Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Csak az elme a gyenge, a test kibír mindent, ha muszáj”: 5 történet valódi emberekről, akik megváltoztatták az életüket

Blikk
-
  Ma 10:08 Bulvár

Túlsúly, egészségügyi problémák – sokak számára ismerősek lehetnek. Nem egyszerű ezekkel a gondokkal megküzdeni, de – ahogy az alábbi történetek is mutatják – semmi sem lehetetlen! Kitartással, elhivatottsággal és kemény munkával bárki megváltoztathatja az életét.

Még ma elfogadhatják a börtönbizniszről szóló törvényt

Blikk
-
  Ma 10:07 Belföld

Háromnapos országgyűlési ülés vette kezdetét a mai nappal, ahol többek között a börtönbiznisz megoldásáról is szó esik.

Szabadtéri tüzek a megyében

Boon
-
  Ma 10:06 Baleset-bűnügy

Vasárnap huszonnégy helyszínen avatkoztak be a hivatásos tűzoltók szabad területen keletkezett tűz miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Kitalált egy arcmaszkot, ami még az arcazonosításnál is használható (lenne)

HVG
-
  Ma 10:03 Infotech

Különös ötlet fogalmazódott meg egy művészben: ha már arcmaszkot kell viselni, akkor az legyen egyedi, kizárólag a viselőjére jellemző, és a telefon arcazonosítóját is lehessen kezelni vele.

Meghosszabbítják a Tutanhamon Kincsei kiállítást

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 26-ig meghosszabbítják A Tutanhamon kincsei kiállítás nyitva tartását. A földkerekség legnagyobb régészeti rekonstrukciós kiállítása novemberben nyitotta meg a kapuit a belvárosi Komplexben, és eredetileg február végéig várta volna a látogatókat.

8 hasznos lecke, amire az első párkapcsolat megtanított

Bien
-
  Ma 10:02 Életmód

Az első párkapcsolat mindenki életében fontos szerepet tölt be, hiszen ekkor tapasztaljuk meg igazán, milyen érzés viszont szeretve lenni. Épp...

A Tutanhamon- Rejtélye és Kincsei kiállítást április 26-ig meghosszabbítottak

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 26-ig meghosszabbítják A Tutanhamon kincsei kiállítás nyitva tartását. A földkerekség legnagyobb régészeti rekonstrukciós kiállítása novemberben nyitotta meg a kapuit a belvárosi Komplexben, és eredetileg február végéig várta volna a látogatókat. – Példátlan sikert hozott A Tutanhamon – rejtélye és…

A dermarollertől a gua sháig – titokzatos szépségápolási eszközök, amiket megéri megismerni

egy.hu
-
  Ma 10:00 Divat

Nem csak wellnessérzést varázsolnak otthonra, de szuperül ránctalanítanak, csökkentik a narancsbőrt, sőt, szebbé és rugalmassabbá is teszik a bőrt. Következzenek a legjobb szépségápolási eszközök!

Már négyen haltak meg Olaszországban a koronavírus miatt

Origo
-
  Ma 09:56 Külföld

Eddig világszerte összesen nyolcvanezer ember fertőződött meg koronavírussal.

Világsztár rejtőzött az álarc alatt a TV2 műsorában - A műsorvezető is megdöbbent

Femina
-
  Ma 09:50 Bulvár

Mindenki megdöbbent, amikor a Nicsak, ki vagyok? harmadik kiesője is levette az álarcát.

Február 23. megkettőztetik: ma van a valódi szökőnap

Szökőnaphoz köthető egy ír hagyomány, ami még Szent Patrikra és Szent Brigittára vezethető vissza: négyévente egyszer, a szökőnapon a nők is megkérhették a férfiak kezét és tehettek házassági ajánlatot.

Íme Kovács Zoltán válasza a Tablet című portálon megjelent írásra

Lokál
-
  Ma 09:44 Külföld

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár válaszolt arra a cikkre, amely néhány nappal ezelőtt jelent meg a zsidó kultúrával és mindennapi élet híreivel foglalkozó, Tablet című amerikai portálon, azt állítva, hogy Kertész Imre Nobel-díjas írót "kilökték" a nemzeti alaptantervből.

Újabb országokban jelent meg a koronavírus

Kuvaitban, Bahreinben és Afganisztánban is megjelent a kínai Vuhanból indult koronavírus.

Varga: nincs még döntés az iparűzési adóról

Fontos, hogy még nincs döntés, a Nemzeti Versenyképességi Tanács javaslatot tett a kormány számára – mondta Varga Mihály a tervezett hipa változásról, amely a vállalkozásoknál hagyna 80-120 milliárd forintot.