Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Portugál Nagydíj - Másodszor is Bottas volt a leggyorsabb

Az elsőhöz hasonlóan a pénteki második szabadedzésen is Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Portugál Nagydíjon.

A könyvemből tudták meg, ki volt a spicli

Telex
-
  Tegnap 23:21 Könyv

Csak fehér foltok voltak Dezső András fejében, amikor nekiállt utánajárni, hogy megy Magyarországon a kokainbiznisz. A szado-mazóban gazdag Horthy-korszaktól egészen a máig követi a kábítószer itthoni történetét a Magyar kóla című könyve. Interjú.

Sikeres volt a főpróba: Az első napon a négy legfertőzöttebb szlovákiai járás lakosságának harmadát sikerült letesztelni …

Körkép
-
  Tegnap 23:01 Határtalan

Nyitókép: Jaroslav Naď (Facebook)   Szlovákia négy legfertőzöttebb járásában, a Turdossini, a Bártfai, a Námesztói és az Alsókubíni járásban összesen 187 ezer lakos él. Az önkéntes COVID-19 tesztelésre a 10 évesnél idősebb személyek jogosultak.   Az országos tesztelés főpróbájának első napján 61 905 személyt sikerült letesztelni antigén…

A baloldal korábban Moszkvába volt szerelmes, most Brüsszelbe

Origo
-
  Tegnap 22:34 Belföld

A magyarok nem akarnak levágott fejű tanárokat látni, nem akarják, hogy a gyereküket akaratuk ellenére átoperálják, nem vonzó ez a világ - mondta Schmidt Mária.

Még mindig nem indult el a jégképződés az északi-sarkvidéki tengeren

A rendszeres időjárási mérések kezdete óta nem történt még olyan, hogy október vége felé ne indult volna el a jégképződés a szibériai Laptyev-tengeren.

”Én örülök, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk” - kommentálta a Színművészetisek demonstrációját Gulyás Gergely

ATV
-
  Tegnap 22:00 Belföld

Gulyás Gergely a Polgári Mulató rendezvényén a Színművészetis tüntetésről azt mondta: ő nem hiszi, hogy ma az ország ötven legfontosabb ügyében benne van a SZFE. A miniszter kijelentette: a kormány nem adott politikai megrendelést a Vidnyánszky-kuratóriumnak, de a Színművészeti és az ellenzék kapcsán beszélt a “vörös kokárdáról” is.

A kommunista hatalom azt szólította haza, akivel célja volt

Origo
-
  Tegnap 21:38 Film

Milyen utak nyíltak meg a nyugatra menekült ötvenhatosok előtt és hogyan nyúlt egyesek után a diktatúra? Ezekről a kérdésekről is szól Tősér Ádám filmje, az Ötvenhatos utak.

Fülöp Róbert: A szabadság és a függetlenség utáni éhség, a magyar ember évezredes sajátja, ami mindig utat tör magá…

Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere ünnepi beszéde: Hölgyeim és Uraim, Tisztelt Kiskunhalasi Polgárok! Rendhagyó helyen és legfőképp rendhagyó módon kell megemlékeznem, megemlékeznünk az egyik legszebb nemzeti ünnepünkről, az 1956-os forradalomról és szabadságharcról. Olyan láthatatlan és alattomosan terjedő kór tört…

Öregedő urak és fáklyával vonuló fiatalok – ez volt október 23. képekben

Telex
-
  Tegnap 21:17 Vélemény

Képes összefoglalónk a zászlófelvonástól az esti SZFE-tüntetésig.

Ennyi volt: kidobta a pasija a csinos színésznőt, ez lehetett a szakítás oka

Blikk
-
  Tegnap 20:40 Bulvár

Kilenc hónapig tartott a bájos brit filmsztár és a 24 évvel fiatalabb kanadai popénekes románca: a Sun értesülése szerint Kate Beckinsale (47) tette ki Goody Grace (23) szűrét, aki márciusban költözött a hollywoodi színésznő házába.

Hadházy: '56-ban az ólomgolyó volt az egészségügyi kockázat, idén a koronavírus

Hadházy Ákos és Szél Bernadett a közmédia épülete előtt tartott tüntetése rendőri intézkedéssel kezdődött, de felmerült az ellenzéki összefogás hiánya és Hadházy beszólt az egyik tudósítónak. Csak a tüntetők hiányoztak.

„Nem volt jele, hogy ez a fa kidőljön” – A kalandpark vezetője megtörten mondta el a halálos baleset részleteit

Nem tudni egyelőre mi okozta a tragédiát pontosan tegnap a vas megyei kalandparkban, ahol egy diák lezuhant és elhunyt miután két fa, látszólag magától kidőlt.

Hamilton borzasztóan érezte magát a második szabadedzésen

Origo
-
  Tegnap 20:07 Forma1

A portugáliai pálya nagyon bejött neki, az autójával azonban szenvedett.

Giro: sztrájk, szakaszrövidítés és szökés is volt a 19. napon

A versenyzők szerint az egészségre ártalmas lett volna, ha hidegben, esőben végig kell menni a 253 km-es extrém hosszú sík szakaszt.