona fenntartójaként megtapasztalhattuk a járvány minden negatív hatását – mondta Simon József, Ófehértó polgármestere, aki szintén átesett a fertőzésen.

Kemény feltételeknek kell megfelelni, ha az új olcsó kölcsönt akarod

Már a Budapest Banknál is igényelhető fogyasztóbarát személyi kölcsön. A Bank360.hu megvizsgálta a hitelt: kemény feltételeket szab a bank, de a kamatozás is kedvező.

Mráis halasztják a Godzilla vs Kongot

SG
-
 Ma 07:02Film

Mégiscsak később láthatjuk Godzilla és King Kong közös filmjét.

Mostantól kell a negatív teszt. Kinek, hova, mikor, meddig?

Mától február 2-ig (kedd) érvényes az az igazolás, tanúsítvány, vagy SMS/e-mail, amelyet az elmúlt kilenc nap valamelyikén elvégzett negatív tesztről kaptunk.  Ha a fertőzöttebb járások valamelyikébe tartozunk, február 3-tól (jelen állás szerint február 7-ig) viszont már újabb negatív tesztre lesz szükségünk, amit a most kezdődő 7 nap…

Nem megnyitni, segíteni kell a vendéglátóhelyeket

444.hu
-
 Ma 06:24Vélemény

2021 elején egymás után zárnak be a magyar éttermek, és a többieknek is fogy a türelme. A legtöbb vállalkozó az utolsó tartalékait éli fel, és az államtól is csak minimális támogatást kapnak. A járványnak viszont sajnos még bőven nincs vége.

Ezek a jelek utalnak arra, hogy cserélni kell az autógumit

A szabály szerint kizárólag olyan gumiabroncs használható, amely futófelületének mintázata minimálisan 1,6 mm-es magasságot ér el a teljes felületen. Fontos hangsúlyozni, hogy nem elegendő, ha ez csak a futófelület bizonyos részein teljesül. Azt, hogy a gumi elkopott-e, nem kell kézi méréssel ellenőrizni. Az abroncsokon található egy kopási…

Megrázó titok, Szabó Francinak férjhez kellett mennie az első barátjához

Megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről Szabó Franciska. Az Exatlon Bajnokáról kiderült: alig volt 19 éves, amikor édesapja nyomására házasodott.

Sokat ér, ha megoldja a tiszta levegő problémáját

Több mint figyelemre méltó, sőt, minden túlzás nélkül állítható, Földünk sarkalatos kérdésével függ össze Elon Musk új bejelentése, miszerint 100 millió dollárt, vagyis 30 milliárd forintot ajánl fel annak a cégnek, cégcsoportnak, legyen az bármilyen gazdasági szerveződés, amely a legüdvözítőbb technológiát hozza létre a szén-dioxid levegőből…

Accenture: másfél év kell az európai vállalatoknak a visszaálláshoz

A digitális és a fenntarthatósági átállást sürgető európai vállalatok rövidebb időn belül, megerősödve hagyják maguk mögött a Covid19 okozta válságot az Accenture új kutatása szerint.   A „Duplázás Európában: a versenyképességet erősítő kettős stratégia” (The European Double Up: A twin strategy that will strengthen competitiveness) címmel, a…

NOE-elnök: Bíznunk kell az orvostudományban

Őszintén szeretem rokonainkat, barátainkat, egyesületünk nagycsaládos tagjait, hiányoznak, és alig várom, hogy újra találkozhassak velük, ezért egyáltalán nem kérdés számomra, hogy az oltást választom – hangsúlyozta lapunknak Kardosné Gyurkó Katalin.

Szokni kell az 550 Maranello Breadvan Hommage megjelenését

Az aerodinamika indokolta anno a különleges befejezést.

Így változott meg az élet januártól – Adózástól a pálinkafőzésig

halasinfo.hu
-
 Tegnap 23:29Belföld

Egy átlagos év első napján akkor is megváltozik egy sor szabály, ha épp békés, nyugodt időket élünk, hát még most, amikor a járvány miatt, vagy minimum arra hivatkozva amúgy is rekordgyorsasággal vezetnek be új rendelkezéseket. A hvg.hu összegyűjtötte mi változott meg 2021-től.   Lakásvásárlás, felújítás Arról már az adózással foglalkozó…

Biden és Putyin kifejezte készségét az Új Start megállapodás meghosszabbítására

A két elnök megállapodott abban, hogy a két ország tárgyalócsapata sürgősen munkába kezd, hogy a meghosszabbítást a szerződés február 5-i lejárta előtt tető alá hozza.