Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ez még New York utcáin is szokatlan, világsztár igazította útba a turistát

A 43 éves színészt megállították a város egyik negyedében a minap, hogy útbaigazítást kérjenek.

Karácsony Gergely megakadályozná a Városliget bezöldítését

Zöld Ligettel, környezetvédelemmel kampányolt Karácsony Gergely, most pedig éppen miatta nem újulhat meg a Városliget zöldfelülete? Többek közt a Liget kis botanikus kertjének megújítása, sétányok, játszóterek és egy új futókör kialakítása került veszélybe, miután Budapest főpolgármestere aláírta a Városliget területére vonatkozó…

Megszavazták a 2020-as fővárosi költségvetést

HVG
-
  Ma 14:32 Gazdaság

Gyarapodó, gondoskodó költségvetést ígért a városvezetés, de a pénzügyi mozgástere szűkös. A napi szintű működésre lehet elég a főváros pénze, a nagyobb terveket meg kell próbálni olcsón kigazdálkodni.

Korda György meglepő titkot árult el Csukás Istvánról

Life
-
  Ma 14:28 Életmód

Korda György meglepő titkot árult el Csukás Istvánról

Kifejlesztették az okosgolflabdát, ami játszani is megtanít 

Kreatív Online
-
  Ma 14:21 Média

Ez a kis okosgömb a telefonon keresztül képes bárkit tréningelni, a golfszótárával pedig a sportban használt szakkifejezéseket is segít megérteni. 

Még mindig késve fizetnek a cégek

A cégek árbevételének mintegy 8 százaléka érkezik a késedelmes kintlévőségek behajtásából – derül ki az EOS Csoport európai fizetési szokásokat vizsgáló tanulmányából. A magyarországi cégek képviselői közül minden második (51%) nyilatkozott úgy, hogy kintlévőségei kezeléséhez külső partner segítségét is igénybe veszi,…

Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár

A Székesfehérvári Járási Ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat azzal a szlovák férfival szemben, aki egy Fejér megyei településen több éven keresztül termesztett kábítószert.

Kiderült, miért tűnt el a nyilvánosság elől a világhírű énekesnő - Most megtörte a csendet: a poklok poklát élte át

Duffy a 35 éves, walesi énekesnő 2008-ban a Merci című számával vált világhírűvé. A csúcson volt, rengeteg elismerést begyűjtött: Grammy-t nyert, albuma kilencmillió példányban kelt el. Ezért lepett meg mindenkit, amikor hirtelen eltűnt a popiparból, a reflektorfényből, nem jöttek az új dalok. Most kiderült, mi állt eltűnésének hátterében,…

Még várja a startupok jelentkezését a Tungsram

StartUP!
-
  Ma 14:13 Karrier

A századfordulón a volfrámszálas izzó szabadalmazása állította a Tungsramot a kutatás-fejlesztés és az innováció útjára, ez az örökség pedig azóta is a vállalat génjeiben van. A Tungsram és a Startup Campus közös kezdeményezése ebben a szellemben keresi a 21. század feltalálóit, hardver startupjait. A programra még 3 napig lehet jelentkezni.

Karantén még nincs Arad megyében, de elkülönített személyek vannak

Maszol
-
  Ma 14:06 Határtalan

Több mint hatvan olyan személyt tartanak nyilván, akik a járvány sújtotta régiókból érkeztek.

Megkezdődött a húsvét előtti böjt

A katolikus hagyomány szerint húsvét mozgó ünnep, ezért minden évben máskor ünnepelik. A böjti időszak a 7. század óta hamvazószerdával kezdődik a keresztény egyházi naptárban. Az idén február 26-án vette kezdetét a húsvétot megelőző 40 napos böjt. Húshagyó kedd az idén február 25-re esett, a húsos ételek fogyasztásának utolsó napja…

A a mindiGo Tv-n is láthatóak a Magyar Filmdíj 2020 alkotásai

Médiapiac
-
  Ma 14:04 Média

Február 26. és március 15. között a mindiGO TV felületén minden regisztrált felhasználó részére ingyenesen elérhetők a Magyar Filmdíj 2020 - Magyar Mozgókép Szemle programjának válogatott alkotásai.

Koronavírus: kiterjesztik a szűrést Nagy-Britanniában - megszólalta közegészségügyi szolgálat igazgatója

Nagy-Britanniában jelentősen kiterjesztik a lakosság szűrését annak pontosabb megállapítására, hogy mennyire terjed az országban az új típusú koronavírus okozta megbetegedés.

Emberi őssejtekkel gyógyítottak meg cukorbeteg egereket

Még sok mindent kell kidolgozniuk a kutatóknak, hogy a módszer használható lehessen a diabétesz kezelésében.

Jövőhéten újra megpróbálják

NRGreport
-
  Ma 14:00 Gazdaság

A szaúdi energiaminiszter szerint még nincs eldöntött forgatókönyv, hogy az olajkartell milyen intézkedéseket hoz a beszakadó olajárak rendezésére.